- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Sevgilimin bana hiç iltifat etmemesi sorun teşkil etmez. Ben zaten iltifatları samimi bulmuyorum, hoşuma gitmiyor hatta irrite oluyorum. İltifatlar genelde birinin hoşuna gitsin diye laf olsun diye mutlu olsun diye söylenir. Ben samimi olan içten gelen gerçek gerçekçi şeyleri seviyorum!
Güzel söz söylemesine de gerek yok. Karnım tok. Milyonlarca duydum hiç önemi yok. Kimsenin güzel sözüne ihtiyacım yok. Ancak takdir edilmeyi severim. Yanlışım var ise de laf söz etmesini isterim. Yaptığım bir şeyi örneğin yemek, çay, herhangi tamir, hoşuma gidiyor ki ben yapılan güzel şeyleri takdir ederim..
İnsan nasıl bakarsa öyle görürmüş ya da kendi gibi görürmüş. Mesela mahallemin çocukları gençleri üst baş alır ya da ayakkabı saç baş yapar ve sorarlar nasıl diye!
Hemen kötü laf söz edenler oluyor, çirkin olmamış yakışmamış, nefret ediyorum çünkü kalp kırılıyor, üzülüyor insan. Ben güzellikleri görmeye odaklıyım, güzel olan şeyleri dile getiririm. Karşımdaki insanları mutlu görmek beni sevindiriyor ki ben mesela şey diyorum. Sen beğendin mi hoşuna gitti mi boş ver millete sorma! 😅
Yapıştır gitsin, insanlar kıskanır, çekemez hep laf söz eder..
Canları cehenneme! 😅10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet eder ama iltifat etmemesi için değil sevmediğini düşüneceğim için. çünkü insan arkadaşına bile arada iltifat eder ya da değer verdiklerine arada iltifat eder. kaldı ki aşlık olduğum kadının bana iltifat etmesini beklerdim hiç etmiyorsa sorun olur ama tabi ki de içinden gelmesi lazım arada sırada güzel sözler söyleyebilir mesela Romantik olabilir benim gibi. ben de aynı şekilde sevgilime güzel sözler iltifatlar söylerdim.. arada sırada ettiği sürece sorun olmaz benim için çünkü insan aşık olduğu kişiye iltifat etmek ona sürprizler yapmak onu mutlu etmek ister tabi ki de..
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eleştirmediği müddetçe sorun yok. Biz Türklerde adettendir, övgü sözleri yüze söylenmez. O yüzden iltifat almasam da olur. Eleştirmiyorsa zaten takdir ediyor demektir.
17 Yorumla- +1 yıl
Doğru 😃
- +1 yıl
Eleştirmeye bayılan Türk halkından bahsetmiyor muyuz 😂
- +1 yıl
Ama doğru söyledin 😃
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
+1 yılyanaklısın yanaklısın böyle güzel bir şey , gözlerin güzel kirpiklerin var böyle güzel 😀😂😂😂😂😂😂 hahahahha koptum yemin ederim bana böyle dese next ya sen olmamışsın derim 😂
soruya cevabım bana iltifat etmiyorsa başkalarına ediyordur kesin aldatıyor o zaman deyyus bak 😀
23 Yorumla- +1 yıl
ahaha böyle mallık görmedim 😅 tamam sus artık diyor kadın içinden nasıl sövdü Allah bilir
- +1 yıl
devamında şey dicek sandım ayakların var işte yürüyorsun bir de nefes alıyorsun yeter işte 😀😂😂😂
- +1 yıl
shsja cuk otururmuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılYani insan güzel sözler duymak istiyor. Fakat gerçekler hoşuma gider, iltifat olsun diye söylenen boş sözler beni hoşnut etmez.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Etmezse etmesin zaten bana kimse iltifat etmiyor alışkınım ben :))
224 Yorumla- +1 yıl
Ajitasyon yapmayalım pls 😅
- +1 yıl
İnsan sevgilisini beğenmiyorsa neden sevgili olur ki 😅
- +1 yıl
38 yaşında adam yaşlandım diyorsa ohoo
- +1 yıl
Bakiiim, kim kaçıyor djdj
- +1 yıl
Akıllım kim olduğunu söyle
- +1 yıl
Kaçan kim onuuu üff
- +1 yıl
😅 o zaman bakamam
- +1 yıl
Bilmem haberim yok Giresun’dan :D
- +1 yıl
Yok ben napcam Türkiye’de ya :D herkes depri Fransa’ya gittim
- +1 yıl
Basbayağı has Türk 😅
- +1 yıl
Özleyecek bir şeyler yok orada :D temelli gelince hasret gideririm
- +1 yıl
Evet ev’lenince
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sorun eder tabii ki insan sevdiğine iltifat etmez mi?
