• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkeğe açılmak, kadını küçük düşürür mü?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
69
Yapay Zekaya Sor

Bir erkeği sevdiğimiz zaman söylediğimizde bizi küçük görüp arkamızdan konuşur mu? Nasıl söylemeliyiz?

Erkeğe açılmak, kadını küçük düşürür mü?
Sevgi Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ISANCCC
    ISANCCC Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Her insan farklıdır ve her insanın tepki verme şekli değişebilir. Bir erkeği sevdiğinizi söylediğinizde, herhangi bir olumsuz tepki verme olasılığı vardır, ancak bu her zaman gerçekleşecek anlamına gelmez. Bazı erkekler olumlu bir şekilde tepki verebilirken, bazıları daha farklı tepkiler verebilir.

Bir erkeğe duygularınızı anlatırken, içtenlikle ve dürüst bir şekilde ifade etmek önemlidir. İfadenizi açık ve net bir şekilde yapmak, karşınızdaki kişinin size olan duygularını anlamasını ve size saygı duymasını sağlayabilir. İfade biçiminiz samimi ve anlaşılır olmalıdır.

İşte birkaç ipucu:

1. Hazırlık yapın: Duygularınızı ifade etmek için önceden düşünmek ve kendinizi hazırlamak önemlidir. Ne demek istediğinizi ve nasıl ifade etmek istediğinizi belirleyin.

2. Doğal ve içten olun: Karşınızdaki kişiye samimi olan duygularınızı aktarmak önemlidir. İçinden geldiği gibi ve özgün bir şekilde ifade etmeye çalışın.

3. Dürüst olun: Duygularınızı utanmadan ve çekinmeden ifade edin. Kendiniz olun ve duygularınızı gizlemek yerine doğal bir biçimde dile getirin.

4. İletişim kanallarını açık tutun: Karşılıklı iletişim önemlidir. Duygularınızı aktardıktan sonra, karşınızdaki kişinin düşüncelerini paylaşmasını ve size karşı nasıl hissettiğini ifade etmesini sağlayın.

5. Beklentilerinizi netleştirin: İfadeniz sırasında ne tür bir tepki beklediğinizi netleştirebilirsiniz. Bunu yaparken, karşınızdaki kişinin duygularına da saygı göstermek önemlidir.

Sonuç olarak, duygularınızı ifade etmek cesaret gerektirebilecek bir durumdur. Her ne kadar olumsuz tepkiler olası olsa da, dürüst ve samimi bir şekilde ifade ederseniz daha olumlu bir sonuç alabilirsiniz. Unutmayın, sizinle ilgili bir erkeğin doğru şekilde tepki vermesi ve sizi küçümsememesi önemlidir. Eğer birisi sizi küçümserse veya arkadan konuşursa, o kişinin saygı göstermeyen bir tutumu olduğunu anlayabilirsiniz.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• ТҮРКПҮ
    ТҮРКПҮ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

℅90 oranın da Kadınların seçim yaptığı erkek tipleri ile sağlıklı bir ilişkileri olmuyor ve doğru karakter de bir İnsanı bir daha bulmaları zorlaşıyor deneyin yanınlır iseniz bir daha dener sonra bir daha elin de sonun ya pes eder ya da brin de karar kılarsınız

0
    0 Yorumla
  • ikizterazi
    ikizterazi Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Bu tamamen karşındaki erkeğe bağlı.

Karşında bir odun varsa, ona açılmak hata olur. Erkeklik gururunu okşarsın ve bundan zevk almak için seni kullanır ve sonra tekmeyi atar. Sen de aşk acısı çekersin değmeyecek bir erkek için.

Ama karşında medeni ve anlayışlı bir beyefendi varsa, ona açılabilirsin. Aksine hoşuna gidecek veya nazikçe red edecektir. Bunu yaparken kadınlık gururunu örselemeyecektir.

0
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Düşürmez neden düşürsün ki bir şey hissediyorsan git söyle iki günlük dünya birkaç saat sonrasını bilmiyoruz bile en kötü kabul etmeyecek gülecek geçecek en kötü ihtimal bu.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

83

Cevap

97

Cevap

• İdentityKa
    İdentityKa Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Erkeğin açılmasıyla kadının açılması arasında fark yoktur..

