Birisi var aslen Karadenizli akrabalarını başıma salmış onunla evleneyim diye ben doguluyum ben nasıl bunlari red edebilirim
Bana iyilikleri dokundu kırmakta istemiyorum ama Kürt milliyetçiliğim var istemiyorum bir turk hele ki Karadenizli ile evlenmek
Bana akıl verin kırmadan nasıl istemediğimi söyleyebilirim. Evlilik istemedim dedim ama anlamadılar kırmadan nasıl bir yol izlemeliyim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendimi hazır hissetmiyorum şu anda ve ideallerim var demeyi dene
Bu şekilde dedim ama anlamıyorlar kırmak istemiyorum çünkü gönül kırmak kabeyo yıkmak gibidir ayrıca iyilikleri de dokundu bilmiyorum ya işin tuhafı adam böyle yaptıkça tiksinme duygum olusuyor
İyiliği dokundu diye iradene el koyacakhali yok ya
Bilmiyorum ya napcam
Sende şöyle de o zaman bana iyiliğiniz çok dokundu sizi büyklerim olarak görüyorum evlenme yönüyle hiç düşünemiyorum de
Yaşınıda bahane edenilirsin sevdiğim var da diyebilirsin
Üzgünüm ama bu iş mafyalık, belalı olur onlar
😂😂😂😂
Nasıl mafyalik
Karadenizlilerin geneli tüfekle dolaşır, boxer içi silah taşırlar. Mecbur evlenicen artık
Doğulular keleşle dolaşır, boxer içiylede daşakları ile beraber dolaşır
Hahahahahha
Doğulular bir kişiye sürü halinde dalmayı iyi bilir sen gerçek laz tanimamissin 🤣🤣
@Serdar1299 terbiyesiz çocuk, ben karadenizliyim aslen
Doğuyla alakam yok ne bilirim keleşi
Kazulet benim lafım sana değildi terbiyesiz birseyde yazmadım
Doğuda yaşadım, ancak o kadar görev icabı
@Serdar1299 lazlar böyle işte 😂😂
Erkeklere ait mekanizmadan ulu orta bahsetmesen iyi edersin. Burada ağır hanımcık bir yaşlı teyze var
Yaşlı teyzenin ne işi var burada bu saatte 🤣🤣
İçmimar lazlardan yana herkesin bir acısı var haklısın 🤣🤣
Yahu ben laz da değilim ki? Rus muyum neyim ne olduğum belli değil benim
@Serdar1299 laz diye bir şey yok zaten Rum , slav karışımı bir ırk
Rus isen genlerin sağlam öyleyse 😂
İçmimar iyi araştir 4000 yıllık laz tarihi var ve karadenizlilerin hepsi laz değildir Lazların ayrı bir dili vardır
@içmimar35 Genler sağlam heralde ki kraliyet yıldızları bende
Slav ırkına saygım var 🫡 naciyeeee
@içmimar35 yaşlı teyzenin burada ne işi mi var? Evladım her gece varlıklarla mesaisi olunca insanın mecbur geceleri oyalanıyoruz
Teyze yaz bana buradan milleti rahatsız etmeyelim bende varlıklarla uğraşıyorum 😂😂😂
Serdar lazlar Türk değil neden türküz diyorlar
@içmimar35 bırakın boş muhabbetleri, laz tarihini falan. Varlık göndermeyi de kesin artık hala yolluyorlar ya
Varlık ne?
İçmimar Lazligimizi inkar etmiyoruz ama Türk oldugumuzu da söylüyoruz çünkü biz Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz ve milliyetçiyiz biz binlerce senedir bu topraklardayiz göçebe değiliz
@içmimar35 ben kendilerine varlık diyorum aslında enerjisel varlıklar mesela şu an bana enerji ritüel bir şey yapılıyor ve kızım korkuyor. Gerçekten ağız burun girişicem ve beni kimse tutamayacak buna inanır mısın? Ben korkmuyorum ama çocuk etkileniyor
Haklısın inkar etmiyorsun ama sen Türk değilsin önce bunu anla, Türkler yokkende sen o bölgede yaşıyordun şimdide yaşıyorsun , Türkiye cumhuriyetinde yaşayan lazsın sen , Türk değilsin kendini tarihini yok etme
Başka boyuta ait enerjisel varlıklar ve ben bunun hesabını soracağım
Varlık göndermiyorum sana benimkiler hazır olda istersem gönderirim sana
Bırakın bu laf kalabalığını artık, illuminati cemiyeti,
Naciye bana mesaj atar mısın
Bilgi kitabı sayfa bilmem kaç… İdare meslekleri organize etmekten sorumludur ahlaki düzenden değil. Galiba öyle bir şeydi! Durum bu o halde
Seninkiler hazırolda mı? Ritüel yapıyosun o halde biliyo musun senden korkmuyorum
İçmimar ben olsam hiç bulasmam uçmuş bu Naciye
Hazırolda bekliyoruz saldırmaya hazırız
@içmimar35 denesene? İç mimarını da gördük arkadaşın ! Korkudan ne cevap vereceğini şaşırdı
Naciye bak kaşınma zorla durdurdum onları sana saldırırlarsa çok kötü olur senin için
@içmimar35 nesin sen? Koruyucu meleğim mi? Yoksa onları yönlendiren kişi mi
Senin koruyucu meleğinim bu gece seni korudum rahat uyu o yüzden
@içmimar35 bana söyler misin bu varlıklar neden benim peşimde?
Seni seviyorlar
@içmimar35 kaç tane var bunlardan? Nasıl severler ya? Görüşmedim bile !
Adamda akıl yok bulamamış mi Karadenizli mavi gözlü güzel bir kız
Bilemem benimde doğulu olduğuma inanmamisti
Zorla güzellik olmaz Karadenizliler bu konularda zorlamazlar nasıl oldu sana bylesi denk geldi hayret
Unideyken birisi benim hangi takımı tuttuğuna kadar bilgi almıştı ben genelde böyle insanlara denk geliyorum
Takintililari çekiyorsun yani
Sende kendi akrabalarini onun üzerine sal dogulularinda aile genis
Bazı insanlar insanlıktan anlamıyor maalesef
Aferin sana
Yazar mısın bana
Deliii