20 Yorumla
+1 yılAz da olsa bir ilişkide iltifatlar olmalı ki o ilişki renkli ve anlamlı bir ilişki olsun. Hiç iltifat olmayan ilişki için partnerlerden biri diğerini sevmiyor ve menfaat için elinde tutuyor izlenimini uyandırır. İnsan sevdiğini, önemsediğini az da olsa iltifatla mutlu eder. Güzel bir söz söylemek bir insanı öldürmez. (Tabi ki iltifatların da suyunu çıkarmamak lazım. Partnerine çok iltifat eden kişi, cepte olan kişidir. Cepte olan kişiler, bu yönlerini değiştirmediği sürece her zaman cepte olmaya mahkumdur; hiçbir zaman vazgeçilmez olamazlar.)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılO tamamen sevdiğim erkekle aramdaki iletişime ve etkileşime bağlı. Açık açık ve bol keseden iltifatlar pek tarzım değil genellikle. Ben gizemli imalardan hoşlanıyorum, sanırım karakter ve yapı meselesi bi durum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılİlgi severim, ufak tefek iltifat etmeyecekse neden hayatımda ki? Ben her fırsatta iltifat ederim çevremdeki insanlara, iyi yaptığı şeyi takdir ederim. Zaten pahalı hediye sevmem, hesap ödetmem, eşek değilse iki iltifat ediversin. Onu bile yapamıyorsa japon balığı alsın, tatlı tatlı süzülüşünü izlesin
10 Yorumla
+1 yılYa insan arkadaşına bile güzelsin falan der. Arada bir ufacık da olsa güzel sözler duymak isterim. Ben de içten güzel sözler söylerim zaten. Yapmacık iltifatlardan hoşlanmam.
21 Yorumla- +1 yıl
Hiç ya kaldı ki sevgili iltifat etmeyecek :D
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Mesafeli arkadaşlar gibi davranması yersiz. Sevgilimden güzel sözler duymayacaksam tüpçüden mi duyacağım
11 Yorumla- +1 yıl
Tüpçü de güzel şeyler söylemez djdj
+1 yılKaşıma gözüme methiyeler düzmeyen kadını neyleyim.
132 Yorumla- +1 yıl
Oha uçtu adam djdj
- +1 yıl
Öyle ama, tamam bi Tolga Savacı değiliz ama iltifatı hak edecek adamızda yaniiiii ahaha
- +1 yıl
Tolga davacı kim diyorum ben de :D tabii hak ediyorsundur djsj
- +1 yıl
Senin tanıyor olman gerek ahaha hemen hemen yaşıtız :P
- +1 yıl
He adamda küçük Emrah tipi var 😃
- +1 yıl
Döneminde çok revaçta biriydi. Ben bile iltifat ederdim adama ahaha
- +1 yıl
Eh işte diye iltifat edeceğim tip :D sen bile ediyorsan ohooo
- +1 yıl
ayy şu hatundaki hava öldürecek beni ahahaha narsist ruhlu.
- +1 yıl
Bendeki havanın kimsenin ölümüne sebep olmasını istemem :D sjsj yine de öleceksen bahane olarak beni gösterme aahaha
- +1 yıl
puhahahaha daim olsun aman
- +1 yıl
Gıcık şey 😅
- +1 yıl
Ailede de öyleydim ya, hiç sevilmeyen çocuktum. Tıravmalardan geriye bu kaldı ahaha
- +1 yıl
Tıravma ama dimi travma değil 😅 gıcık kimseler sevilmiyor mu
- +1 yıl
Eksik olmasından iyidir fazla olması ahaha, hemen kalk başa hemen. Sen dünyaya düzeltmek için gönderilen üstün ırklardan olmalısın ahaha
- +1 yıl
Dünya yamuk kalsın bana ne ya :D hiç uğraşamam
- +1 yıl
Zaten yamuk :) Uğraşsan da o potansiyel var sende ahaha
- +1 yıl
Ay evet :D ama işte uğraşamam shjs istersen sen dene
- +1 yıl
Kendimi düzeltsem yeter ahaha
- +1 yıl
Adam kendini gömmeye başladı :D bana sana ihtiyacım yok mesajı vermeye çalışıyor shdhaj
- +1 yıl
Elbette yok ahahah, ammannn normalde de öyleyiz en çok kendimizi gömüyoruz.