7
    12 Yorumla
    • djdnxnjx
      djdnxnjx
      +1 yıl

Vardır.

Yorumla
    • cursedplatoon
      cursedplatoon
      +1 yıl

Nedir fark?

Yorumla
    • djdnxnjx
      djdnxnjx
      +1 yıl

@halil233 bana klasik türk kızı mi dersin ne dersin orasını bilemem. Muhtemelen babam annemi tavlamistir
      . O dediğin doğru

Yorumla
    • djdnxnjx
      djdnxnjx
      +1 yıl

@cursedplatoon yani ben neden bir erkeğe yazayım ki...🤔

Yorumla
    • cursedplatoon
      cursedplatoon
      +1 yıl

Hoşlandığın için yazabilirsin. Biz de beğendiğimiz kadınlara açılıyoruz gidip konuşabilirsin dünyanın sonu değil.

Yorumla
    • djdnxnjx
      djdnxnjx
      +1 yıl

@cursedplatoon bana göre sonu olmasada ona yakın yapmayacağım şeyler arasında bana göre bunun sevmeye alakası yok. Çok sevsemde benim yapabileceğim bir şey değil içimi yerim belki ama yapamam. Özgüven siz olduğum içinde değil. Sadece karşıdan beklerim onu.

Yorumla
    • cursedplatoon
      cursedplatoon
      +1 yıl

Tercih meselesi saygı duyarız.

Yorumla
    • halil233
      halil233
      +1 yıl

@djdnxnjx işte Max türk kızı sırf bu yüzden Avrupa'ya acilacagim.

Yorumla
    • renklervezevkler
      renklervezevkler
      +1 yıl

Adam hakli niye biz acilmayalim geleneksel bi görüş bu sadece

Yorumla
    • renklervezevkler
      renklervezevkler
      +1 yıl

@halil233 Başladı yine "women☕"ciler... E git avrupada kiz bul o zaman ne diyek boyle onyargili erkek her avrupali kadinin ruyasidir bayilir sana wjdowkd

Yorumla
    • Sağdansoladonat
      Sağdansoladonat
      +1 yıl

Size hiç katılmıyorum. Önceden olsanız haklı olduğunuzu düşünebilirdim ama gerçekten erkekler egoist. Açıldım. Sevgili olduk diyor ki hiçbir kız peşimden kosmadi ama sen koştun. Koşup da sevgilim ol diye yalvarmadim sadece sana karşı ilgim var dedim buydu

Yorumla
    • İdentityKa
      İdentityKa
      +1 yıl

@Sağdansoladonat Bu kişinin karakteri ve duruşu ile alakalı bir durumdur.. Bu tarz düşünceye sahip bir insana ilk adımı atmaktan ziyade merhaba desen yine bu düşünce yapısıyla hareket eder..

Yorumla
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Erkeğe açılmak, kadını küçük düşürmez asla ama asla böyle bir şey söz konusu dahi olamaz. Aksini düşünenler kendileri küçüktür, kişiliksiz ve karaktersizdir..

İlk adımı erkek atar diye bir kaide yoktur. Bana nice açılanlar olmuştu, hiçbirini kötü görmedim. Sıradan normal bir şey, sevmek erkeğe özgü değil ki kadınlarda sever beğenir hoşlanır ve dile getirmek ayıp değildir abes değildir. Rahat olun...

Hislerinizi bilmiyorum, bilemiyorum, nasıl seviyorsunuz, nasıl bir insansınız ancak özgüvenli olmamız gerekiyor. Hiç kimse kimseden üstün değildir. Yalnız kaldığınızda paylaşmak daha iyi olabilir. Herkesin içinde biraz tuhaf olabiliyor. Hislerinizi anlatırsınız, olur ya da olmaz. Dünyanın hiçbir şeyin sonu değil. Hem hiç kimse vazgeçilmez ya da senden daha değerli değildir. Sıkma canını, sıkmayalım canımızı, hayat kısa zaman su misali akıp gidiyor, üzülmeyelim...

2
    0 Yorumla
  • cursedplatoon
    cursedplatoon Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.

