AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Düşürmez ya neden düşürsün
Erkeklerin çoğu bu tarz şeylerin dalgasını çok yapıyor ya o yüzden
Ya takma kafana öyle şeyleri, kimin me dediği önemli değil çok
Aşk karşılıklı birşeydir sen açıldın ben açıldım tartışması yapmak gevezeliktir iki tarafta fedakarlık yapacak eğer seviyorlarsa birbirlerini ha bu arada hayatınızın kıymetini bilin bazen sevmek herkese nasip olmayabilir mâlum ölümlü dünya
Seven, sevdiğini söylesin sevmekten kimse küçük düşmez
Senin ondaki değerini sıfırlar. Duygularını belli edersen karşındaki kişi senden uzaklaşır.
Cepte görür seni böyle şeylerde illa söylemeye gerek yok ikinizde bu durumdan mutluysaniz kimsenin birbirine bir şey söylemesine gerek yok.
Ya söyleymiş bende yeni öğrendim bunu erkeğin avcılık iç güdüsünü öldürüyormuş söyleyince 😂 sevdiğini elde etmek için savaşması lazımmış. Bende ilk adımı atanlardandım da bir de bu yöntemi deneyeceğiz artık 😂😂
Avlanilmak avlanmaktan daha iyi bence
Yoo mesela biz arkadaştık önce ilk ben adım atmıştım zamanında sonra çok güzel aşık olduk birbirimize 1 senedirde evliyiz :) değerinden bir şey kaybettirmez aksine kendini daha değerli hissedeceğinden sana da daha çok değer verir diye düşünüyorum
Sevdiğini söylemekten cekiniyorsan eğer; mimikerin tavırların, kokun sicakliginla sevdigini hissettir.. zaten karşındaki kişi sana sevdiğini soyleyecektir🍃
Kesinlikle katılıyorum 😊👍
Türkiye cumhuriyeti kuruldu kurulalı bir erkeğe açılan kadın görülmüş mü bu ülkede
Aynısını Biz de yaşıyoruz ama bize gelince seven adam sevdiğini söyler diye bir uyduruktan cümle uyduruyorsunuz
Seven kadin söyler net yani , erkegibdende bu hosuna gider gerçekten iyi bir ilişkideyse bu yasasir erkeginde bunlari duymaya ihtiyaci var bana gore kadini kucuk dusurmez aksine ilişkiyi güçlendirir
Bundan endişeliysen yüz yüze söyle yazı kalır söz uçar böyle bir şey yaparsa da zaten onun karaktersizliği o saatten sonra hoşlanmak yerine acıma ihtimalin daha yüksek
Karşındaki karaktersiz biriyse sağda solda kız bana etti gibi aşağılayıcı konuşursa evet öyle olabilir ama öyle biri değilse eğer bi mahsuru yok sen yeterki sevdiğini de
Sen açılma onu açılması için cesaretlendir öyle daha iyi olur en azından kaçmaz ben açıldım korktu kaçtı şimdi olsa acilmaz cesaretlendirir açılmasını sağlardim
Küçük düşürmek değil de yaratılışa ayrıkı. Erkeğin gelmesi lazım. Çek onu kendine sen yapma bsey
Aklın varisa açılma bacı benden sene tavsiye seni sevmiyorsa acilcagin irkek yedek parça olarak gözünde galivirirsin buda gururunu girar atar senin amma seni seviyorsa edeyorsa get açıl durma
Bence hayır hatta hep böyle olmalı erkek olarak kızlardan çekiniyorum yaşıtlarıma bakıyorum hemen açılıyor erkekler kızlarda kabul ediyor ama bana bir kız teklif etse mutlu olurdum
Hayır ama açıldığı kişiye göre farklılık gösterebilir
Tabi kide söyleyebilirsin hatta erkeklerin büyük çoğunluğunun istediği şey budur zaten. Hayır dese bile sana asla kızmaz ya da darılmaz.
