Evden sabahın köründe çıktım, akşam 5 i geçerken eve geldim anca. Karnim açtı, daha yemek bile yiyemedim dedim önce bir duş aliyim sonra yerim birşeyler dedim. Abim ben banyoda giyinirken bana seslenip seni markete yollicam dedi durdu. Yorgunum yeni eve geldim daha yemek yiyemedim amcalara söyle onlar gitsin dedim. Sinirlenip bağırmaya başladı. Odama geçip kapımı kilitledim, evde ikimizden başka kimse yoktu. Kapıya gelip açmaya çalıştı, beni tehdit etti. Kapıyı kıracağını, beni dış kapının oraya zorla atacağını söyledi, hakaret edip kapıya defalarca vurdu, çıkmazsan zorla çıkarırım seni ordan dedi. Evden çıktığımda saçım daha ıslakmış, üzerime mont almamışım, korkudan aklıma gelmemiş, yengem onlara gittiğimde fark etmiş. Ağlarken, korkuyla araba kullandım, amcalar durumdan haberdar olup o şekilde araba kullanma dediler. Babam gelene kadar eve gidemedim korkumdan, o sırada abim bana sen akşam eve gelirsin serseri bekle yazdı. Babamla konuştum, o gelince eve birlikte geçtik. Abime hesap sordu, öyle bir şey yapmadım dedi. Babam birdaha bu yaşanırsa gerekirse polis çağırır attırırım evden onu, ben varken sana birsey yapamaz korkudan yapmadım diyor sana bir şey yapamaz dedi. Hayır anlamıyorum, madem yapıyorsun bir efelik arkasında dur, neden bir insan sonradan yapmadı der ki? Babam ciddi ciddi evden atacam onu az kaldı dedi.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Konu banada çok gereksiz yersiz geldi abinde dinlenmeli belki senin anlatmayi unuttugun minik detayciklar varsie
Annem bile şehit yaptıklarına, söylediklerine. Abim normal değil. Annem ve amcamlar şahit dediklerine. Telefonumda sen akşam eve gelirsin serseri diye attığı mesaj bile duruyor
Allah yardimicin olsun ne diycem bilemedim ki
Kaç yaşında olayı nedir bu çocuğun madde bağımlısı mı
Yakında 30 olacak. Made bağımlısı değil qma psikolojik sorunu var. İstediği birsey yapılmazsa deliriyor. Duştan yeni çıkmıştım, akşam 5 den sonra eve geldim, karnımı bile doyuramqdim, saçım da ıslattı markete gideceksin dedi. Yorgunum, kendin git veya amcalara söyle yeni geldim eve saçım ıslak dedim. Üzerime yürümeye çalıştı. Kirarim o kapıyı dedi, etmediği hakaret kalmadı annemi arayıp şunu bunu yaparım o kızına dedi. Babam eve gelince onada yapmadım öyle birsey dedi
Umarım bir an önce evden taşınır kendi halinde yaşar o sana zarar vermesine izin verme baban geç geliyorsa sen de eve geç git dikkatli ol lütfen
Zaten bu haftasonu babam beni amcamlara bırakacak
En güzeli uzak dur daha kötü şeyler yapmasından çekindim
Bende bundan korkuyorum zaten. Babam ben ağlayarak anlatınca koviyimmi evden şunu dedi. Baba evin anahtarını verdiniz geri gelir sen yokken beni bitirir dedim. Bir süre amcalarda kalicam. Şimdi işteyim. İşten çıkınca eve gecicem, eşyalarımı toplayıp babamla birlikte amcama gidicem
Tamamdır kendine çok dikkat et lütfen hangi şehirdesin bu arada
Ben yurt dışındayım
Almanya mı? Bugünün nasıl geçti
Berbat. Abim corona olmuş, ben ve babam onunla aynı evdeyiz, 2 aşımız da olduğundan karanti qya girmiyoruz babamla. Ama amcam babama teflon etmiş. Abisi pozitif çıkmış, kendisi de riskli şuanda, bir süre görüşmesek iyi olur demiş. Kendi evimizde kalicam mecbur yine. Babam gece işe gidecek, kapımı kilitleyip öyle yaticam
Dikkat et kendine muhatap olma ve kilitlemen güzel olacak
Konu senin anlattığın gibi mi acaba? Birde abinden dinlemek gerek.
