Esim benim aileme önem vermiyor?

Cekirdek ailem var, tek annem ve erkek kardesim var benden 6 yas buyuk. Annaneler falan uzakta yasiyo.

Sorum su,

6 aylik evliyim ve esim herzaman saygi göstermistir aileme ama eksik. Onun ailesi biz nisanlandigimizdan beri benden beklentileri cok fazla oldu ve karsiliginda kendileride bana istedigim gibi önem vermediler. Örnek olarak bu sene ilk dogum gunumdu bilmelerine rahmen Esimin ne ablasi buyuk cocuklari, ne Esimin abisi umursadi. Kaynanamda zar zor aksam gec saate mesaj atti. Ve 1 ay sonra 10 yasindaki cocugun kullanicagi oyuncak gibi kunye hediye etti birde süs bir sahte altin kaplama gül. Tesekur ettim gectim ama esimde tuhaf buldu gördum surat ifadesinden.

Esim ne gecen sene ne bu sene erkek kardesime öyle önem vererek hediye falan almadi soguk davraniyo. Ki benim ailem cok anlayisli Esimin ailesi gibi Kötu davranista bulunmadilar. Esim farketmiyorum saniyo ama beni kiriyo bu durum. Bende onun ailesine mesafeli duruyorum bundan sonra daha cok dururum.

Ailem amerikaya gitti gecen hafta tatile dedimki ziyarete illa gerek yok Hani bi mesaj atsan yeterli onuda kendi sordugu icin dedim. Onuda yapmamis. Ailem pazar gunu sabah erken döndu gittim havalimanindan almaya cok erken diye gelmene gerek yok dedim. Yine hih arayip sormadi ve annem hep yuzune guler falan ama. Yarinda kayinvalidem gil geliyomus bana biraz gidelimmi ugramaya dedi TM dedim ama böyle yaptigi icin gitmeyi dusunmuyorum. Kac kere dedim sen öyle yaparsan bendende bekleme diye. Napmaluyim?

Esim benim aileme önem vermiyor?