Bir erkeği sevdiğimiz zaman söylediğimizde bizi küçük görüp arkamızdan konuşur mu? Nasıl söylemeliyiz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Her insan farklıdır ve her insanın tepki verme şekli değişebilir. Bir erkeği sevdiğinizi söylediğinizde, herhangi bir olumsuz tepki verme olasılığı vardır, ancak bu her zaman gerçekleşecek anlamına gelmez. Bazı erkekler olumlu bir şekilde tepki verebilirken, bazıları daha farklı tepkiler verebilir.
Bir erkeğe duygularınızı anlatırken, içtenlikle ve dürüst bir şekilde ifade etmek önemlidir. İfadenizi açık ve net bir şekilde yapmak, karşınızdaki kişinin size olan duygularını anlamasını ve size saygı duymasını sağlayabilir. İfade biçiminiz samimi ve anlaşılır olmalıdır.
İşte birkaç ipucu:
1. Hazırlık yapın: Duygularınızı ifade etmek için önceden düşünmek ve kendinizi hazırlamak önemlidir. Ne demek istediğinizi ve nasıl ifade etmek istediğinizi belirleyin.
2. Doğal ve içten olun: Karşınızdaki kişiye samimi olan duygularınızı aktarmak önemlidir. İçinden geldiği gibi ve özgün bir şekilde ifade etmeye çalışın.
3. Dürüst olun: Duygularınızı utanmadan ve çekinmeden ifade edin. Kendiniz olun ve duygularınızı gizlemek yerine doğal bir biçimde dile getirin.
4. İletişim kanallarını açık tutun: Karşılıklı iletişim önemlidir. Duygularınızı aktardıktan sonra, karşınızdaki kişinin düşüncelerini paylaşmasını ve size karşı nasıl hissettiğini ifade etmesini sağlayın.
5. Beklentilerinizi netleştirin: İfadeniz sırasında ne tür bir tepki beklediğinizi netleştirebilirsiniz. Bunu yaparken, karşınızdaki kişinin duygularına da saygı göstermek önemlidir.
Sonuç olarak, duygularınızı ifade etmek cesaret gerektirebilecek bir durumdur. Her ne kadar olumsuz tepkiler olası olsa da, dürüst ve samimi bir şekilde ifade ederseniz daha olumlu bir sonuç alabilirsiniz. Unutmayın, sizinle ilgili bir erkeğin doğru şekilde tepki vermesi ve sizi küçümsememesi önemlidir. Eğer birisi sizi küçümserse veya arkadan konuşursa, o kişinin saygı göstermeyen bir tutumu olduğunu anlayabilirsiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
℅90 oranın da Kadınların seçim yaptığı erkek tipleri ile sağlıklı bir ilişkileri olmuyor ve doğru karakter de bir İnsanı bir daha bulmaları zorlaşıyor deneyin yanınlır iseniz bir daha dener sonra bir daha elin de sonun ya pes eder ya da brin de karar kılarsınız
00 Yorumla
+1 yılBu tamamen karşındaki erkeğe bağlı.
Karşında bir odun varsa, ona açılmak hata olur. Erkeklik gururunu okşarsın ve bundan zevk almak için seni kullanır ve sonra tekmeyi atar. Sen de aşk acısı çekersin değmeyecek bir erkek için.
Ama karşında medeni ve anlayışlı bir beyefendi varsa, ona açılabilirsin. Aksine hoşuna gidecek veya nazikçe red edecektir. Bunu yaparken kadınlık gururunu örselemeyecektir.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılDüşürmez neden düşürsün ki bir şey hissediyorsan git söyle iki günlük dünya birkaç saat sonrasını bilmiyoruz bile en kötü kabul etmeyecek gülecek geçecek en kötü ihtimal bu.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83
Cevap
97Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin açılmasıyla kadının açılması arasında fark yoktur..
712 Yorumla- +1 yıl
Nedir fark?
- +1 yıl
@cursedplatoon yani ben neden bir erkeğe yazayım ki...🤔
- +1 yıl
Hoşlandığın için yazabilirsin. Biz de beğendiğimiz kadınlara açılıyoruz gidip konuşabilirsin dünyanın sonu değil.
