Güzel veya yakışıklı ama fazla akıllı olmayan biri sizi etkileyebilir mi?

Güzel veya yakışıklı ama fazla akıllı olmayan biri sizi etkileyebilir mi?

Ben kadında zekâ değil optimal güzellik ararım. PRETTY kadınların IQ düşüklüğü, onları gözümde daha sempatik kılar. Yeter ki beni tercih etsin. Benim IQ ikimize de yeter.😂🤣😁😆😄😅 PERFECT bir kadın, dünyanın en s. lak kadını da olsa dünyanın en akıllı erkeği bile onun aşkına tutsak olmak ister.
Yalnız bu söylediklerim, sicili temiz, hayatı boyunca hiçbir bireysel/organize suça bulaşmamış erkekler için geçerlidir. Kötü niyetli, kötü işlere bulaşmış, sicili bozuk erkekler ise hem güzel, hem s. lak kadını sevgili/eş değil ancak sermaye olarak görür. Onu önce kendisi istismar eder, sonra başkalarının önüne atar adi, aşağılık herifler!
Zeka seviyesi idare edecek kadar olsa ona da şükür diyeceğim. Ceviz , badem vs. kuruyemiş yedirir bol bol artırırım zekasını da 😆😆 zeka belirtisi göstermeyene katlanamam ya. Bugün benim yanımda olur yarın başkası kandırır. Çok tehlikeli bir durum bu. Anadolu kızlarımızın kadınlarımızın her zaman akıllı ve dirayetli olmasını Allahtan niyaz ediyorum.
Maalesef bizim insanımız güzelliğin ve yakışıklılığın geçici olduğunu genç yaşlarında anlayamıyor veya anlamak istemiyor bir insanla sırf güzel ve yakışıklı diye bir ömür boyu geçirmek aptallık olur kişinin ilk önce zekasına ve düşünce yapısına bakın eğer zeki ve sizin düşünce yapınıza uyuyorsa bu kişi ile büyük ihtimalle bir ömür geçirilir
Merhaba,
Akıllı olmaması beni etkilemek için sebeptir. IQ düşüklüğünü görmezden gelirim. Saf olması çok şey bilmemesi hoşuma gider. Masum ponçik çocuksu buluyorum... 😅
Böyle düşünen sadece sen olabilirsin 😅
Kim bilir belki de 😅ama ben böyleyim 😅İyi akşamlar dilerim
Biliyorum teşekkür ederimm 😄 iyi akşamlar
Ricalar ve teşekkürler 🌸 EyvAllah
Cevap
44Cevap
Bu sebepten dış görünüş hiç bir zaman ilk sırada değil olmadı da benim için.
Beni güzellik etkilemez. karakter etkiler sadece
Konusma sanati olan kadin daha cok tercihim.. en son Turkiye'de bir guzel kadin ile sohbetim oldu İstanbul'da konusmasi cok bostu.. beden guzel akil yok. Ama iki hafta once kutuphanede yeni bir calisan bayan ile sohbetim oldu. Cok farkliydi yani.
Hayır görmezden gelmem.
“Aşırı guzellik veya yakısıklılık falan bir yere kadar Bir yerden sonra oturup sohbet edemedigin, birlikte gulup eglenemedigin bir sıkıntın oldugunda akıl alamadıgın ya da sana bir seyler katmayan kimseye tahammul edemiyorsunuz Her seyin sonunda zeka ve karakter kazanıyor.
Ne kadar görüntüsü etkilese de hayır görmezden gelemem.. konuşmak sohbet edip anlamak anlaşmak isterim.. canım biri ile bunu nasıl yaparim.. Nayır nolamaz.☺️
Aslaaa imkansızzz 🤣 canım olunca çok gülüyorum yaa🤣
Bide çeviriyor şu KS 😃🙈😜
Görünüş bir ay içinde zaten siradanlasiyor. Surekli gördüğün biri belli bir sure sonra siradan bir yüz halini alıyor. Insan daha ötesini arıyor yani
O öte ne kadar öte
boş ver
😐😐
Zekâ kırmızı çizgimiz fakat karakter herşeyden önce gelir. Yakışıklılık üçüncü sırada.
canım biri sevmeyi bilmez yıldırır insanı öyle güzelliği ne yapayım bir işe yaramaz
Bir kişi başka birinin IQ seviyesi nasıl ölçüyor bana da anlatın
Konuşmalarından anlayabileceğini düşünüyorum
Belki sadece aptal mı yoksa zeki mi olduğunu anlayabiliriz.
Aptal olduğunu düşündüğüm biriyle yine ilişki kurarım, insanların bu konuda değişebileceğine inanıyorum.
Değişmemekte ısrarcı olursa sevgilim değil arkadaşımda olsa yollarımı ayırırım.
Zaten ondan bahsetmiştim soruda 🙂 teşekkürler yorumun için
Yok istemem öyle olanlar çok fazla enerji düşüklüğüne sahip
Tabee yüksek voltaj önemli
Tabee o Yıldırım'ı almak lazım
İlk etapta görünüş elbet önemli ama sonrasında o IQ lazım
Sivri zekasına ihtiyacım var shdj
Tabi zeka önemli 😅
Tabi önemli yürümez yoksa djjfnff
Görüşü gözüme gelmez, her baktığımda düşük IQ canlanır gözümde bir mazi gibi..