Cidden benim anlattığım gibi. Annemi arayıp onada bana neler yapacağını söyledi, annemde şahit oldu söylediklerine. Şahidim var
Bir daha böyle bir şey yaparsa hemen babanı ara bence.
Babam zaten birdaha yaparsa ataca onu evden, polisi de arayacam dedi
Taviz verme, abin de olsa haddine değil bu yaptıkları.
Kapıyı kıracağını söylediği an dedim zaten nolur ölümüm bundan olmasın, Allahim al beni yanına nolur dedim hep korkudan. Araba kullanırken kaza yapacaktım korkudan, ağlamaktan. Ye hem geldi yanıma Araba kullanmiyim diye
Sakin ol, bir dahakine sakin kalıp babanlara haber vermeye çalış sadece.
Geçmiş olsun.
Babalara haber verdim zaten. Babam ben gelene kadar eve gitme, yengenin yanina git dedi orada yemek yiyim uyudum , orada saçımı kuruttum.
Abin de tedavi görsün bence.
Bir ara doktora gidiyordu, ar gitmiyor bıraktı tedaviyi
Bir şekilde başlatmaya çalışmasınız yeniden.
Evden atmak çözüm olmayacak.
Hep böyle sorun çıkartır mı evde abin yalnız kalma abinle evde psikolojisi bozuk galıba
Hep böyle sorunlu. Babam isteyken mecbur tek kalıyoruz bazen. Bu haftasonu babam beni amcalara birakacak
Allah yardımcın olsun tek kalsan bile odanda kal kapını kitle sen kaç yasındasın
Ben 20 o da 30 olacak
Sence neden?
İnkar ediyor işte
Babamın en sonunda sinirlenip onu evden atacağını biliyor çünkü
Evet nedeni bu.
İnşallah atar evden de sende kurtulursun şu abinden
Az erkek olur insan ya. Kapıyı kırarım, seni dışarı atarım dedi, şerefs*z diye bağırdı etmediği laf kalmadı. Bir tarafı yemeyince babam hesap sorunca öyle bir şey yapmadım olur hemen zaten
Ya işte serfsizin teki. Baban kızınca dut dökmüş kediye dönüyor hemen şeytan
*Süt
Bir hatası daha olursa atacak zaten babam. Polisi de arayacam birdaha nah gelir dedi. Haftasonu amcamlara bırakacak beni babam. Bu gidişle babam zaten onu daha fazla yanımızda tutmayacak
İnşallah.
Abin bile olsa hiç acıma polisi ara o psikopati içeri tiksinlar sende kurtul
Babamın ağzından çıkan kural olur çünkü evde. Babqm gelene kadar eve gidemedim. Kendi kendime mırıldanıp durdum. Azrail gelip alsın beni, ölümüm bunun elinden olmasın dedim durdum kendi kendime. Allaha canımı al diye dua ettim
Benim yapmama gerek kalmayacak zaten. Babam 2 lafıyla atar onu ama piliside arar babam
Ya düşünme böyle şeyler Allah korusun. Birsey yapamaz g0tü yemez bir daha
Düşünmem zaten. Haftaosnuevde olmicam
En iyisi
Umarım bir daha böyle birsey olmaz. Sana iyi geceler. Kafana takma düşünme ve kendini üzme 😊
Çok teşekkür ederim tesellimiz için bu arada
Rica ederim 🤍
Erkek olsa bacısına ve kadına el kaldırmaz
O zaten insan bile değil, Azrailin ta kendisi. Öldürecek beni diye çok korkuyorum
Yok artık
Oha o nasıl bir insan serf. siz
Halini bugün görmeliydiniz. Babam hesap sorarken öyle bir şey yapmadım ben dedi. Babamda biliyor gerçi yalan söylediğini. Bu haftasonu amcalara kalicam, babam içimin rahat etmesi için böyle yapalım dedi
Yazık lan üzüldüm
Sevmiyor seni.