Gidersin ben senden hoşlanıyorum dersin. Bu hareketin seni küçük düşürmez aksine özgüveninden dolayı yükseltir. Arkadan konuşacaksa da, karaktersizdir gönül bu ota da konar, …… da konar demiş atalarımız. Maalesef insan seveceği hoşlanacağı kişiyi marketten ekmek alır gibi seçemiyor.

3
    4 Yorumla
    • renklervezevkler
      renklervezevkler
      +1 yıl

Abi ne zaman haksiz olmayi dusunuyosun 😄

Yorumla
    • cursedplatoon
      cursedplatoon
      +1 yıl

Size göre hep haksızım ama. Çünki kadın erkek eşitliği istiyorum diye yemediğim laf kalmadı bizzat kadınlardan 😀

Yorumla
    • renklervezevkler
      renklervezevkler
      +1 yıl

Orasini bilemicem ona ben de hak vermedim simdi XD

Yorumla
    • Nimet1994
      Nimet1994
      +1 yıl

Yorumunuzdan dolayi sizi ayakta alkışlıyorum

Yorumla
  • lilithhimsi
    lilithhimsi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

hayiir dusurmez ya ne alaka 🤦🏼‍♀️ hep erkekler mi acilacak birde oyle dusunmek lazim. ve bırakin şu algilari kadini sadece ve sadece erkeği kovaladığı an ve hayatini sadece bi erkege bagladigi an onu düşürür.. kadin küçük düşecek ve küçük düşürelecek bir varlik degildir

3
    1 Yorumla
    • Celalsaglam
      Celalsaglam
      +1 yıl

Waow 😅 korktum he sen herhalde DÜNYA Kadın hakları örgütü başkanı falansın herhalde yanlış bir kelime kullandıysam azad edin kraliçem
      Saygılarımla
      Celal Sağlam 👑

Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.

Bence aksine.
    Yükseltir.
    Duygu ve düşüncelerini rahatça söyleyebilen bir kadın benim için çok değerli ve kıymetlidir.
    Vay ve kadına bak derim.
    Çatır çatır söyledi be helal olsun.
    Sevmek böyle bir şey işte.

Sevmek cesaret ister.

Oyuzden herkes sevemez.

Bence sevdiğini zanneder.

1
    0 Yorumla
  • Gunerite
    Gunerite Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

Asla küçük düşürmez. Aksine daha da değerli bir hale getirir. Eğer erkek istenmeyen tepkiler verirse bu onun kendi karakter zaafının göstergesidir.
    Sevdiğim bir söz var.
    "Savaşçı harekete geçer, aptallar tepki verir."
    Eğer sevdiğim bir adam varsa ve evlenmek istiyorsan harekete geçmelisin. Beklemek sana hiçbir şey kazandırmayacaktır.

1
    0 Yorumla
  • bıkmıs00
    bıkmıs00 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

bu birazda karsındakinin karakteri ile ilgili bişey eger dogru bi insan sa bundan eminsen onu yeterince tanıdıgını dusunuyorsan acıl ama karsındakini dogru düzgün tanımıyırsan sadece dış görünüşüne asık olduysan evet kusura bakma ama seni küçük dusurur tamamen kendinden emin olup karsındakini yeterince tanıman la ilgili ben de bi keresinde amcamın oguluna asıktım sonra açıldım ona o da biraz konusalım falan dedi sonra sevgili olduk 1 ay sürdü sadece ve ben ayrıldım bunun sadece dıs gornusune olan bişey oldugunu anladım aslında ben onun karakterine asık olmamıştım sende benim gibi olacaksan acılma

0
    0 Yorumla
  • Sorusorandedektifkız
    Sorusorandedektifkız Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Ben açılamam o kadar kendimi aşamam herhalde ki artık evlilik yeklifi yapanlar var o ayrı konu kafamın güzel olması karşımdaki kişiden emin olmam lazım reddedilirsen kücük düşersin özellikle kendi adıma toparlanamazdım zaten içe kapanık birisiyim

0
    1 Yorumla
    • Sorusorandedektifkız
      Sorusorandedektifkız
      +1 yıl

Teklifi**

Yorumla
  • Eros000
    Eros000 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl

Sevginin her hangi bir güçsüz yanı olamaz itiraf edeceğin insan hakikat ehli ve Mert biri ise bunu yapmayacaktır kaldı ki bu duygu sadece erkeklerin kadınlara duyduğu ilgiden ibaret değil tam tersi şekilde kadınlarında erkeklere duyduğu bir ilgidir ülkemizde dayatılan bu algı bence yanlış

0
    0 Yorumla
  • DawnGuard
    DawnGuard Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 87%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı.

