Cekirdek ailem var, tek annem ve erkek kardesim var benden 6 yas buyuk. Annaneler falan uzakta yasiyo.
Sorum su,
6 aylik evliyim ve esim herzaman saygi göstermistir aileme ama eksik. Onun ailesi biz nisanlandigimizdan beri benden beklentileri cok fazla oldu ve karsiliginda kendileride bana istedigim gibi önem vermediler. Örnek olarak bu sene ilk dogum gunumdu bilmelerine rahmen Esimin ne ablasi buyuk cocuklari, ne Esimin abisi umursadi. Kaynanamda zar zor aksam gec saate mesaj atti. Ve 1 ay sonra 10 yasindaki cocugun kullanicagi oyuncak gibi kunye hediye etti birde süs bir sahte altin kaplama gül. Tesekur ettim gectim ama esimde tuhaf buldu gördum surat ifadesinden.
Esim ne gecen sene ne bu sene erkek kardesime öyle önem vererek hediye falan almadi soguk davraniyo. Ki benim ailem cok anlayisli Esimin ailesi gibi Kötu davranista bulunmadilar. Esim farketmiyorum saniyo ama beni kiriyo bu durum. Bende onun ailesine mesafeli duruyorum bundan sonra daha cok dururum.
Ailem amerikaya gitti gecen hafta tatile dedimki ziyarete illa gerek yok Hani bi mesaj atsan yeterli onuda kendi sordugu icin dedim. Onuda yapmamis. Ailem pazar gunu sabah erken döndu gittim havalimanindan almaya cok erken diye gelmene gerek yok dedim. Yine hih arayip sormadi ve annem hep yuzune guler falan ama. Yarinda kayinvalidem gil geliyomus bana biraz gidelimmi ugramaya dedi TM dedim ama böyle yaptigi icin gitmeyi dusunmuyorum. Kac kere dedim sen öyle yaparsan bendende bekleme diye. Napmaluyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evlilikte beklentiler farkli oluyor bence ama ben ikinizi de suçlu buluyorum bi gecede hoop diyip evlenmiyir sunuz sevgililik nişanlılık döneminde ne konuşuyorsunuz sorun olacak kavga srbebi olacak şeyleri konusunsana ama bakıyorum yook neymiş ben seviyorum oluyorum bitiyorum bi an once evlilik olsun
Haklisiniz ama söyledim nisanliyken önlem alamadi. Evlenince köseme cekilirum kocamla mutlu bir hayatim olur diye dusundum
İşte hep bu yüzden sorunlar evlenince hallederim
sende onun kine önem verme aslında sizde aşk sevgi saygı cinsellik bitmiş önem verse ne olur vermese ne olur
Haklisinizda nerden bunu dusundunuz Ask sevgi Bitmis falan
bir kadın eğer erkeğinde şikayetçi ise sadece kaf dağının eteğini gösterir ama dağın arkasında kileri göstermez
Evlilikte oluyor. boyle. sorunlar. al karşına düzgünce konus
Pek ise yaramiyo ailevi seyler konusmadkhmkz sure iyiyiz. Onun silesi sınır falan bilmedikleri icin ben o sınırı hep korumaya calistim ailemin icine sokmadim onlari merabs meraba okadae
Ozamn sen mesafeyi koruyunca sorun olmuyor sanırım oyle. devam. et koçan da zaman la. alışır senin ailene daha. yeni. evlisiniz. bir. evliliğin düzen alması. yıllar suruyor
Eşinle mi evlisin ailesiyle mi ailesinden beklentiye girmen senin hatan
Girmedim, giren onlar
Ailene verdiği kadar saygı göster ailesine.
Yoksa hep seni ezer
Iste sözle falan ezmiyorda belli oluyo kalpten degil
Anladım bunu. Sende öyle davran onunda dikkatini çeker bu durum
Öyle yapiyorum zaten ama ben ailesi bana kötu muamele ettigi icin öyle yapiyorum onuda kendi Biliyor. Benim ailem ona hic saygisizlik ya da uzucek bi davranista bulunmadi.
Bende yarin gitmeyi veririm Kayinvalide geldi diye
Esin yuz göz mayayimda sorun. İkmasin gibi saçma şekilde de düşünüyor olabilir
Sonuçta neresinden bakarsam yanlış. Artık onunda ailrsi
zor bir durum mutlu bir evliligin olsa bilr bu durum yuzunden geriliyorsun...
karsina alip konusman gerek durumu. anlat ayni davranusi sen de goster ki anlasin
Dedim. Zaten mesafe gösterdim ama esim bunu yapiyor diye degil beni gereksiz cok basimi agrittiklari icin. Söylemekle bisey degismiyor dogru damani beklicem en iyisi mutlaka ailemin sunu var su gun veya dogum gunu veya bisey ciktigunda pat pat söyligem
icinde biriktirme boyle seyleri direk o an coz buyurse daha buyuk sorun olur..
en guzeli ne biliyomusun. boyle olmayacak ya duzel ya da gidecegim. ailemin yanina de korkuyu ver..
Onu cok söyledkm oyuzden ise yaramiyo. Eskisi gibide kaybetme korkusu yok zsten. Esim aileme Hic mesaj falan Hic bisey atmadi yarinda benim kv geliyo gideriz diye demistim ama gitmemeyi dusunuyorum
öğrenecek ablası daha toy :) zamanla kavgalar ede ede anlayacak nasıl davranacağını :)
Sana saygı ve sevgisi olmayan biri ailenede bu sevgi ve saygıyı göstermez
bnce o nasıl davranıyorsa sende oyle davranmalısın esınle ılgılı sorunun var mı bıde hedıye konusunda durumları musaıtmı pkı
Pek hediye almaz, nadir
lutfen bklıyorum
Cezalandir 😉
Nasil? Dun badka sebeplerden dolayi kirdim onada uzuluyorum
İstek at
Sende aynısını dene