Ailemin umurunda degilim?

Paramiz yok diye gecistirdiler beni hep. Onlara zorluk olmasin diye kendim hazirlandim sinavlara. Dogru duzgun kitabimda yoktu. Cok sukur kazandim universiteyi. Ama yine ayni sey. Simdi bakiyorumda gozum kormus meger. Paramizda varmis. Annemle ablam catir catir harciyolar hepsini. Her haftasonu alisveristeler neredeyse. Bense univsersiteye baslicam yine ayni kiyafetlerleyim. Paramiz olmasa hic takmam. Ama neden evde benden baska her kes luks icinde yasiyoda ben bu durumdayim? Telefonum bile yok. Evde bir eski bilgisayar var sadece onu kullaniyorum. Sagolsunlar hepsi kendilerine yeni telefon, laptop, ipad falan alinca eski masaustu bilgisayarda bana kaldi. Dun babamdan para istedim ustume bisey almak icin. Param yok universite kazandin sehirde. Senin icin ev kiraladik bilmem ne diye saldi basindan. Oysaki o evde ablamda yasicak sonucta. Sonra annemden para istedim. Artik para harcamiyoruz bos yere. Toplayip araba alalim dedi. bir arabamiz vardi zaten. O arabaninda ablama alindigini biliyorum. Artik uveymiyim diye dusunuyorum. Bu kadarda olmazki ama. Hic boyle ayrimcilik hissettinizmi sizde? Ben yalniz oldugumu dusunuyorum.
Ailemin umurunda degilim?