Erkeğe açıldığında küçük dusmezsin. Seven açılır bu kadar basit. Haa eğer açıldın diye küçük görüyorsa o zaten erkek değildir şal onu yol ver gitsin. Biz acildigimizda kadın bizle dalga geçince bizde ondan kadın olmadığını anlıyoruz. "Neden söylemez insan sevdiğine sevdiğini" demiş Candan ablamiz

0
    0 Yorumla
  • Kivi_viki
    Kivi_viki Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Seni küçük düşürmez. İlk adımı illa erkekler atacak diye bir şey yok. Ha o dediğin gibi arkandan konuşur ya da seni üzecek şekilde bir tavır sergilerse o da onun karaktersizliği sen bir şey kaybetmezsin.

2
    0 Yorumla
  • handanayça
    handanayça Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 73%
    +1 yıl

Düşürmemeli ayrıca söylediğinde Kendine bir yol çizme şansın olacaktır, diğer türlü sakladığın da belki elinden kayıp gidecek belki de sen yıllarca belki fark eder ya da sever umudu ile yaşayacaksın

1
    0 Yorumla
  • biradetmehmet
    biradetmehmet Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Hayır erkeği aşkıma Kadını küçük düşürmez bu konuda en kıymetli örnek peygamber efendimizdir ilk eşi evlilik teklifinin yapan kişidir Yani bu hayatımıza bir örnek olmalıdır yani kadın evlenme teklif edebilir Bunun da bir usulü adabı var

0
    0 Yorumla
  • PATRON79
    PATRON79 Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 98%
    +1 yıl

büyük aşk sözleri etmezsin olur biter. git ona sen baya hoşuma gidiyorsun ha de. aynı şekilde bir karşılık alırsan devamını kademe kademe getirirsin. baktın seni iplemedi ilk seferki girişiminde sende o zaman oralı olmazsın olur biter.

0
    0 Yorumla
  • Ahuuuuyld12
    Ahuuuuyld12 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Biz karşılıklı bakışıyorduk aramızda hoslanti vardi, onunda konuşma girişimleri olmuştu ben gidip bana hissin var mı diye sordum sence benim durumum açılmak mi?

1
    0 Yorumla
  • LongTongue
    LongTongue Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.

Ne icin kücük düşürsün herkes şansini denemek zorunda erkek kiz fark etmiyor ondan sonra evde kaldik muhabbeti aciliyor her elini tasin altina sokacak yapacak birsey yok ondan sonrada sevecek kimseyi bulamiyorum deniliyor varsa öyle birisi utanmasina gerek yok özelden yazssin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bu erkeğin karakterine bağlı cahil biriyse seni küçük gorur hoslansa bile ilerde sen bana teklif ettin diye sözcükler kullanır. Ama kültürlü biriyse asla seni yadirgamaz ve bu teklifine en güzel şekilde cevap verir..

2
    0 Yorumla
  • kalbikırıkelebek
    kalbikırıkelebek Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    +1 yıl

Hislerini belirtmenın yanlış bi tarafı yok bu konu da eşit olun ya. Neymiş kızı düşürürmüş erkeği sigma yaparmış bilmem ne saçma işler. Her iki cinsiyetten biri açılınca o kişi düşmez. Sen sonuçta orada duygularını ifade ediyorsun değil mi? Hiç söylememekten iyidir.

0
    0 Yorumla
  • onlyteenage
    onlyteenage Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Erkeklere güven olmaz. Güzel bulursa, canı isterse sen bu dünyanın en hanım hanımcık kadını olursun. Yok istemediği biriysen iftiralar havada uçuşur. Demem o ki boş ver bir erkek için değmez.

