Sizce ayrılık vakti mi?

Selamlar,

2.5 yıllık bir ilişkim var birkaç yıl içinde evlilik düşündüğümüz ve bütün aile tanışıp birbirimize gelip gittiğimiz... Şöyle bir sorun var ki sevgilim bana artık askerlik arkadaşı gibi davranıyor. Yolda yürürken o önden önden yürüyor ben arkasında kalıyorum ya da koluna hep ben giriyorum elini hep ben tutuyorum. Ortamda konuşurken oğlumlu lanlı lunlu konuşuyor bozuluyorum milletin ağzında laf oluyor sevgilisi kro falan diye rahatsız olduğum şeyleri söyledim. Aşkım özür dilerim farketmedim bir daha dikkat ederim dedi (etmiyor halâ aynı). Geçen gün kütüphaneye kitap almaya gittim 10 dakika içinde oflayıp pufladı bunaldım çıkalım hadi gidelim dedi. Kütüphanede ders çalışanları gördü kendi kendine laf yapıyor şunlara bak ya sanki ODTÜ kazanacaklar diye ona da ayrı sinir oldum. Konser falan sevmez ben gidelim diyorum asla istemiyor (benim gitmemi de tabi). Havaların ısındığı ilk günden beri piknik yapalım diyorum hep bir bahaneyle erteledi geçiştirdi. Daha bir sürü böyle şey var artık cidden düşünüyorum yakın zamanda evlensek ben naparım diye sizce bitmesi gereken bir ilişki mi sevmiyor değilim kıyamıyorum çok alıştım ama bilmiyorum cidden

Güncellemeler
9 ay
Bütün ailem onu tanıyor seviyor. Babam bile bu konularda sert olmasına rağmen onu kabullendi ve seviyor. Biraz da bunların etkisiyle belki cesaret edemiyorum ayrılık işlerine belki de sevdiğim için (?)
Sizce ayrılık vakti mi?