+1 yılDüzgün insan bulmanız için önce sizin düzgün olmanız lazım. Ayrıca kadınlar 30 yaşını geçtikten sonra kendi yaşıtları bekarlar yerine 40 yaş üstü dul adamlara yonelirlerse düzgün adam bulma şansları daha da yükselir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır bence yitirmemeliyiz. yani insan 40 a da gelse bence aşkı yaşama şansı hala vardır. önemli olan sabretmesi ben mesela şu an için şansım yok diyorum yaşım daha 23 bence bu yaş ile değil de daha çok doğru kişinin insanı bulması ile ilgilidir. ya da şansı ile ilgilidir. düzgün insan zaten 30 yaşında da düzgün olur. ama düzgün olmayan 20 yaşında bile karaktersizdir. genelde çoğu insanın kriteri çok yüksek olduğu için birini bulamıyor mesela boyu şu kadar olsun ya da zengin olsun veya ten rengi şu olsun ya da cinsellik de şöyle yapsın dediği için bazen bulamıyor tabi ki kriteri olmalı ama sonuç olarak insan ne kadar yüksek beklentisi olursa o kadar zor oluyor. bazen de ne kadar istesek de olmaz.
10 Yorumla
+1 yılYa benim zaten 30 yaşında olmama gerek yok evet 32 yaşındayım ama düzgün insana denk gelebileceğime inanıyorum tabii bunun ne zaman olacağına inanmıyorum Allah'ın takdiri ve kaderini ise onu yaşıyoruz ben her zaman Allah'ın takdirinden razı olan birisiyim, yani öyle illa hayatımda birisi olsun illaki evlilik yapayım diye de bir çaba içerisinde değilim evlenen ve hayatında birisi olan insanları da görüyoruz Yani illa birisine sarılmak için veya sevişmek için de evlilik yapmayı doğru bulmuyorum olursa olur olmazsa olmaz Ben böyle gayet mutluyum 🤣
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılAsla arkadaşım 46 yaşında ve sonunda istediği düzgün birini buldu ilk evliliği olacak ve çok çok mutlu deli dolu yaşama sevinci olan düzgün bir kadın ve kendi gibi bir adam buldu.
44 Yorumla- +1 yıl
Günaydın o halde umut her zaman var mı diyoruz
- +1 yıl
@GAYGünlükleɾi evet
- +1 yıl
Hmm teşekkürler
- +1 yıl
@GAYGünlükleɾi ricalar...
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ümidim yok aslında sadece hayatın akışına bıraktım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılZor, ancak her an her yaşta çıkabilir ümidi kesmemeli.
10 Yorumla
+1 yılcüzdanıma , Pe***me , cebime , telefonuma , gömleğime , dudağıma , elime , göğsüme , yastığıma , yatağıma , dokunanını gördüm de ruhuma dokunanını göremedim daha kısmet olmadı... ümidimi yitirmiyorum hala bir şansım var bir gün aaaa buraya hiç dokunmadım diyip ruhunu ruhuma işleyecek bir kadın elbet olacak... ve bunu hissederken güneş doğuyor ve o sırada kahvemizi içiyor olacagız... Ya sen?
111 Yorumla- +1 yıl
Ya sen, derken 😃
- +1 yıl
Gerçekten ruhuna dokunan , konuşmadan gözlerine baktıgında tüm ruh halini anlayan birini buldun mu? 🙃
- +1 yıl
Passs 😃
- +1 yıl
Ben seni anlıyorum en basından beri..
- +1 yıl
Beni anlamak zordur 🙄
- +1 yıl
Kolay olan ne var ki bu hayatta? Zoru başarmak marifet...
- +1 yıl
Şaka gibi. İyi günler.
- +1 yıl
Şaka gibi derken? Sen ne istediğinden emin misin ki
- +1 yıl
Değilim, dengesizim ben. Bugün başka yarın bambaşka bir şey isteyebilirim tamamen keyfi
- +1 yıl
Tam benlik. Ben de benzerim bulundugum kabın şekline değil kendi ruh halime göre davranırım. bu ruh halini sevdim.
- +1 yıl
Evet ben tam olarak senlik, onluk, bunluk değilim. Kimselik değilim ayak uydurması zor.
Bence yitirmemek lazım. Zira o içten muhabbet, yüksek sesli kahkahalar, eve gelmeyi iple çekmek vs bu gibi duygular varsa geç kalınmış değildir. Açıkçası ben biraz başka sebeplerden dolayı kendimi geri çekmiş olsamda insanların bu konuda üzülmemesini gerektiğini düşünüyorum. Hatta 30 dan sonra insanların çoğu artık be istediğini daha iyi bilir.