0
    0 Yorumla
  • Approved
    Approved Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 93%
    +1 yıl

Ben bunu doğru bulmuyorum ya, bir kadının ne olursa olsun erkeğe ilk adımı atmamalı. Ha baktın iş olmuyor karşı taraf anlamıyor andaval falan o zaman söyle gitsin 😂

0
    0 Yorumla
  • BᴬLKᴵZ
    BᴬLKᴵZ Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

Bu ne aw eskiden böyle miydi? Ne açılma derdi vardı ne de bsy alirdin mektubu yazardin sevdiğin evet yazıp yollasa sana işiniz tamam. Devir cok baskaa yerelere gidiyo mk

0
    3 Yorumla
    • Celalsaglam
      Celalsaglam
      +1 yıl

Len acca bak acca bağl kıssçeye pah çen mektubmu ama çen daha 19 yaşındasın bu olayda sanki bir ufak çelişki var ama

Yorumla
    • BᴬLKᴵZ
      BᴬLKᴵZ
      +1 yıl

Varsayimda bulundum eskilerin yazdığı kitapları okuyorum hala eskilerin çektikleri filmlere eskilerin sevdalarina duyarliyim.

Yorumla
    • Celalsaglam
      Celalsaglam
      +1 yıl

Eskiler iyidir ama teknoloji nasıl gelişti ve dahada nasıl gelişecek bu filmler kötü mü

Yorumla
  • Hayatsızbirigibiyim
    Hayatsızbirigibiyim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Walla eskiden hayır küçük düşürmez diye düşünüyordum ama bir yerden sonra artık onun arkadaş gurubunda senin hakkında konuşuluyor. (Oha lan kız mı geldi teklif etti gibisinden filan) sonra da yüzüne karşı gülüyorlar. Belki senin çevre öyle değildir bilemem.

0
    3 Yorumla
    • Celalsaglam
      Celalsaglam
      +1 yıl

İnsandan insana bu konu değişim gösterebiliyor mesela kaba taslak bir tarifte buluncam şimdi senin bir ağırlığın varsa mesela sen bir şey yapınca sana kimse gülmeye cesaret edemez , sen her önüne gelene yazılıyosan eğer 😅 farklı

Yorumla
    • Hayatsızbirigibiyim
      Hayatsızbirigibiyim
      +1 yıl

Terbiyesizlik yapmanın bir anlamı yok önce tanımadığın birine karşı böyle pişkince davranmaman gerektiğini bilmen gerekiyor . Sen beni nerden tanıyorsun da böyle konuşuyorsun? Ne yazdığının farkında mısın?

Yorumla
    • Celalsaglam
      Celalsaglam
      +1 yıl

Estağfurullah benim ithamlarım sana değil di kırdıysam özür dilerim ben senden veya senin üzerinden konuşmadım vs. Konuşamam seni tanımıyorum dediğim gibi mesela yani

Yorumla
  • privzeyno
    privzeyno Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 66%
    +1 yıl

Sevgini açıklamak ne zaman küçük düşürür oldu en fazla kaybedeceğin şey olumsuz cevap almak bence söylemelisin en azından ilerde söylemedim diye pişmanlık duymazsın icin rahat eder

0
    0 Yorumla
  • Mericeyn10
    Mericeyn10 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır tabiki kızlar da açılabilir. Hatta erkeğe güzel hissettirir bu. He. Tabi aynı hisleri hissetmiyoesa sıkıntı ama yapacak bişey yok klasik yani o da

0
    0 Yorumla
  • ALTAYBEY
    ALTAYBEY Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 58%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

niye küçültsün erkek nasıl açılıyorsa kadının da erkeğe açılması gayet normal küçülen yücelen olmaz ilişki olmasa dahi en azından denedim olmadı dersin rahat bir vicdanla

0
    0 Yorumla
  • panikatakkkkkk
    panikatakkkkkk Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.

Hak ediyorsa açılırdım kibirli ve bencil biriyse ayağına getirttiğini sanıp kendince sevinen kuş beyinli daha çok bekler aşkından ölsemde bin tane gönlüm olsa ona vermem

0
    0 Yorumla
  • NoShow
    NoShow Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Buna şahsi cevap verebilirim. Asla küçültmez neden küçültsün? Duygusal bir konuşmadan çok Samimi ve sevgi dolu şirin bir konuşma tasarlamanızı tavsiye ederim.

0
    0 Yorumla
  • Doludoludolu
    Doludoludolu Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Konuşursa konuşsun ben kendi içimde kalacağına söylemeyi tercih ederdim. Ne olursa olsun. Kalbini dinlemek önemli sana ait bir parça çünkü.

