Onu seviyor ve özlüyor olman iyi bir şey ama 1 günde bu kadar özlediğini söylemesen iyiydi. Çünkü insan darlanmış hissedebilir. Arkadaşımın sevgilisi var o da böyle daralıyor. Bir süre sonra ister istemez insan darlanabiliyor. Ve bu sevmediği anlamına da gelmez. Ve konuşmasına bakılırsa gün içinde ya birşeye canı sıkıldı ya da cidden çok darlamış olabilirsin.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaptığım tek şey özlediğimi söylemek bir şey için ısrar etmiyorum hatta bazen saatlerce boş bıraktığım zamanlar bile oluyor darlamamak adına daha ne yapabilirim bende onun gibi soğuk ve umursamaz mı davranayım daha çok ilgi görürüm belki değil mi?
Evet fazla belli etme özlediğini. Umursamaz davran demiyorum ama yine de çok sevdiğini belli etme. İnsanlar böyledir. Çok seversen ve sevdiğini belli edersen senden soğurlar genelde. O yüzden herşeyin en güzeli ortasıdır. Denge iyidir.
Onun dedikleri saçmalık da senin bir saniye ayrı kalmaya dayanamıyorum demen daha da saçma. Sana böylesine ilgisiz birine neden böyle sözcükler sarf ediyorsun ki bu kadar bağlanmayın insanlara.