AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Benim canım kocişim öyle şeyler söyleyemez, söyleyen dilini ısırırım 😛😂😂
Millet göbeğine hatta diline bile takıyor 🤦🏽sen hayırdır
Duyamam 🙄sağır olurum. Ne demek takmamak.. büyük olay çıkarırım
Evliliğin sembolüdür alyans bu nedenle takmamasını sorun ederim, kafama takılır.
Duymam tabiki ama illa takmayacam derse ozaman benimde takmamı beklemesin
Genelde takmıyorum nişanliyim nişanlım çalıştığı iş haricinde takiyor ben yanına giderken takıyorum Düğün E 1 ay var evlenince de çok sık tamam aile toplantısı vs gelen giden olmadığı sürece
Anlam yüklenmese bile takılır zararsız çünkü takmayan %99.9 bir şey saklıyordur
Bir kadından bunu beklemem ama bazı hıyar erkekler bunu yapıyor
Asla saygı duymam büyük ihtimalle tartışırız bu konu hakkında anlaşamayız. Evliyse takmak zorunda
Yüzük kolye saat gibi takıları uzun süre takamayan birisi olarak söylüyorum. Alyans keyfi takılan bir eşya değildir. Onu takmak bir sorumluluktur. Takı takmayı hiç sevmesemde eşim alyansı takmak istemezse bu işin içinde art niyet ararım
Takmalı her iki taraf da. Yüzük insanın parmağındaki tasmadir evli yani sahipli olduğunu gösterir. Sadakattan ziyade onu ve esini dışarıda başka insanların kendisine art niyetle yaklaşmasını uzak tutar
aaa nasıl olabilir böyle bir şey!! o yüzük takılacak!! 🤣🤣 ya bir gidin allah’ın aşkına, evliliğin sembolü bir yüzük müdür yani. aaa nasıl takmazsın alyansını, tak tak herkes sana yürür değilse 🤣🤣 sabaha kadar trolleyebilirim 🤩
Eşim takıyor da ben takamıyorum rahatsız oluyorum parmağımı acıtıyor esimde bu durumdan rahatsiz oldu ve en azından yolculukta felan takmami istedi bende yolculuga çıkınca falan takıyorum sürekli takamıyorum.
Neden niçin takamıyorsun?
Dediğim ya rahatsiz oluyorum parmağım acıyor
Ne bileyim 2 gr şey ne rahatsızlık verir.
Alerjik olabilir
Dövme yaptır o zaman
Dövme de eşim istemedi bende yaptırmadım zaten sürekli evdeyim yolculik vs olunca da dedigim gibi yüzüğümu takiyorum amma uzattin sende
Uzatmadım the end
Nedenini sorgulamaktan çekinmeyeceğim bir konu. Evliliğin sembolüdür alyans. Takmaması o ilişkiyi tekrar düşünememize neden olur.
Takmazsa takmasın şahsen takmak istemezsem bende takmam
Takmak istemezse ben de takmam, soran olursa da bekarım derim.
İşim gereği tehlike arz ediyor işten çıkınca takip ise gidince çıkartırım diycem de en fazla bir ay düzenli devam eder sonra koyarım eve evde beni bekler
Elbette saygı duyarım ki bende evlensem bende yüzük yakacağımı sanmıyorum çok rahatsızlık verici bi aksesuar. İsteyen takar isteyen takmaz karışılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Ben kendim takmayı sevmem herhalde ya ama su damlası tektasimi takarım karşı ayrı, alyansi karşı tarafa bırakırım takip takmamak kendi tercihi, bence sadakat ve sevgi ile alakası yok bu durumun
Neden takmak istemedigine bagli wger is yerind etakmicaksa yani olabilir sorun tok ya suanki devirde zaten taksada takmasa da bisi degismiyoe yapan herturlu yapcani yapıyor
İşinden dolayı yüzük sıkıntı yaratıyorsa işte çıkarır öbür türlü takmasını isterim geçerli sebebi yoksa ben de takmam yok ya bu konuyu sorun eder tekrar konuşurum
Kabul etmem takmasını isterim
Takanında neler yaptığını biliyoruz takmayanında alyansı yüreğine takan eş bulunuz
Çalıştığım yerde yasak diye takamıyorum çoğu zaman 🥹.