- +1 yıl
@cursedplatoon bana göre sonu olmasada ona yakın yapmayacağım şeyler arasında bana göre bunun sevmeye alakası yok. Çok sevsemde benim yapabileceğim bir şey değil içimi yerim belki ama yapamam. Özgüven siz olduğum içinde değil. Sadece karşıdan beklerim onu.
- +1 yıl
Tercih meselesi saygı duyarız.
- +1 yıl
Adam hakli niye biz acilmayalim geleneksel bi görüş bu sadece
- +1 yıl
@halil233 Başladı yine "women☕"ciler... E git avrupada kiz bul o zaman ne diyek boyle onyargili erkek her avrupali kadinin ruyasidir bayilir sana wjdowkd
- +1 yıl
Size hiç katılmıyorum. Önceden olsanız haklı olduğunuzu düşünebilirdim ama gerçekten erkekler egoist. Açıldım. Sevgili olduk diyor ki hiçbir kız peşimden kosmadi ama sen koştun. Koşup da sevgilim ol diye yalvarmadim sadece sana karşı ilgim var dedim buydu
- +1 yıl
@Sağdansoladonat Bu kişinin karakteri ve duruşu ile alakalı bir durumdur.. Bu tarz düşünceye sahip bir insana ilk adımı atmaktan ziyade merhaba desen yine bu düşünce yapısıyla hareket eder..
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Erkeğe açılmak, kadını küçük düşürmez asla ama asla böyle bir şey söz konusu dahi olamaz. Aksini düşünenler kendileri küçüktür, kişiliksiz ve karaktersizdir..
İlk adımı erkek atar diye bir kaide yoktur. Bana nice açılanlar olmuştu, hiçbirini kötü görmedim. Sıradan normal bir şey, sevmek erkeğe özgü değil ki kadınlarda sever beğenir hoşlanır ve dile getirmek ayıp değildir abes değildir. Rahat olun...
Hislerinizi bilmiyorum, bilemiyorum, nasıl seviyorsunuz, nasıl bir insansınız ancak özgüvenli olmamız gerekiyor. Hiç kimse kimseden üstün değildir. Yalnız kaldığınızda paylaşmak daha iyi olabilir. Herkesin içinde biraz tuhaf olabiliyor. Hislerinizi anlatırsınız, olur ya da olmaz. Dünyanın hiçbir şeyin sonu değil. Hem hiç kimse vazgeçilmez ya da senden daha değerli değildir. Sıkma canını, sıkmayalım canımızı, hayat kısa zaman su misali akıp gidiyor, üzülmeyelim...20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılGidersin ben senden hoşlanıyorum dersin. Bu hareketin seni küçük düşürmez aksine özgüveninden dolayı yükseltir. Arkadan konuşacaksa da, karaktersizdir gönül bu ota da konar, …… da konar demiş atalarımız. Maalesef insan seveceği hoşlanacağı kişiyi marketten ekmek alır gibi seçemiyor.
34 Yorumla- +1 yıl
Abi ne zaman haksiz olmayi dusunuyosun 😄
- +1 yıl
Size göre hep haksızım ama. Çünki kadın erkek eşitliği istiyorum diye yemediğim laf kalmadı bizzat kadınlardan 😀
- +1 yıl
Orasini bilemicem ona ben de hak vermedim simdi XD
+1 yılhayiir dusurmez ya ne alaka 🤦🏼♀️ hep erkekler mi acilacak birde oyle dusunmek lazim. ve bırakin şu algilari kadini sadece ve sadece erkeği kovaladığı an ve hayatini sadece bi erkege bagladigi an onu düşürür.. kadin küçük düşecek ve küçük düşürelecek bir varlik degildir
31 Yorumla- +1 yıl
Waow 😅 korktum he sen herhalde DÜNYA Kadın hakları örgütü başkanı falansın herhalde yanlış bir kelime kullandıysam azad edin kraliçem
Saygılarımla
Celal Sağlam 👑
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılBence aksine.
Yükseltir.
Duygu ve düşüncelerini rahatça söyleyebilen bir kadın benim için çok değerli ve kıymetlidir.
Vay ve kadına bak derim.
Çatır çatır söyledi be helal olsun.
Sevmek böyle bir şey işte.
Sevmek cesaret ister.
Oyuzden herkes sevemez.
