Ya biri vardı çok küçükken tanıştık ve ben o zamanlar cidden çok egoist biriydim küçük olduğum için fiziksel ve karakter olarak yerine oturmadığı dönemlerdi her neyse tabi haliyle çocuk beni sevmiş ama ben onu sevmedim denedim olmadi falan her neyse bu süreçte te kalbini çok kırdım yıllar önce ve ah etmediğini söyledi ama ben mutlu değilim ah edicek biride değil ama ağlamış falan teli sıfırlanmış benim tel no mi aldı snapten snap falan atiyo eski mesajlarımız onda duruyo bugün yine atmış hala açmadım ama dediğim gibi ben onu sevemedim şimdi şükürler olsun ki büyüdüm sevgi nedir kıymeti nedir biliyorum lakin ona karşı bi sevgi beslemiyorum ona umut vermiyorum kendi halimdeyim ama o benden vazgrcmiyo kendimden nasıl soğuturum ne yapsam olmuyo aramıyorum sormuyorum ama hala beni seviyo
Güncellemeler
+1 yıl
Abi şu soruya adam gibi cvp vericek insanlar cvp versin
Kardeşim sen bu aptalları takma soruyu bile anlamamışlar sen kalbini kırmak istememişsin üzmek istememişsin zorla sevgi olmaz mesajlarına cevap vermemeye devam et yazmayı kesecektir ilgilenme başka yardımcı olabileceğim bir şey varsa yaz :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Neden sevemedin neden bu kadar zordu bu senin için?
Allahım ne nde salak varda bana mı gondeyigosun kardeşim sen salak mısın ben mi anlayamıyorum. lan mal insan şeyma diye kari olsam. ztn öyleyim. derim. aptal mısın mk degiliz diyorum hala şeyma diyo IQ n kaç a*
Abicim bak güzel. kaedesim inan şeyma kim. blm ama onun burdan * * anladın mı 2. Öbür dünyada görürsün şu an şu yaptığın soru var ya o kız şeyma değil başka bi kız lan şeyma olsam seymayim derim bu kdr sevmişsin karinin yazışma şeklinde mi bilmiyosun salak mısın * * sen bu kafayla gidersen daha çok sürünürsün
Ya sabır tm a* hadi sg ayy senle mi ugrasicam gerizakli mısın nesin şeyma degiliz diyoruz hala şeyma diyo mal verir defol git yeterince sinirlerim bozdun DEGILIM LAN ŞEYMA DEGILIM MAL HERIF BEN SEYMA DEGILIM DEGILLL DEĞIL AWWWWW
Gayet osun istediğin kadar itiraz et ahım üzerinde ömrün boyunca mutsuz olacaksın hep aldatacak lar senden faydalanacaklar aynen devam et böyle çekirdeğimi aldım hayatının mikilişini izliyorum 😏
Bir kaç sene birini sevdim o beni sevmedi karşılıksız böylece devam etti ki büyük ihtimal bu benim. pesimi bırakmayan çocuk yüzünden bunlarinyasadim. ne nde üzüldü ise ahi o nde çıktı her neyse yıllar sonra birinden hoşlanayım dedim o da olmadi o da snrm ya beni beğenmedi ya da başka kızlar vae çevresinde ve yaşımın önemi yok
Açıklama yaptıktan sonra her yerden engelleyoyim mi nasıl konusu cam blm da bu cocufun ahınıda aldım. kesin o yüzden nasıl davranicam blm yeterince çile çektim birde uzaklaştırmak için kırarsam falan diye korkuyorum biktim bu cocuktan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kardeşim sen bu aptalları takma soruyu bile anlamamışlar sen kalbini kırmak istememişsin üzmek istememişsin zorla sevgi olmaz mesajlarına cevap vermemeye devam et yazmayı kesecektir ilgilenme başka yardımcı olabileceğim bir şey varsa yaz :)
Neden sevemedin neden bu kadar zordu bu senin için?
Kendime uygun biri değil olsaydı severdim
Nesi uygun değil adamı üzmüşsün bide ne yaptı da üzüldün seni sevdiği içinmi
Ayy ne yapıcaksın ne ne bana akıl vericeksen ver vermiceksen daha fazla sorgulama
Şeyma aşıksın sen istediğin kadar itiraz et 😏
Şeyma kim. aw Allahım her salak niye beni buluyo kardeş hanı önceden ağzına ettiğin kârı kız varsa o kişi ben değilim boşa arama şeyma diye
Yok ben canım ları gizli olsada tanırım soruyu değiştirip sorsada😂😂
Canım değil g*erizekalı ları o
Ahım üzerinde sen ömrün boyunca mutlu olamıycaksın ben buna inanırım
La olm manyak mısın Allah çarpsın şeyma değilim ben mal mısın aw
Allah çarptı seni dahada çarpacak bekle sen.
Allahım ne nde salak varda bana mı gondeyigosun kardeşim sen salak mısın ben mi anlayamıyorum. lan mal insan şeyma diye kari olsam. ztn öyleyim. derim. aptal mısın mk degiliz diyorum hala şeyma diyo IQ n kaç a*
Arkamdan attığın o kötü kahkahaların hala kulağımda ben sormuycam bunun hesabını Allaha havalesi sen.
