Güncellemeler
+1 yıl
Abi diyorum hala anlamıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Benim yerime sefimle görüşme ayarlamış akşam hep beraber gidelim diye sende defim ben gelemiyorum canım bu herif yaa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Doğrudan konuşmak istemediğini söyle, kırmamaya vs çalışma çünkü böyleleri o şekilde konuşmaktan anlıyor
Yeni evime taşındım o referans oldu ise başlamadım daha yardımcı oluyor ama abarttı artık
Referans oldu diye her yaptığını kabul etmek zorunda değilsin.
Ben bu tavırlardan rahatsız oluyorum, ara sıra denk geliriz sohbetimiz olur ama onun dışında yakın arkadaş vs gibi sohbetimiz olamaz diyip kestirip at yoksa başına bela olur bu kişi.
Konuşacam artık gerçekten stres yapıyorum yoksa
İnşallah çözersin problemini.
İnşallah
Mesaj at, aramaya devam edersen savcılığa şikayette bulunacağım diye. Mesaj olsun ki o da yazdığında kanıt bulunsun elindeq
Referans oldu bana ama sanki abiimmis ya da sevgilimmis gibi tavırlar sinir oldum
Hatta adama abi diyorum anlamıyor
Yapıyorlar bunu maalesef, sen tavrını sert koy. Sen işinde iyiysen referanslığı falan önemli değil, işine devam edersin kurtulursun lavuktan
Daha ise başlamadım yarın başlıcam ise başlarsam tavrımı koyarım iyice
Salla git şunu ya sen buna yüz verdin mi o kadaR?
Dedim ya referans oldu mecburen muhatap oldum bide tek tanıdığım o var burada
önce kendisinden hoşlanmadığını nlat ve bir daha arama veya mseaj atmasını istemediğini söyle. Arkasından engelle heryerden ve bilinmyrn nmaralaı açma
Aynı iş yerinde ve aynı abartmandayiz
erkek arkadaşım var kusura bama de geç
stresde olma sakinliğini koru
açmamaya devam et, ama sölemezsen devam eder bence tacize yani başkasına ilgi duyduğunu söylersen daha iyi olur ne yaşadığınızı bilmiyorum yan bu arkadaş neye bnaen sana yavşıyr
Oluyorum ne yapım ya
ahahahah bak kkuzum boşuna stres olma, adam isteyebilir sen istemedikten sonra bişi olmaz, bi daha yemek falan derse saçmalama ne yemeği falan iye kız
biz iş arkadaşıyız ve öyle kalmasını istiyorum de
mesajlarda ne yazıyor sana
Arıyor cvp vermeyince mesaj atıyor ise girişin onaylandi mi falan bir bahaneyle bisey soruyor
cevap verme bundan sonra mesajlara
her türlü iletişimi kes
Kardeşim musiat olunca ara demiş şimdide 😂
aramayacaksın mesaja da cevap verme iletişim kurma yani kısacası
Menfaatim için bir süre cevp verecem daha ise bile baslamadim
sonra birinden rica et erkek arkadaşın gibi davransın hatta bu herifle tanıştır muharrem abiyi tanıştırıiim de
iyice hayaller yıkılsın , belki iyi niyetlidir ama yemek yapıcam falan bi garip:)
Bir işe başlayayım bakicam duruma gerekeni yaparım
Hadi bakalım))
Bugün kapıma geldi bir şey bırakma bahanesiyle baya bir tersledim sonra gidip mesajda özür dilemiş. Bende mesafeli olursan benim için sorun olmaz aksi halde daha ters davranmak zorunda kalırım dedim. Oda tamam dedi
İşte böyle bi fırça bekliyordum artık daha nesafeli olur
Ohh bir rahatladım anlatamam
Üstümden bir yük kalktı umarım tekrarlamaz
Tekrarlarsa bi daha katarsın ama sen de çok gereksşz stres topluyorsun
Ama anlayamazsın üstümdeki baskıyı sanki sahibim gibi davranıyordu adam
Ya şimdi görnedim bişi söleyemiyorum ana iyi niyetlide olabilir, arkadaşı yoktur seni gmrünce mutlu olmuştur, ama iyilik yaparjen göz çıkartanlardan sanurım
Arkadaşı yoksa bile bu kadar sık boğaz etmenin alemi yok benimde arkadaşım yok ama bazen olmaması daha iyi olabiliyor. Kimseye kendimi grurusuz göstermem yani gerek yok. İnsan kendine yetebilmeli
belk sevmiştir seni:) bunun gurula ilgisi yok aşkla ilgisi var
Seni sevmeyeni sevmekte gurursuzluktur
değildir ama sen öyle düşün madem istiyorsun
Koca adam evlenmiş bosanmis iki de çocuğu var nerde nasıl davranacağını bilmeli
bak şimdi adam hıyar belli oluyor ama bu başka sevgi başka:)
ben olsam kimsenin kıçında gezmem ama belliki bu abi becerksiz ve tip çok iyi değil
Ne olduğu beni ilgilendirmiyor ve insan karşıdaki kişiye göre hareket etmeli aksi halde tacize giriyor
e yani bu arkadaş abartmış durumu bi parça:) ama sende ifade ettin çıkarlarım için susacam şimdilik dedin hatırlarsan:)))
Evet hatırlıyorum tabiki isimden olmak istemiyorum. Tc şartlarında kadın olarak çalışmak çok zor
ahahahahah mevzu çıkarlar sonuçta.
nasıl seni sevmeyeni sevmek gurursuzluksa, çıkarların için öyle davranmanın adı nedir sence
Biri kurnazlık biri gurusizluk karıştırma
Ahshaha sen tanımları verdikçe))))
Sevgilim var edepsiz lik yapma de. kibarlığı bırak
Sal suya gitsin
Döveyim mi onu?