Abim beni sıkıştırıp üstüme yürüdü, babam gelene kadar amcala durdum babama öyle bir şey yapmadım diye yalan söyledi. Sizce neden?

Evden sabahın köründe çıktım, akşam 5 i geçerken eve geldim anca. Karnim açtı, daha yemek bile yiyemedim dedim önce bir duş aliyim sonra yerim birşeyler dedim. Abim ben banyoda giyinirken bana seslenip seni markete yollicam dedi durdu. Yorgunum yeni eve geldim daha yemek yiyemedim amcalara söyle onlar gitsin dedim. Sinirlenip bağırmaya başladı. Odama geçip kapımı kilitledim, evde ikimizden başka kimse yoktu. Kapıya gelip açmaya çalıştı, beni tehdit etti. Kapıyı kıracağını, beni dış kapının oraya zorla atacağını söyledi, hakaret edip kapıya defalarca vurdu, çıkmazsan zorla çıkarırım seni ordan dedi. Evden çıktığımda saçım daha ıslakmış, üzerime mont almamışım, korkudan aklıma gelmemiş, yengem onlara gittiğimde fark etmiş. Ağlarken, korkuyla araba kullandım, amcalar durumdan haberdar olup o şekilde araba kullanma dediler. Babam gelene kadar eve gidemedim korkumdan, o sırada abim bana sen akşam eve gelirsin serseri bekle yazdı. Babamla konuştum, o gelince eve birlikte geçtik. Abime hesap sordu, öyle bir şey yapmadım dedi. Babam birdaha bu yaşanırsa gerekirse polis çağırır attırırım evden onu, ben varken sana birsey yapamaz korkudan yapmadım diyor sana bir şey yapamaz dedi. Hayır anlamıyorum, madem yapıyorsun bir efelik arkasında dur, neden bir insan sonradan yapmadı der ki? Babam ciddi ciddi evden atacam onu az kaldı dedi.
Abim beni sıkıştırıp üstüme yürüdü, babam gelene kadar amcala durdum babama öyle bir şey yapmadım diye yalan söyledi. Sizce neden?