Bence sevdiğini zanneder.10 Yorumla Asla küçük düşürmez. Aksine daha da değerli bir hale getirir. Eğer erkek istenmeyen tepkiler verirse bu onun kendi karakter zaafının göstergesidir.
Sevdiğim bir söz var.
"Savaşçı harekete geçer, aptallar tepki verir."
Eğer sevdiğim bir adam varsa ve evlenmek istiyorsan harekete geçmelisin. Beklemek sana hiçbir şey kazandırmayacaktır.10 Yorumlabu birazda karsındakinin karakteri ile ilgili bişey eger dogru bi insan sa bundan eminsen onu yeterince tanıdıgını dusunuyorsan acıl ama karsındakini dogru düzgün tanımıyırsan sadece dış görünüşüne asık olduysan evet kusura bakma ama seni küçük dusurur tamamen kendinden emin olup karsındakini yeterince tanıman la ilgili ben de bi keresinde amcamın oguluna asıktım sonra açıldım ona o da biraz konusalım falan dedi sonra sevgili olduk 1 ay sürdü sadece ve ben ayrıldım bunun sadece dıs gornusune olan bişey oldugunu anladım aslında ben onun karakterine asık olmamıştım sende benim gibi olacaksan acılma
00 Yorumla
+1 yılBen açılamam o kadar kendimi aşamam herhalde ki artık evlilik yeklifi yapanlar var o ayrı konu kafamın güzel olması karşımdaki kişiden emin olmam lazım reddedilirsen kücük düşersin özellikle kendi adıma toparlanamazdım zaten içe kapanık birisiyim
01 Yorumla- +1 yıl
Teklifi**
Sevginin her hangi bir güçsüz yanı olamaz itiraf edeceğin insan hakikat ehli ve Mert biri ise bunu yapmayacaktır kaldı ki bu duygu sadece erkeklerin kadınlara duyduğu ilgiden ibaret değil tam tersi şekilde kadınlarında erkeklere duyduğu bir ilgidir ülkemizde dayatılan bu algı bence yanlış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Erkeğe açıldığında küçük dusmezsin. Seven açılır bu kadar basit. Haa eğer açıldın diye küçük görüyorsa o zaten erkek değildir şal onu yol ver gitsin. Biz acildigimizda kadın bizle dalga geçince bizde ondan kadın olmadığını anlıyoruz. "Neden söylemez insan sevdiğine sevdiğini" demiş Candan ablamiz
00 YorumlaSeni küçük düşürmez. İlk adımı illa erkekler atacak diye bir şey yok. Ha o dediğin gibi arkandan konuşur ya da seni üzecek şekilde bir tavır sergilerse o da onun karaktersizliği sen bir şey kaybetmezsin.
20 Yorumla
+1 yılDüşürmemeli ayrıca söylediğinde Kendine bir yol çizme şansın olacaktır, diğer türlü sakladığın da belki elinden kayıp gidecek belki de sen yıllarca belki fark eder ya da sever umudu ile yaşayacaksın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılHayır erkeği aşkıma Kadını küçük düşürmez bu konuda en kıymetli örnek peygamber efendimizdir ilk eşi evlilik teklifinin yapan kişidir Yani bu hayatımıza bir örnek olmalıdır yani kadın evlenme teklif edebilir Bunun da bir usulü adabı var
00 Yorumla büyük aşk sözleri etmezsin olur biter. git ona sen baya hoşuma gidiyorsun ha de. aynı şekilde bir karşılık alırsan devamını kademe kademe getirirsin. baktın seni iplemedi ilk seferki girişiminde sende o zaman oralı olmazsın olur biter.
00 Yorumla
+1 yılBiz karşılıklı bakışıyorduk aramızda hoslanti vardi, onunda konuşma girişimleri olmuştu ben gidip bana hissin var mı diye sordum sence benim durumum açılmak mi?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılNe icin kücük düşürsün herkes şansini denemek zorunda erkek kiz fark etmiyor ondan sonra evde kaldik muhabbeti aciliyor her elini tasin altina sokacak yapacak birsey yok ondan sonrada sevecek kimseyi bulamiyorum deniliyor varsa öyle birisi utanmasina gerek yok özelden yazssin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu erkeğin karakterine bağlı cahil biriyse seni küçük gorur hoslansa bile ilerde sen bana teklif ettin diye sözcükler kullanır. Ama kültürlü biriyse asla seni yadirgamaz ve bu teklifine en güzel şekilde cevap verir..