1
    0 Yorumla
  • karameleeeek
    karameleeeek Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı.

ben bu konuya çok kapalıyım ya sevsem aşkımdan ölsem de söyleyemem belki kötü bi durum ama yapamıyorum etrafımda herkes sevdiğini söylediğinde olumsuz yanıtlar aldığı için olabilir

0
    0 Yorumla
  • meraktan33
    meraktan33 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

Kadın daha baskın olmalı erkeğe açılmak değil gözü varsa saçlarından tutup sürükleyerek götürmeli köppeği yapmalı

0
    0 Yorumla
  • vldnxxx
    vldnxxx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 94%
    +1 yıl

Çok eskiden bunu yapmışlığım oldu ama çok pişman oldum. Kadın biraz daha ağırdan almalı bence

0
    0 Yorumla
  • Evdeyokum
    Evdeyokum Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Beyefendi biriyse asla düşürmez sonuçta ilk adımın atılacağı insan var atılmayacağı insan var seçmek önemli

0
    0 Yorumla
  • QueenOfDaisies
    QueenOfDaisies Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 88%
    +1 yıl

Ay tabiki de hayır. Niye küçük düşürsün. Seven sevdiğine sevdiğini haykırsin yarınımız belli mi bilmiyoruz 🙆‍♀️

0
    0 Yorumla
  • _siyahdeniz_
    _siyahdeniz_ Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.

Bu düşünceler nereden aklınıza geliyor bilmiyorum. Herkes görünen o ki bir kompleks içerisinde. Yoksa bir kişiyi sevdiğini söylemek neden kötü olsun?

0
    0 Yorumla
  • şahinn1
    şahinn1 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Kızların genel durumu bu herkesin değil ama çoğu kızlar ben ne gidicem ya o gelsin açılsın durumu var

0
    0 Yorumla
  • falancaninkiziii
    falancaninkiziii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 101%
    +1 yıl

Konuşmaz, konuşmalı. Küçük düşmezsin. He arkandan konuşursa da Allah'a şükret ki öyle biri ile olmamışsin derim 😄

0
    0 Yorumla
  • daismoon
    daismoon Takip Et
    Xper 7 Yaş: 125 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır sevmek cesaret gerektirir seviyorsan açıl o nederse desin sen bırakma

1
    0 Yorumla
  • ilkersezenn
    ilkersezenn Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Düşürdüğünü düşünen her kim varsa cinsiyetçidir. NET!!!

1
    0 Yorumla
  • Nestleseverxxx
    Nestleseverxxx Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.

Hayir küçük düşürmez. Gayet tâbi bişiy ama yapılması taraftarı değilim.

1
    0 Yorumla
  • Sakaryalim
    Sakaryalim Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.

İçimde tutup beni kemireceğine direk gidip söylemişliğim var.

1
    2 Yorumla
    • cankall
      cankall
      +1 yıl

Helalsin hemşerim

Yorumla
    • Sakaryalim
      Sakaryalim
      +1 yıl

Eyvallah hemşerim. 🙂

Yorumla
  • Elif0100
    Elif0100 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 88%
    +1 yıl

Bu zamanda söylemesin haketmiyorlar eskiden güzeldi her şey

0
    0 Yorumla
  • destina8373
    destina8373 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 88%
    +1 yıl

Direkt öz güvenini topla ve sen karşısına çıkıp söyle yoksa her şey için çok geç olabilir

0
    0 Yorumla
  • SpringSun
    SpringSun Takip Et
    Xper 6 Yaş: 50 , eic 100%
    +1 yıl

Seven sevdiğine seni seviyorum diyemiyorsa bu ilişki olmaz.

0
    0 Yorumla
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.