- +1 yıl
dimi ya dur hemen modumu düşürüp sana ayak uyduracağım 😃
- +1 yıl
Uyduramazsın, yürek ister. Bu halin iyi, bana benzersen muhabbeti keserim ahahah
- +1 yıl
Mesela yani 🙄
- +1 yıl
Enerjin iyi, mütevazı olmasan da çekilir haldesin aahahah
- +1 yıl
Oy oy gömmeye çalışıyor beni :D ama başarısız djdj
- +1 yıl
Başaramayacağım işlere girmem, kime sorsan aynı şeyleri söyler zaten. Sadece gördüklerimi söylüyorum be ahaha
- +1 yıl
Bunu bir de iş edinmiş kendine :D mütevazi değil miyim ben 🙄 neyse tamam değilim ama ben “çekilmesi” gereken biri miyim
- +1 yıl
Ülkedeki işsizlikten haberin yok tabi, tuzun kuru. Değilsin ama olmana da gerek yok, çekilebilirlik arz ettiğin değerle ilgili. Kimisi çeker, kimisi çekmez.
Asıl mesele çekiyorlar mı ahahahaha - +1 yıl
Kim demiş haberim olmadığını, kim? Tuzum da kuru olacak tabii ıslanınca eriyip gidiyo. Çekemeyen totosuna uydu bağlatsın 😂
- +1 yıl
Türksat gibi mi ahah
- +1 yıl
Hot bird olsun :D eutelsat djdj adı hoşuma gitti
- +1 yıl
ahahaha
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Zaten etmesin istemiyorum, yalakalığa gerek yok :D
12 Yorumla- +1 yıl
Beşiktaş yendi keyifler yerinde sjsj
+1 yılEder tabi ki :D
Ayrıca senin bu kadar güzel olman nedennnn? :D
14 Yorumla- +1 yıl
☺️ ayrıca senin gelip sol yanıma taht kurman neden?
- +1 yıl
Hem yüzü güzel, hem kalemi be 😍
- +1 yıl
Ya Sennn? İyi ki varsın ♥️
- +1 yıl
Sende iyi ki varsın çiçeğim
+1 yılEder tabiki. Güzel şeyler duymak isteriz Hanzo mu bu adam 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Ahaha başka bir deyimle öyle 😃
+1 yılŞimdi bir tarafların uydurup söyleyecekse hiç ağzını açmasın
14 Yorumla- +1 yıl
-dan eksik olmuş
- +1 yıl
Onu öyle okudum :D
- +1 yıl
Birkaç kere daha başıma geldi kimse dikkat etmiyor sjsj
- +1 yıl
😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBen sevmiyorum zaten iltifat duymayı.
Hem biri beni överken utanıyorum da...
Kelimelere dökülmüş hiçbir şeyi sevmiyorum.
Ben hissetmek istiyorum, hissederek yükselmenin tadı hiçbir iltifatta yok...10 Yorumla
+1 yılBana sevgisini hissettiriyorsa iltifata gerek duymam. Yani her erkek herkese iltifat ediyor zaten. Kaçı inandırıcı? Tartışılır. Şimdi "Çok güzelsin." deyip aldatsa, şiddet uygulasa daha mı çok seviyor olacak?
10 Yorumlaevet kesinlikle rahatsız edici bir şey. Sadece sevdiğini hissetirmek veya göstermek yetmez, söylenilmeside gerekiyor. Her kadın, her insan beğenilmek ister. Ben iltifat almasınıda vermesinide çok seven bi insanım. Benim eşimde maalesef ben sorduğum zaman yanıt veriyor. Bu benim içinde büyük eksik
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSırf iltifat etmek adına söylüyorsa o kelimeleri söylemesin zaten, içinden geldiği gibi davransın, gözündeki değerimi hissettirmesi daha önemli
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki sorun teşkil eder asker arkadaşı değiliz sevgiliyiz. Güzel davranışlarımıza iltifat etmeliyiz ki Duygusal bağımız güçlensjn
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılönemli olan davranışlardır sözler değil... benim için mahsuru yok, zaten iltifat edilmekten çok da hoşlanmam 🙈
10 Yorumla
+1 yılHissettirmesi kâfi mesela güzel giyinince baştan aşağı süzmesi de yetiyor sözcükler şart değil.