Ne iş yapiyon hocam çok. ersk ettim
Streril ilaç imalatı.
Yüzük takmak sorumluluk anlamalıdır bence. Yuzuyu takıpta arkamdan işler çevirmesindense takmaması daha iyi
Duymam çünkü kadınlar bir çok konforundan vazgeçerken bir zahmet yüzüğü de taksın atla deve değil ya
Neden takmak istemesin? Bunun altinda bi iş vardır diye düşünürdüm ve takmazsa tartışirdim sonuçta evlendiği halde bekar sanilmasina gerek yok.
Zaman ne gösterir bilemem ama takmasını isterim. Hemde çok isterim ama takmazsada bi orta yol bulmak gerekiyor ☺️
Erkek takmak istemiyorsa kadına aldıysa kadında takmam desin bak o zaman nasıl takıyor karısı yalnız demesinler diye
Tabi bir mudeye kadar önemli olduğunu düşünüyorum onan sonra takam gerekmesi tercih olacagini düşünüyorum
İster takar ister takmaz, tskmıyorda zaten bende takmıyorum 😂😂
Bende kadınlar takmasini biliyorlar erkklerde takmali takmiyosa kapi orada
Asla saygı duymam (şayet bir alerji vs yoksa) tak kardeşim ya 😂😂
itina ile yuzzukk takılır tabi birini bulunca..😏😏
Bosanirim yuzugu de munasip bi yerlerine armagan ederim💘
O takmazsa ben de takmam her şey karşılıklı 🤷🏼♀️
Hayir tabii ki alyans basi bağlı demek niye takmıyor amaç?
Alyans ztn sembol tarzi kocaniza güveniyorsanız yüzüğün anlamı ne ki
konu güven değil sanki 😃
Eşim alyans takmıyorsa bende prezarvatif takmam olur biter. Bekarım 🤣
O kişinin karakterine bağlı eğer bir şeyini yakalamadıysam , duymadıysam takmaya bilir
Takip et
Hiç hosuma gitmez!
Farkli düsüncelere kapilabilirim
Sorun olmaz belki öyle rahat ediyordur beni sevip sanıyorsa ne sorunnolcakki
Bundan emin değilim ama galiba üzülür ve bunu istemezdim.
Duyarım çünkü sevmediğim birşeyi sırf biri istiyor diye sürekli yapamam rahatsız oluyorsam
Önemli olan kalbe alyans takmak parmakta olması önemli değil.
Alyans takmak zorunda sanırım bende takmıyorum alerjim var
Ben direkt çıkarırdım sevmem bence ikili yöndense saygı duyulucak bir şey.
Önce neden takmak istemiyor onu öğrenirim sonra saygı duyup duymam.
Bence o alyansa verilen parayada yazık?
Evliliğin sembolü iki kişinin kalplerinde birbirlerine duydugu sevginin varlığıdır
Alyans bence çok saçma
Hem alırken bi çuval para geri du şunu satim paraya sıkıştım deseniz 10da 20de birini bile vermiyorlar
Brnce alyans boş olay?
Bağlılık kalpte olmalı yüzükte değil.
eşim takmıyorsa bende takmam.
hayır takacak o takmazsa ben de takmam
Evet artık insanların kararlarına saygı duyun aaa
Evliysek nişanlıysak alyans takılacak 👍
Duymammm takmak zorunda
Taksa güzel olur ama istemiyorsa zorlamam.
bende takmam
pişman olur
Evet bende hiç sevmiyorum yüzük takmayı
Eline adımın dövmesini yaptırmak zorunda kalabilir
O yüzük takılacak derim