10 Yorumla
+1 yılAllahın yazdığını kimse bozamaz Allah sana birisini yazdıysa geçte olsa o seni bulacaktır. Ama kaderinde Levhi mahfuzda 40 yaşında evleneceğin yazılıysa ve 40 yaşına kadar düzgün sevdiğin bir erkek bulamayqcağın yazılıysa 40 yaşında evleneceksin demektir. O yüzden eline geçmeyen şeyler için üzülme. Zaten olmayacaktı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAslında zor değil ama beklentiler hep yüksek oluyor Sizi bilmem ama benim karşılaştıklarım hep böyle genelde Bir de ya eski eş ya da eski sevgili özlemi oluyor O yüzden de ilişkiler yürümüyor.
24 Yorumla- +1 yıl
tuhafmış gerçekten
- +1 yıl
Tuhaf değil gerçek Kadınların beklentileri çok yüksek 40 li yaşlarında kendini hala barbie sanıyor Karşındaki erkek yakışıklı olsun statü sahibi olsun paralı olsun iyide sen karsindaki insana erkeğe ne katabilirsin Erkeklerin yanlışı yokmu var tabi hep cinsellik odaklı davranışlar
- +1 yıl
Yanii beklentiler karşılıklı
- +1 yıl
Kadınların beklentileri çok daha yüksek Tâbi ki beğeni şart fakat zaman kadınların aleyhine erkeklerin değil Atatürk'ün meşhur sözü hakikatleri konuşmaktan kaçmayın der Bunlar da hakikat Erkekler hep suçsuz demiyorum Beklentiler hep yaralar insanı
+1 yılDüzgün insan dediklerimiz de bir gün farklı karakterde olduğunu öğreniyoruz..
31 Yorumla- +1 yıl
Valla öyle
+1 yılikinci bahar yaşıyor ömrüm.. gel benim yârim oluver şimdi.. seni bir güzel öpe koklaya dilimden kalbimden sakınır saklar bugünkü aklımla severim şimdi..😊 bu şarkıyı söylemek güzel olurdu..💃
11 Yorumla- +1 yıl
☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYorumlara bak sanki kişisel gelişim kitaplarından birer paragraf gibi.
Ben inanmıyorum şahsen zaten şansım da yok 😬
21 Yorumla- +1 yıl
Şans işi değil biraz da kader 😅
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 yaşındayım sokakta yürürken ya da bir ortamda ilgi görürüm bu hoşuma gider. Tanışmak isteyen de illa çıkar. Şimdi yaştan dolayı görücü de başladı. Ama kalbim dolu kimseye bakmam. Diyeceğim o ki zor değil neden zor olsun artık evde kaldın diye bir şey kalmadı ki herkes geç evleniyor artık normalleşti bu çocuk sıkıntı olur belki o kadar
10 Yorumla
+1 yılBen düzgünsem sen duzgunsen neden ümidimizi yitirelim..
Ümidim, umudum ve guvenim hala var.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu çok güzeldi 🥹🌸
- +1 yıl
🌱🌱
+1 yılZaman daralıyor aksine.
Daha çocuk yaşlarda düzgünlükten ayrılıyor insanlar. Kimse hiçbir yerime dokunmasın aman.
111 Yorumla- +1 yıl
Düzgünlük ne sana göre?
- +1 yıl
30-40 aralığında yorum sonrası anlaşılır olmanın verdiği yorgunluktan korkarak, düzgün işte be diyesim geldi.
- +1 yıl
Uydurukçusun ya 😃
- +1 yıl
ahahaha hemen de anladı
- +1 yıl
Şıp diye shsh
- +1 yıl
Üfürükçüsün ya :)
- +1 yıl
Değilim 🙄
- +1 yıl
Yaa hiç olur musun
- +1 yıl
Hiç olmam djsj
- +1 yıl
5 oldu :P
- +1 yıl
Ne o beş olan?
+1 yılDüzgün insanlar vardı biz onların kıymetini bilemedik belki de🙁
14 Yorumla- +1 yıl
Veya onlar bizim 🥹
- +1 yıl
Ben onlara vereceğim degeri deger bilmezlere verdim ki🥺🤦♀️
- +1 yıl
Aa tesadüfe bak, ben de 😃
- +1 yıl
😄 🤜🤛
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılSiz düzgün olun, doğru sizi 25 te de, 30 da da bulur.