10 Yorumla
+1 yılAsla olmaz :D öyle ilişki mi yürür yaa iltifat edicek ve güzel iltifat etmeyi de bilecek yoksa olmaz 😅
10 Yorumla
+1 yılhiç etmiyorsa sorun evet
her insan sevdiğinden iltifat duymak ister tabii işkembeden sallamamak kaydıyla
10 Yorumla
+1 yılBeğeniyorsa eder ve beğenmiyorsa da söylesin. Sevgili olacaksak ilgi baş rolde olmalı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. İnsan sevdiğinin ağzından güzel laf duymak ister kaldı ki seven sevdiğine güzel laflar eder.
10 Yorumlaİlişkimde iltifat isterim Odun biriyle sevgili olmam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Nie etmiyooo?
Yoksa iltifat özürlü mü 🤔
10 YorumlaBeni sürekli "aşkitoloşkomkom" diye şımartmayacaksa ne yapayım öyle sevgiliyi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEder tabii ki kuzum bir övmeli beni yaa ksjzjzlns başka kim iltifat edecek aa
10 Yorumla
+1 yılarada bir iltifat etse yeter. ilah gibi yüceltilmek istemem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır ama arada sırada iltifat etmesi de insanın hoşuna gider tabi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılİki güzel söz duyunca şımarmayıp g**ü kalkmayanı bulursak iltifat da ederiz.
10 Yorumla
+1 yılYalakalık yapacaksa yapmasın, içinden geleni söylesin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı yok. Kendimi biliyorum zaten. 😎
Sevgisini o şekilde gösteremiyor olabilir.10 Yorumla Aslında sevgilinin karakterine göre aile yapısı ve büyütülme şekline göre bile değişir bu söylemeden hissettirse yeterlidir gerçekten seven insanın söylemesine gerek yok çünkü hepimiz cümle kurarız önemli olan gerçekliği
20 Yorumla
+1 yılHareketleri ile bir sey göstermiyorsa sozleri illa gostermeli ama bunu yapmak icin degil istedigi icin yapmali bence eger guzel oldugunu söylemiyorsa ya da bakislari anlatmiyorsa maalesef sorun vardır ortada
10 YorumlaEder tabi iltifat olmazsa olmaz
20 Yorumla
+1 yılEder. Yıllardır bu sorunla cebelleşiyorum :(
13 Yorumla- +1 yıl
Neden yıllarca sürdü bu
- +1 yıl
Nasil yani, kestirip atsa miydim
- +1 yıl
Sonuçta seni rahatsız eden bir durum söz konusu
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi ben biraz odun bir kızım yani iltifat edip etmemesi bir sorun olmaz o da kalas olur odun ve kalas takılırız yani
00 Yorumla
+1 yılÖyle bi sevgi yok. Aşk yok. Aşık olmak Aptallık Sadece.
20 Yorumla0 iltifat olmaz yeri ve zamanı geldiğinde iltifatı yapıştıracaksın 😊
10 Yorumla
+1 yılHiç iltifat etmemesi sorun olur tabiki ot gibi mi olsun ilişki
10 YorumlaEder tabiki, ilgisizlik insanı soğutur..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet trip atarım
10 Yorumla
+1 yılEvet sorun teşkil eder
10 Yorumla
+1 yılYo sorun teşkil etmez. Hisler daha çok önemli.
10 Yorumla
+1 yılÇiçeği sulamazsan ölür..
10 Yorumla
+1 yılYaparsa mutlu olurum elbette.. edilmeli
10 YorumlaTabi ki eder. Neden sevgilim ki o zaman.
10 Yorumla
+1 yılİçinden geldiği gibi olsunn
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. İltifat nedir yaaa çocukca bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Evet eder tabi ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİltifata hacet yok 😏😄
10 Yorumla
+1 yılCilveli olsun nefessiz sevişsin yeter
10 Yorumla
+1 yılHergün hergün sıkar be canım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Gerek yok ya
10 Yorumlaeder
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Hic edilmediki
10 Yorumlaevet sorun
10 YorumlaEder tabiki