20 Yorumla
+1 yılHislerini belirtmenın yanlış bi tarafı yok bu konu da eşit olun ya. Neymiş kızı düşürürmüş erkeği sigma yaparmış bilmem ne saçma işler. Her iki cinsiyetten biri açılınca o kişi düşmez. Sen sonuçta orada duygularını ifade ediyorsun değil mi? Hiç söylememekten iyidir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklere güven olmaz. Güzel bulursa, canı isterse sen bu dünyanın en hanım hanımcık kadını olursun. Yok istemediği biriysen iftiralar havada uçuşur. Demem o ki boş ver bir erkek için değmez.
00 Yorumla Ben bunu doğru bulmuyorum ya, bir kadının ne olursa olsun erkeğe ilk adımı atmamalı. Ha baktın iş olmuyor karşı taraf anlamıyor andaval falan o zaman söyle gitsin 😂
00 YorumlaBu ne aw eskiden böyle miydi? Ne açılma derdi vardı ne de bsy alirdin mektubu yazardin sevdiğin evet yazıp yollasa sana işiniz tamam. Devir cok baskaa yerelere gidiyo mk
03 Yorumla- +1 yıl
Len acca bak acca bağl kıssçeye pah çen mektubmu ama çen daha 19 yaşındasın bu olayda sanki bir ufak çelişki var ama
- +1 yıl
Eskiler iyidir ama teknoloji nasıl gelişti ve dahada nasıl gelişecek bu filmler kötü mü
+1 yılWalla eskiden hayır küçük düşürmez diye düşünüyordum ama bir yerden sonra artık onun arkadaş gurubunda senin hakkında konuşuluyor. (Oha lan kız mı geldi teklif etti gibisinden filan) sonra da yüzüne karşı gülüyorlar. Belki senin çevre öyle değildir bilemem.
03 Yorumla- +1 yıl
İnsandan insana bu konu değişim gösterebiliyor mesela kaba taslak bir tarifte buluncam şimdi senin bir ağırlığın varsa mesela sen bir şey yapınca sana kimse gülmeye cesaret edemez , sen her önüne gelene yazılıyosan eğer 😅 farklı
- +1 yıl
Terbiyesizlik yapmanın bir anlamı yok önce tanımadığın birine karşı böyle pişkince davranmaman gerektiğini bilmen gerekiyor . Sen beni nerden tanıyorsun da böyle konuşuyorsun? Ne yazdığının farkında mısın?
- +1 yıl
Estağfurullah benim ithamlarım sana değil di kırdıysam özür dilerim ben senden veya senin üzerinden konuşmadım vs. Konuşamam seni tanımıyorum dediğim gibi mesela yani
Sevgini açıklamak ne zaman küçük düşürür oldu en fazla kaybedeceğin şey olumsuz cevap almak bence söylemelisin en azından ilerde söylemedim diye pişmanlık duymazsın icin rahat eder
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki kızlar da açılabilir. Hatta erkeğe güzel hissettirir bu. He. Tabi aynı hisleri hissetmiyoesa sıkıntı ama yapacak bişey yok klasik yani o da
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. niye küçültsün erkek nasıl açılıyorsa kadının da erkeğe açılması gayet normal küçülen yücelen olmaz ilişki olmasa dahi en azından denedim olmadı dersin rahat bir vicdanla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılHak ediyorsa açılırdım kibirli ve bencil biriyse ayağına getirttiğini sanıp kendince sevinen kuş beyinli daha çok bekler aşkından ölsemde bin tane gönlüm olsa ona vermem
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Buna şahsi cevap verebilirim. Asla küçültmez neden küçültsün? Duygusal bir konuşmadan çok Samimi ve sevgi dolu şirin bir konuşma tasarlamanızı tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılKonuşursa konuşsun ben kendi içimde kalacağına söylemeyi tercih ederdim. Ne olursa olsun. Kalbini dinlemek önemli sana ait bir parça çünkü.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılben bu konuya çok kapalıyım ya sevsem aşkımdan ölsem de söyleyemem belki kötü bi durum ama yapamıyorum etrafımda herkes sevdiğini söylediğinde olumsuz yanıtlar aldığı için olabilir
00 Yorumla
+1 yılKadın daha baskın olmalı erkeğe açılmak değil gözü varsa saçlarından tutup sürükleyerek götürmeli köppeği yapmalı
