Bu yaşıma kadar aksesuar olarak bile yüzük takmayan ben, resmî işler için yüzük takabileceğimi zannetmiyorum. Denedim ama çok rahatsız ediyordu. O yüzden eşimi zorlayamam. Netice itibariyle babamın da alyans taktığını görmedim bu zamana kadar. Bence sorun değil. Yine de insanların fikirleri değişebilir. O zaman geldiğinde ne düşünürüm bilmem. Çünkü mantıktan hariç duygular da işin içine giriyor. Karışık durumlar...
Alyans bir erkeğe yakışan en güzel aksesuardır. Takılması gerek tabiki benden bir parçayı hissetmesi gerek ama bir arkadaşımda tik var yüzüğü çıkarıp istemsizce oynuyo ve çok kaybetti buldu bu yüzden artık takmıyo anlayışlı olunması lazım bu durumlarda o yüzüğü çıkarıp oynaması tamamen psikolojik tabiki aşmaya çalışması alışmaya çalışması gerek ama illaki olmuyosa zorlanmamalı :)
Bunun karşılığında erkeklerin soracağı soru da karınız oral yapmak istemezse nolur. İşte günümüzde ilişkilerin geldiği nokta. Birinin gözü diğerinin cüzdanında diğerininki de onun götünde.. Sonra boşanmalar neden çoğaldı
takmasın bende takmıcam alyansı gerçekten tasma olarak görüyorum aldatmak isteyen insan o alyansı çıkarmayı bilir heralde bu alyans takma mevzusunı hiç anlamadım adam kalbinden karımı seviyorum aldatmam demiyorsa alyans takmasının anlamı yok
Öyle bir durumda ben takmam ya saat bile takan birisi değilim. Yüzüğü taksam ve çıkaramassam nefes alamaz duruma gelirim ben o yüzden takmam. Birde elektrik teknisyeniyim ben vücütta metal birşey olmaması gerekiyor.
önceden olsa takmak zorunda derdim ama şimdi ben de alyans takıyorum ve hiç rahat değil parmaklarim rahatsız ediyor beni o yüzden illa takacak sın demem ama benim Nişanlım da aksine daha nisanlanmadan takmaya başladı😊
Bunlar birer semboldür arkadaşım. Bu yüzük parmakta olmazsa x kişi seni sevmiyor anlamına mı geliyor sence? Yoksa dışaıdaki kadınların senin erkeğinin başının bağlı olduğunu bilmesini mi istiyorsun ki öyleyse de bu sefer eşine güvenmiyorsun
Çocuğumuz varsa ikisinin adıyla alakalı parmağıma bir dövme yaptırabilirim. Sanırım kıskanmaz o zaman :) Yüzük takmayı pek sevmem ama takarım tabiki evlenirsem.
Hiç bir tepkim olmaz. Bana bir insan yüzükle sadık kalamaz önemli olan halkayı kalbine, yüreğine takmaktır. Parmakda gösteriş olmasın yürekde dilde olsun önemli olan budur.
Sıkar o! Hadi takmasında görelim bende takmam ve dışarıda o yanımda yokken beni bekar sanıp bana askıntı olan olursa da gelip bana vıdıvıdı yapmasın sorunlusu ben değilim
Böyle durumları uzaktan duyduğum oldu. Yani kötü bir hissiyat. Kötü bir durum yaratıyor psikolojik açıdan. Tepkim net rahatsız olduğumu söylemek olurdu.
Ben takmam mesela, işine geliyosa yani karşi tarafin. bir halt yapmayi istemekten degil bu istesem yuzugu cikaririm halt yapicam zaman saklarim. Benimki sadece alyansin bana kotu anilar birakmasindan kaynaklaniyor.
bazi mesleklerde takilmasi yasaktir alyans kol saati kunye bilekli vs. ornek benim meslek elektrik isinde takilmasi yasaktir buyuk is kazasi sebebiyetidir
En İyi Cevaplar