Sizce öyle midir iltifat alınmaması beğenilmemek midir...

#emre00 ®
Sizce öyle midir iltifat alınmaması beğenilmemek midir...

#emre00 ®
Bence gelebilir. ama kimin ettiği ya da etmediğine göre değişir ben çok takılmam yani sevdiğim değer verdiğim birisi bana iltifat etmek zorunda değil zaten içinden gelmesi lazım ama seven insan zaten bence iltifat etmeden duramaz. yani tabi aşk olması gerekmiyor arkadaşına da insan arada güzel sözler söyler değer verdiğini hissettirir ki aşk konusunda ise sevdiğim kadına her zaman iltifat ederdim onu mutlu etmek için
Yani bu kurduğu cümleye bakar
Ay hayır ya
yüzüme edilmeyip arkamdan duyduğum iltifatlar oldu
her insan yüzüne söylemeyebilir içinden geçirebilir
özellikle kız kızı kıskanabilir demeyebilir ama gayette hemcinsini öven kızçelerimizde mecvut
Haklı diyen artılayabilir :)
Gerçekleri tercih ederim, boş iltifatları karnım tok ve gerek yok.
Cevap
5Cevap
İltifat sever biri değilim beğeni sırf iltifat ile değil ilki alaka ile de belli edilebilir diye düşünüyorum
Her insanın kişiliği farklı.. ki bazen her şey sözcüklere dökülmez. sessizlik de anlatır bazen.. beğeniyi.. gözler de anlatır
😊 teşekkür ederim
Hayır bazen kçımı kaldırmamayı düşünüp yapmayabiliyor veya kendini kaptırdığını belli etmemek için
Hayir o anlama gelmez.. iltifat yerine daha samimi ve gerçekci sözler ve ilgi duyulmasını tercih ederim
O anlama gelir 😅
Hayır sadece bence öyle
😌 ağlama
Aslında değil. Beğenseler bile yine de iltifat etmezler. Erkek kafası olarak aman şımarmasın. 🤦🏼♀️
Ne alaka. Ben kendime ederim ben kendimi sevip beğendikten sonra isteyen istediği gibi konuşabilir 🙂
Bence hayır kimsenin iltifatına da ihtiyacım yok zaten 😄
İltifat etmek zorunda değil elbette beğendiğini hissettirsin yeter
ne söylendiği çok da önemli değil. gözler kalbin aynasıdır.
Hiç etmiyorsa, edecek bişey bulamıyor demektir zannımca
Baştan iltifat alıp sonradan almamaya başlarsam evet bir şeyler değişmiş demektir
Öyle düşünmem ben ister beğensin ister beğenmesin ama kalp kırmasın yeter.
Gelmez belki ama insan beğendiği kişiye de bunu mutlaka belli eder, sözle ya da eylemleriyle.
Her insanın sevme beğenme şekli bir olmaz. Kimisi de iltifat etmeden beğenir sever.
Hayır alakası yok
iltifat edenlerin çoğu da yalan zaten bence ilgisiz biri
İltifat gereklidir. Boş iltifatlar sizi soğutur.
Gerek duyulmamış da olabilir
Kesin öyledir diyemeyiz
Hayir
Aynen
Gelmez
Hayır tabikide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?