Zeka yoksa olmaz
Önce friendzone sonra da bullying görünüş her şey değildir o insan inanılmaz iticileşiyor bir de sırf iyi göründüğü için egosu varsa geçmiş olsun o arkadaşa
İstediği kadar güzel olsun görünüşüyle beni kendine hasta etsin hatta güzel ve varlıklı olsun. Ama IQ çok önemli. İleride çocuğumuzun matematik sorusuna yardım edemeyecekse, alışverişte para üstünü doğru hesaplayamayacaksa hatta attığı mesajlarda kelime yanlışlığı harf eksikiliği yapacaksa tüm güzelliği BOŞUNA
Zeki olmayıp birde kendini çok akıllı görürse kıçımı tekmeleyerek kaçarım ama saf çocuksu biriyse güzel zaman geçirilebilir bence
Güzellik/yakışıklılık çoğu kişide var. Kafaların uyuşması da önemli. İki kelime muhabbet edemiyorsak napim onun tipini yani.
Olabilir ama kadınlar erkeklere göre daha zeki, çünkü hayata geri plandan bakarak izleyerek ve görerek daha önde olgunlaşma çağına giriyorlar.
Ben akıllı degılım ama benden sal*k olursa çok soguyorum zeka görünüşten daha önemli benim için
Asla görmezden gelemem. Birinin dışı beni ne kadar etkilese de IQ'su konuşulamayacak kadar kötüyse o kişi istisnasız bende bitmiştir.
İlk etapta görünüşü etkileyebilir ama gerçekten canım (canım rolü değil) olduğunu anlarsam soğurum.
Hayır. Zeka yakışıklılıktan önemli. Yoksa hemen soğuyorum.
İmkanı yok gelemem. Hacı murat motorlu ferrari’yi neyleyeyim
Biraz uğraşırım hani belki gelişmeye açıksa diye. Yok kafa almıyosa güle güle
Aman aman uzak dursun güzelin de aptslı hiç çekilmiyor
Zeka benim için çok önemli. Ciddiye almıyorum başka türlü
Gerçekten güzelliğinin etkisi altında tamamen kalıyorsan muhattabın zekâ olmuyor ki hiçbir zaman.
Zeka ilişkinin dinamiklerini anlamak, yönetmek ve frame kontrolü sağlamak için gerekli
IQ düşüklüğünü görmezden gelemem. Apt@l insana tahammülüm yok
Amaca bağlı. Anaç seks ise zekaya ihtiyaç yoktur.
Hayır, sadece görünüşü ile zaten etkileyemez. Aramızdaki uyum bundan çok daha fazlası olmalı.
Samimi içten ve gerçekten seven biriyse sorun olmaz.
İlla akıllı olmasına gerek yok ki, biz ona akıl veririz.
Gelirim zaten becermek için çıkarım zekaya gerek yok
Hayır. Aptal birisinin görüntüsü hoş olamaz benim için.
Karakteri zekası yoksa yakışıklı olmasının bi anlamı yok
zeki kadın:DDDDDDDdddddd
bu piyasada
fıkra gibi
Hayır asla. Kesinlikle zeki insan daha çekici. Üstelik sana birşeyler katabilmeli. Yoksa hayatın beyaz siyah olur. Birazda mantıkla yanaşsak evlenseniz çocuğunuz düşük İQ olucak.
Gelemem.. İgrenirim.. midem bulanır..
Evet etkiler böyle olması yeterli. Ben ruhlar aleminde yaşamıyorum.
Gorunus sadece seks yapmaya yarar yani boyle etkiler karakteri yoksa guzelligi umrumda olmaz
Yani özür dilerimde bayaada mal olamaz yani çok IQ düşüklüğü kabul edilemez ömür boyu uğraş o olur yoksa her yerde yönlendirme yapamam ya 🤷😊
Gelemem. Grizekali biri ile olamam
Yok 2-3 saat tahammül edebilirim o da ayıp olmasın
Çok bile
Zar zor dayanıyorum geri zekâlı insana
Yok ya hani guzellikte önemli ama İq duşuk olunca olmuyo ya
eğitirim dermişim hhvgjgh
Az matematik çalıştır jdjdkd
Hahah aynen kdjjd
Yok edemem 7/24 tipine bakacak değilim sonuçta
Hayır benim için zekası da çok önemli bir etken
En fazla birkaç gün görmezden gelebilirim
Hayır, zeka önemli...
Gelemem zeki olması daha etkili
Hiçbir zaman görünüşe aşık olmayacağım ve bunu da desteklemeyeceğim.
Hayır tam tersi olmalı ki ters kose etsin 🤩
Biri olmalı zaten
Gelemem ben zeki insan seviyorum.
Hayır bunu görmezden gelemem
Gelemem. Yakışıklı ama s*lak birini ne yapayım.
Görmezden falan gelinmiyor
iq olmadan tipin önemi yok
Yok gelemem 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?