00 YorumlaÇok eskiden bunu yapmışlığım oldu ama çok pişman oldum. Kadın biraz daha ağırdan almalı bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Beyefendi biriyse asla düşürmez sonuçta ilk adımın atılacağı insan var atılmayacağı insan var seçmek önemli
00 Yorumla
+1 yılAy tabiki de hayır. Niye küçük düşürsün. Seven sevdiğine sevdiğini haykırsin yarınımız belli mi bilmiyoruz 🙆♀️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılBu düşünceler nereden aklınıza geliyor bilmiyorum. Herkes görünen o ki bir kompleks içerisinde. Yoksa bir kişiyi sevdiğini söylemek neden kötü olsun?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kızların genel durumu bu herkesin değil ama çoğu kızlar ben ne gidicem ya o gelsin açılsın durumu var
00 Yorumla
+1 yılKonuşmaz, konuşmalı. Küçük düşmezsin. He arkandan konuşursa da Allah'a şükret ki öyle biri ile olmamışsin derim 😄
00 YorumlaHayır sevmek cesaret gerektirir seviyorsan açıl o nederse desin sen bırakma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDüşürdüğünü düşünen her kim varsa cinsiyetçidir. NET!!!
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılHayir küçük düşürmez. Gayet tâbi bişiy ama yapılması taraftarı değilim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılİçimde tutup beni kemireceğine direk gidip söylemişliğim var.
12 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah hemşerim. 🙂
Bu zamanda söylemesin haketmiyorlar eskiden güzeldi her şey
00 Yorumla
+1 yılDirekt öz güvenini topla ve sen karşısına çıkıp söyle yoksa her şey için çok geç olabilir
00 YorumlaSeven sevdiğine seni seviyorum diyemiyorsa bu ilişki olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen demiştim hiç de sorun olmaz bence seven sevdiğini söylemeli
00 Yorumla
+1 yılHayır. iki insan arasında küçük düşme, haklı olma, senyaptın ben yaptımcılık olmamalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet basit kadın olursunuz yollu derler, yapmayın sakın öyle şeyler bırakın erkekler açılsın
00 Yorumla
+1 yılAçılmak küçük düşürmez ama peşinden koşmak küçük düşürür ve arada çok ince bir çizgi vardır
00 Yorumla
+1 yılKüçük düşürmez elbette ama tercih hakkım bu olmazdı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarı gibi arkasından dedikodu yapan zaten erkek değildir
00 Yorumla aksine kadınların hislerini söylemesi daha çok hoşumuza gidiyor
00 YorumlaHayır bu zamana kadar hep ben açıldım ve şükür hiç red yemedim açılınn
01 Yorumla- +1 yıl
Şanssızlık bir bende o zaman🥲
Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Beni düşürmez seviyorsam, istiyorsam açık ve net bir şekilde söylerim
00 YorumlaBence söylenmemesi gerek. Bu arada fotiye ayrı düştüm
00 Yorumla
+1 yılDüşürmez, içinden gelenleri ertelemenin pişmanlığını yaşamaktansa git açıl.
00 Yorumla
+1 yılHangi ükenin zihniyetinden gelmiş bu fikir merak ediyorum 😂
00 YorumlaSeven sevdiğine açılmalı zaten neden açıldı diye küçük düşsün
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBana hep kadinlar açildilar kimseyide küçük görmedim
00 Yorumla Şu kafadan bir çıkın, aşkı bulmak zaten imkansıza yakın. Gidin konuşun.
00 YorumlaNiye düşürsün neden herşeyi karşı taraftan bekliyorsunuz bu daha küçük düşürücü bence seviyosan git söyle arkandan konuşursa bu da onun ne kadar karaktersiz olduğunu gösterir her iki taraf içinde geçerli bu 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 😎👍
+1 yılKendine güvenin varsa düşürmez her iki cevabı da kaldıracak güçteysen sorun yok
00 Yorumla- Devamını Gör (120)
Devamını Gör(165)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem