Ailem cok baskıcı sevgilimin oldugunu ogrendıler gecen sene babam 10dan gece 2 ye kadar dovdu sabaha kadar tek ayak ustunde beklet?

- bekletti butun esyalarımı yırttı okul kıtaplarımı formamı aklınıza ne gelırse okuldan aldı. bir kez arkadasımla bulustum haber etmedım dıye dershaneye gondermedı 2 ay telefonumu da vermedi. bende soyleyemıyorum artık korkuyorum. annemi de dovuyor benı de kavga oldugu zaman cok yoruldum artık. dun de carsıya gittim gizlice 2 saatligine aradı nerdesın dedı yalan soyleyemıyorum ben de panık oldum dolmustayım dedım bagırdı cagırdı rencide etti baska sehırde telefonumu aldırdı. 18 yasındayım zoruma gidiyor artık. karsısında konusamıyorum bagırıyor susturuyor rencide ediyor haklı cıkartıyor kendini allah askına napıcam ben. 12 yasından beri yasatmadıgı sey kalmadı bize. yksyi de kazanamadım 1 yıl daha evdeyim. markete bile gitmem yasak.

Ailem cok baskıcı sevgilimin oldugunu ogrendıler gecen sene babam 10dan gece 2 ye kadar dovdu sabaha kadar tek ayak ustunde beklet?