Ömrün boyunca bu ah sana yetecek.
Abicim bak güzel. kaedesim inan şeyma kim. blm ama onun burdan * * anladın mı 2. Öbür dünyada görürsün şu an şu yaptığın soru var ya o kız şeyma değil başka bi kız lan şeyma olsam seymayim derim bu kdr sevmişsin karinin yazışma şeklinde mi bilmiyosun salak mısın * * sen bu kafayla gidersen daha çok sürünürsün
Beni artık kimse sürün süremez için rahat olsun ben mal olan birini gayet iyi tanırım.
Ya sabır tm a* hadi sg ayy senle mi ugrasicam gerizakli mısın nesin şeyma degiliz diyoruz hala şeyma diyo mal verir defol git yeterince sinirlerim bozdun DEGILIM LAN ŞEYMA DEGILIM MAL HERIF BEN SEYMA DEGILIM DEGILLL DEĞIL AWWWWW
Gayet osun istediğin kadar itiraz et ahım üzerinde ömrün boyunca mutsuz olacaksın hep aldatacak lar senden faydalanacaklar aynen devam et böyle çekirdeğimi aldım hayatının mikilişini izliyorum 😏
Kardeş senin kafani skm daha ne diyim sana daha sevdiğin kızı tanımıyorum utanmadan ah ediyosun mal herif
Bunlar sana az bile her kahkahan için ayrı bir ahım var sen mutlu olacaksın ben izliyorum merak etme
Sabir ver Allahım senin kafani tekrar skm hadi şimdi sg
Sen sevgiden de anlayamazsın sevgi nedir desem saçmalarsın anca.
Seymaya söyle bunları bana değil
Aynen devam et he birde çok cesaret sizsin be yüzüme gelip özür diliye miyorsun.
Korkaksın
Kardeş bak beni sinirlendirme skcm şimdi kafanı mal mısın lan yüzünü skm senin sen her soru sorani seyma mi sanıyosun mal mısın
Evet malım malları çekiyorum hep üzerime.
Korkaksın görün düğün kadar güçlü biride değilsin.
Hep aldatacak lar faydalanmak isteyecekler seni çekirdeğim elimde merak etme izliyorum
Senle ugrasmicam sg
Korkaksın pişman bir korkak
Baska sevgili yap ozaman
Soruyu anlamadın her halde
Baska sevgili yaparsan senden soğur bırakır seni
Basma sevgili yaptığımıda çok önceden gördü hala birakmiyo
Ozaman bununla sevgili ol hem seni sevmis cocuk
Tipim değil ben tipe bakan biriyim
Anladım peki sen kaç yaşındasın ve daha önce hic sevgilin olmadı mı
Sevgilim oldu cocufun ilk ve son aşkıymışım benim önceden oldu da ilk aşkım bu çocuk değil ama çocuğa gorede hayatında ki ilk ve son aşkıymışım
Anladım peki senin sevdiğin baska biri var mı ve sen kaç yaşındasın
Siz bu çocukla ne zaman çıktınız
Bir kaç sene birini sevdim o beni sevmedi karşılıksız böylece devam etti ki büyük ihtimal bu benim. pesimi bırakmayan çocuk yüzünden bunlarinyasadim. ne nde üzüldü ise ahi o nde çıktı her neyse yıllar sonra birinden hoşlanayım dedim o da olmadi o da snrm ya beni beğenmedi ya da başka kızlar vae çevresinde ve yaşımın önemi yok
7. Sınıf falan di galiba
Peki hic birlikte oldunmu biriyle
Ya sabır kardeşim sen salak mısın sen niye soruyosun bunları
Sanki şimdi çok büyüksün
O zaman ki benle şu zamanki ben bir değil ve yıllar geçti anladın bilgin yok ise fikrinde olmasın soruya karşı
Büyü biraz daha o zaman sor
gerizekali mısın sg
Sensin gerizekali idiot seni severim giderim istiyorsan😡😡😡
Ergen s. ipa😡😡😡😡 sanki çok büyüktü bana zeka küpü havasıyla konuşuyor, Allan yercucrsi
Ilk git yazım yanlışlarını düzelt
Düzgün bir dille ona bunu açıkla
Açıklama yaptıktan sonra her yerden engelleyoyim mi nasıl konusu cam blm da bu cocufun ahınıda aldım. kesin o yüzden nasıl davranicam blm yeterince çile çektim birde uzaklaştırmak için kırarsam falan diye korkuyorum biktim bu cocuktan
Herhalde sen istemiyorum diyince zorlayacak değil
Engelleme boşuna bence
Benim hesapları takip ettikçe daha çok unutamiycak daha çok baglanicak ondan engeli falan düşündüm ayy ne yapsam olmuyo bu çocuğa biktim artık
Kanka öyle dersin ama fake açar yine takip eder bakar
Sadece arkadaş olalım falan de
Dekolte göster