Erkek arkadaşımın hislerini anlayamıyorum. ben mi yanlış düşünüyorum?

• Merhabalar erkek arkadaşım ıle tatile gittik ( 6) yıldır birlikteyiz. onun da erkek arkadaşı sevgilisi ile yanımızatatıle geldi. bizi de bekleyin dediler ama biz şimdi uygunduk daha sonra katıldılar. ama ben biraz sıkıldım onlara uymak zorunda kaldık. erkek arkadaşım arkadaşının sevgilisi ile daha keyifli sohbetler yaptı ben konuşunca aynı heyacanı hıssetmedi bazen sormak zorunda kaldım birsey mi var canın mı sıkkın diye. oranın huzurundan bahsettik benlik konu olmadığını söyledi. pek konuşmadı. ama arkadaşının sevgilisi ile mutlu konuşma yaptı eglendı. ben biraz bozulduğum yansıttım hatta yanlarından gidip uykum olduğunu söyledim. biraz da bahsettim bu düşüncemi öyle birsey olmadığını söyledi. hatta bir akşam alkol alırken hep birlikte herkesın içinde bak o nasıl ilgili sevgilisiyle eğlendiriyor da sen böyle değilsin dedi. ben 6 Yıldırım buyum senı mutlu edemiyorsam daha mutlu eden tarif ettiğin biriyle olabilirsin dedim. hep bozguncu tarafmış gibi adını konsuramadıgım kendımı dışlanmış hissettim gideyim mi kalayım mı sorun benle mi alakalı hislerim gerçek mi adını konduramadıgım bir durum içlerindeyim. yüzerken bile bak sevgilisi iyi yüzüyor bak ilişkileri bence şöyle böyle hep onlara yönelik bir tutum sergışedı ne yapmam gerekiyor bilemiyorum
Erkek arkadaşımın hislerini anlayamıyorum. ben mi yanlış düşünüyorum?