Bence karşı tarafında senden hoşlandığına emin ol öyle acil ya da o açılsın senden hoşlandığına emin değilsen acilma
Zaten bu kadınlardaki kompleks yüzünden hep yalnız kalıyoruz 🤔
boyle sacma birseyi dusunenler vsr cidden kadinin acilmasida erkegin acilmasi gibi dogal
Küçük düştüğüm için aldatıldım. Sevdiğim için ağzıma etti diyebilirim. O yüzden kızlar tavrinizi koruyun ve sakın acilmayin
merhaba neden kucuk dusursun ki cok normal bir sey bu hoslanmissindir belkide erkek adim atamiyodur onun icin kucuk dusecek bir sey yok bence...
Bence bir erkeğe sevdiğini söylemek saçma hem tepenize çıkar nasıl olsa beni seviyor falan diye herşeyi yapar olan size olur ama yinede siz bilirsiniz
Bence kişiye bağlı eğer seni bu düşünceyi sokacak biri ise hiç açılmana gerek yok ayrıca Sevmenin ayıbı yoktur
Ya canım misiniz ya ne alaka arkadaş açılmak insanı küçük düşürmez sevmek gibi güzel bir duygu niye küçük düşürsün ki
Aslında karşındaki erkeğe göre de değişebilir bazı erkeklerin çok hoşuna gidicektir senin bu şekilde cesur davranman karar biraz da sana kalmış
Kesinlikle hayır seven sevdiğine sevdiğini söylesin sonra Ali cabbar gibi izleriz
Offf arkadaşlar biri anlatsin nasil kulaniliyor bu uygulama
eğer seviyorsan söylemelisin sürekli aklını kurcalayacağına kafan rahatlamış olur.
Kısmette ne varsa o olur sen cesaret edip ilk adımını at gerisi su yolunu bulur
Hayır ya seni kucuk gereni bırak seviyorum de küçük görsün terk et
Erkek karaktersiz birisiyse evet düşürebilir.
Kimi ve nasıl birisini sevdiğinize bağlı
Seviyorsan tabiki söylemelisin. bu küçük düşürmez elbette ama erkeğe göre değişir
Bir kızın ilk adımı attığı ilişkiden hayır geldiğini şimdiye kadar hiç görmedim.
Şu an sevdigim hoslandigim biri var ne yapicam. bilmiyorum? Kucuk duserim diye çekiniyorum
Önce iyice gözlemle, sonra faklı fakat face olmayan sosyal medya hesapları oluşur tur güzel kızlar olsun ora dan ekle yaz, faklı kimlikler ile sohbet et, Çevresin e bak Kadın çevresi çok mu diye önce seni o şahsa çeken duyguyu anla sonra o duyguyu kontrol altına al bu kadar basit. Sonra sı sana kalmış
@ТҮРКПҮ yani illa cevresinde kadin vardir. Benle tanismak istedi aslında. Ona bugun adim atsam o ucarak atlar. Ama. kararsizim
Adam olmak kolay olsaydı İnsan olmak Kadın olmak kolay olsaydı Hayat bu kadar kararsız bu kadar çelişkili tipler ile dolu taşkın olmazdı.
Asla hatta çoğu bu durumda da o ilişki evliliğe kadar da gider gidenler de var
Edepli bı şekilde söyleyin artık yeter be biz açılmaktan usandık
Niye böyle bir düşünceye kapıldın bilmiyorum ama küçük düşürmez
hayır düşürmez bence şahsen gözümde yükselir daha çok bende yükselirim ona karşı
Reddedilmiş olmama cevap veriyorum. Hayır. Bi daha olsa bi daha yaparım.
Asla, benim gözümde 1-0 önde başlar.
kanka tavsiyem yapma sonra gereksiz şımarıyorlar ego tribine bile girebilir
Aynen 👌
Hayır neden küçük düşsün ki
İki gün sonra seni adam yerine koymaz.
Genele göre “evet” bana göre “hayır”
Düşürmez neden düşürsün
Sevginin ayıbı olmaz ki
Saçmalama, ne alaka..
Acil ne var bunda
Sevdiğini söyleme karşı tarafa söylet.
Benim gözümde evren kadar büyüklüğü olur