14 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok biliyorsun dimi
- +1 yıl
Alakası var, ne demek alakası yok?
- +1 yıl
Senin düzgünlüğünle karşındakinin düzgünlüğü ne alaka. Aslında tam da düzgün olana düzgün denk gelmiyor
- +1 yıl
Sen düzgün olursan zaten düzgünü bulacak, onu seçeceksin bu kadar basit.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır neden 30dan sonraki erkekler düzgün olamıyor mu ki?
15 Yorumla- +1 yıl
Erkekler yazdığımı hatırlamıyorum ama şimdi sana söverim konu uzarsa
- +1 yıl
İşte onu soruyoruz
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Ruhuma dokunanını bulamadım ama ümidim var hala 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Kime bakarsan bak dolar görürsen öyle olur hejshsja
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendilerin beklentileri sürekli 3'e, 5'e katlandığı için benim bunlara yetişmem imkansız o nedenle herkese sevdiğiyle mutluluklar bana huzurlu yalnızlıklar diliyorum.
10 Yorumla
+1 yılAllahtan ümit kesilmez, ama şöyle piyasaya bakınca, ister istemez ümitsizliğe düşüyo insan. Kaliteli ruh sağlığı düzgün insanlar sanki gittikçe azalıyo
10 Yorumla
+1 yılYani bende 30 yaşında evlendim tam bende kendimde kabullenemesemde o düşünceye girmeye doğru gidiyordum sonra eşim ile tanıştım ve çokta mutluyum
10 Yorumla
+1 yıl30'larımda evliydim.
Ama 40'tan sonra buldum ruhuma dokunanı çok da güzel oldu. Diyeceğim her yaşta olabilir bu 30'dan sonra ümidi kesmek bence yanlış
10 Yorumla
+1 yıl26 yaşındayım datingapplerde en çok eşleşmeyi 20-23 yaş kızlarından alıyorum haliyle 30 olsam 24-26 olur tahminen kadınların en iyi yaşları yani 30-33 gibi anca evlenirim bu yüzden fsdsfsf
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnsanın bi yaştan sonra düşünce biçimi değişiyor. Kendine dönüyor, kendiyle vakit geçirmeyi seviyor. O yüzden arayış ya da beklenti olmuyor.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılImm 30 dan sonra bekar kalanlar genelde çirkin ve zor erkekler oluyor. Tipi iyi olanlar kapmış oluyorlar sanki ya. Benim gözlemim bu
22 Yorumla- +1 yıl
Dedi zengin ve yakısıklı erkek avcısı : ) bekar kalanlar akıllı olanlardır. evlenenlerin yarısı aldatılıyor aldatıyor kusura bakma da kadın milletinin %70-80 ine güvenmiyoruz erkekler olarak. '' o benim kardesim gibi '' '' ya bana zararı yok selamlaşıyoruz sadece '' '' ya o liseden arkdasım öyle ekli konusmuyoruz '' hiç bir kadın işine yaramayan bir erkeği lisetesinde telefonunda cevresinde tutmaz : ) hiç bir kadının sözüne inanmayan erkek zor erkektir...
- +1 yıl
@AydınlıkMYHEART zengin ve yakışıklı mı hayatıma hiç böyle birini almadım haahaha zenginliğe bakmam ama başarılı ve zeki olmasına bakarım. Şuanki konuştuğum kişinin maaşı benden çok düşük mesela ama başarılı. Tipi de yakışıklı değil. Ayrıca benim erkek kankam ya da arkadaşım da yok. Çok yanlış tespitler
+1 yılHiç kimseyi aramakla uğraşamam. Bulunduğum taktirde de hayalet moduna bağlarım. En sagliklisi budur, tavsiye edilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cevap Veriyorum :D : Tabiki yitirmemeliyiz sadece seçenekler azalıyor. Kriterler oturuyor ve daha seçici oluyorsunuz.
10 Yorumla
+1 yılYoo ne yitirmesi kader kısmet evlilik yaşı bazı ülkelerdeki kadınlarda 30 yaş en erken evleniyor hatta 30 yaş en erken anne oluyor.