Ben demiştim hiç de sorun olmaz bence seven sevdiğini söylemeli

0
    0 Yorumla
  • yaparsınyavrum
    yaparsınyavrum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 62%
    +1 yıl

Hayır. iki insan arasında küçük düşme, haklı olma, senyaptın ben yaptımcılık olmamalı

0
    0 Yorumla
  • everkeğii
    everkeğii Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Evet basit kadın olursunuz yollu derler, yapmayın sakın öyle şeyler bırakın erkekler açılsın

0
    0 Yorumla
  • Dumtakatak
    Dumtakatak Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

Açılmak küçük düşürmez ama peşinden koşmak küçük düşürür ve arada çok ince bir çizgi vardır

0
    0 Yorumla
  • Derinmavi27
    Derinmavi27 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl

Küçük düşürmez elbette ama tercih hakkım bu olmazdı

0
    0 Yorumla
  • Gezginn34566
    Gezginn34566 Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Karı gibi arkasından dedikodu yapan zaten erkek değildir

0
    0 Yorumla
  • _emree
    _emree Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 62%
    +1 yıl

aksine kadınların hislerini söylemesi daha çok hoşumuza gidiyor

0
    0 Yorumla
  • Azraaaa1
    Azraaaa1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 83%
    +1 yıl

Hayır bu zamana kadar hep ben açıldım ve şükür hiç red yemedim açılınn

0
    1 Yorumla
    • babilgüzeli
      babilgüzeli
      +1 yıl

Şanssızlık bir bende o zaman🥲

Yorumla
  • flaneurx
    flaneurx Takip Et
    Master Yaş: 125 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Beni düşürmez seviyorsam, istiyorsam açık ve net bir şekilde söylerim

0
    0 Yorumla
  • Safozki
    Safozki Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Bence söylenmemesi gerek. Bu arada fotiye ayrı düştüm

0
    0 Yorumla
  • MoonNıght33
    MoonNıght33 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Düşürmez, içinden gelenleri ertelemenin pişmanlığını yaşamaktansa git açıl.

0
    0 Yorumla
  • ButcherBlaviken
    ButcherBlaviken Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 92%
    +1 yıl

Hangi ükenin zihniyetinden gelmiş bu fikir merak ediyorum 😂

0
    0 Yorumla
  • Boavistaa
    Boavistaa Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Seven sevdiğine açılmalı zaten neden açıldı diye küçük düşsün

0
    0 Yorumla
  • DELİKANLIPRENSSSS
    DELİKANLIPRENSSSS Takip Et
    Master Yaş: 27
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Bana hep kadinlar açildilar kimseyide küçük görmedim

0
    0 Yorumla
  • Dready
    Dready Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Şu kafadan bir çıkın, aşkı bulmak zaten imkansıza yakın. Gidin konuşun.

0
    0 Yorumla
  • mehtapii
    mehtapii Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Niye düşürsün neden herşeyi karşı taraftan bekliyorsunuz bu daha küçük düşürücü bence seviyosan git söyle arkandan konuşursa bu da onun ne kadar karaktersiz olduğunu gösterir her iki taraf içinde geçerli bu 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

1
    1 Yorumla
    • Zevkli_Temas
      Zevkli_Temas
      +1 yıl

Kesinlikle katılıyorum 😎👍

Yorumla
  • hakanbeyiniz
    hakanbeyiniz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Kendine güvenin varsa düşürmez her iki cevabı da kaldıracak güçteysen sorun yok

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (120)
Devamını Gör(165)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkeğe açılmak, kadını küçük düşürür mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir kadının bir erkeğe açılması ayıplanır mı? 39 cevap verildi
Kadının nazını çekmek delikanlılığı bozar mı? 22 cevap verildi
Bir kızın erkeğe ilk adımı atması açıkçası söylemesi küçük düşürücü mu? 28 cevap verildi
Vicdan sahibi erkek kadına itici mi geliyor? 3 cevap verildi
Hoslandigi bir bayan tarafindan kiskanilmak erkegin hosuna gider mi? 22 cevap verildi
Kızların erkeklere açılması sizce küçük düşürücü mü? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Güneşe alerjin var mı?
  • Bugün benim doğum günüm, kutlama mesajı yazmak ister misiniz?
  • Temiz kalpli misin?
  • Can mı, canan mı?
  • Dişiniz ağrır mı?
  • En sevdiğiniz lezzet ikilisi nedir, hangi tatları yan yana olmadan düşünemiyorsunuz?
  • Gece gece yemek istediğin şey nedir?
  • Uykularınızı çalan birileri oldu mu?
  • Aşk olmadığınız birine dokunabilir misiniz?
  • Fiziğine hayran olduğunuz biri var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