10 YorumlaDikkat çeken biri değilsen çekiciliğin yoksa otuzdan sonra birini bulmak zorlaşıyor olmalı evde kalmaya doğru yol alınıyor diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılTam aksine otuzundan sonra daha olgun daha düzgün insan bulma şansınız çoğalıyor sadece oradaki kişi sayısı azaldığı için orada biraz rekabet oluşuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 dan sonra gelen servetinde, aşkında, evladında... 😂😅🤣🤣🤣🤣
14 Yorumla- +1 yıl
Oha :D sakin olmak lazım
Cevap sahibi+1 yılTutmayın beni 😎😎
- +1 yıl
Tamam 😅
Cevap sahibi+1 yılElimdekini yavaşça yere bırakmıyorum
Kaçınnnnn 😂😅🤣🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaşıma girdiğim de aşkın anlamsızlığını anlamıştım. Daha önce romantiktim. Beklentiyi yüksek tutmamak lazım. Mükemmel insan yoktur.
10 Yorumla Kader kismet bu isler 30 daa olur 40 da nasibinde varsa gelip zaten bulur.
23 Yorumla- +1 yıl
@lebislove mühim olan hayırlı olmasi hayırsız olacaksa hiç olmasin...
- +1 yıl
Aynen 😎
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne kadar erken o kadar iyi, yoksa kaplarlar, kapmasalar da hayat insanları yaş aldıkça yıpratıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılAsıl o yastan sonra umut oluyor. Ergen kafası kalmıyor
10 Yorumla
+1 yılÇocuklarını sorun etmezsen dolu duzgun boşanmış ve dul vardır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ben bu sene yitirdim :D düzgününü bulsak biz yamuk çıkarız artık...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAzrail iyi düzgün biri mi bakalım hangisi önce gelecek. 😃😃
10 Yorumla 19 yaşındayım benim bile ümidim yol artık karşı cinse aşkla bakamıyorum galiba
10 Yorumla
+1 yılArtık yaşla ilgili öyle beklentim yok ama ümidim yok daha doğrusu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yıltencere yuvarlanıp kapagını bulur demişler sen düzgünsen düzgün birini illaki bulursun
10 Yorumla inşaallah buluruz. inşaallah ben de bulurum.
10 Yorumla
+1 yılBunun yaşla alakası yok aslında kısmet ise fizanda. da olsa bulur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılbu ihtimalin yaşla ilişkisi olduğunu düşünmüyorum..
10 Yorumla
+1 yılArayışa girmiyorum daha küçüğüm ben çıkmadık candan ümit kesilmez
10 Yorumla
+1 yılHayırr kısmet :)) evlenip çok mutlu olanları gördüm
10 YorumlaÜmit her zaman vardır! Son çare Afrika yerlileri... Yapacak bir şey yok 🙂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÜmit fakirin ekmeği o yüzden ümit etmekten asla vazgeçmemek lazım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ben sıramı saldım hiç düşünmüyorum böyle şeyleri çünkü boş şeyler
10 YorumlaDüzgün insan her zaman vardir onemli olan denk gelmesi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılümidimizi kaybetmemek lazım ama ben kaybettim
10 YorumlaHâlâ ümit vardır ama ne zaman olacağını bilemeyiz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılÜmit hep var da niyet pek yok.
11 Yorumla
+1 yılYooo ben 40 da bulcam🤣🤣
23 Yorumla- +1 yıl
Zaman bir kere daha uzatılmıştır 😃
- +1 yıl
50 mi deseydim... 40 ken daha gencim yaa
- +1 yıl
Tabii ki 😅
+1 yıl3 dan sonra ne aradığını daha ıyı bilirsin
14 Yorumla- +1 yıl
0 ı koymamışım :))
- +1 yıl
Olabilir yahu 😌
- +1 yıl
Iyı geceler 😘
- +1 yıl
☺️😘
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen varım ama herkes sanal diye önyargı ile bakıyor guvenemem falan aslında tanısalar anlayacklar
10 Yorumla
+1 yıl30 yaşlarını kadınlar düşünsün 😀
11 Yorumla- +1 yıl
Niye? Kadınların en muhteşem yaşları 30dan sonrası
+1 yılOtuza kadar bırakmayı düşünmüyorum. 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Sonra? 😃
- +1 yıl
Sonrası yangın 🔥
- Aşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı.
+1 yılEvet yitirelim yok 😅 iyiler kapılmış 🤷♀️
11 Yorumla- +1 yıl
Kim kapattı? Yanlışlıkla mı kapatıldılar acaba sjjs
Yaş ilerledikçe seçicilik başlar dikkat etmek lazım
10 YorumlaNasipte varsa olur. Ortak yanları çok olan daha iyi anlaşır.
10 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat