Ya beğendiğim bir çocuk var instagramda hatta sevgilisi vardi ama ayrılalı 1 ay oluyor neyse çocukla takiplestik sonra takibi bıraktı bende bıraktım simdi de 2 gündür her storymi görüyor hesabım açık sürekli stalk yapıyor galiba nedenini anlayamadım yazsam mı ama saçma olur ne yazicam
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sen yazarsan yedek cantada keklik olarak seni tek cinsel islerinde kullanmaya calisir o yazsin yazdiracak bi hikaye at
Zaten sosyal medyayı aktif kullanıyorum bu çocuğu da baya beğeniyorum hani sevgilisi varken tabi uzak durdum mecbur sevgili yapmadan önce bu benim hikayeme ifade bırakmıştı ama ben ertesi günü yazdığım için tabi cevap vermedi sevgilisiyle ayrılmışlar sonra ben istek attım buna kabul etti sonra takipten çıkmış bende çıktım şimdide her hikayeme bakıyor anlamadım
oda takip altindadir hesap sifresini birine vermistir ondan cikarip bakiyodur sen yedektesin bigun sana mutlaka gelecek
Ben yedekte olcak kadın değilim ya öyle bisey zor sosyal medyadan takiplesmiyolqr bile öyle bisey olduğunu düşünmüyorum
sana gore oyle olmayabilirsin ama ona gore ilgin tam yedege atmalik olabilir en kralini yasadik kral bu piyasaya yeni gelmrdik icinden gectik ne yedek olmayanlari paspas ettik heheyyy
Barışmış olabilirler hatta sevgilisine şifreyi vermis olabilir hikayelerine bakan da sevgilisi olabilir her ihtimal var bir diğer ihtimal ise senden bir adim bekliyor olabilir burcu ne
Exiyle barisip ayriliyo arasi kotu olunca da gozunu kestirdigine giriyo bakiyo bu napiyo acaba diye
Sanmıyorum takiplesmiyolar bile 1 ay oldu barışmış olsalar barisirlardi sadece çocuğu anlayamadım yazmakta istemiyorum o yazsın
Asko ben bi senelik sevgilimle takiplesmiyorum takiplesenlerden degil takiplesmeyenlerden kork
Oda doğru şimdi ama çocuğun kardeşiyle takiplesiyolardi kardeşi bile takibi bırakmış kızı yani beni ilgilendirmez de ama çocuk belliki beğeniyor ama acaba takibi bırakmıştı daha önceden diye mi böyle yapiyo saçma olur diye düşünüyor da olabilir
Ay Sanmiyorum sen bi adim atma diger iliskisini kafasinda bitirirse ve seni de begenmisse erkek bu neler yapar neler bacim bir seyi isteyen erkegin karsisinda kimse duramazzzz
Yok ben zaten yazmam ya zor tutuyorum kendimi amacın ne yazmamak için de yazmicam yazarsa yazarım o çocuğu kaciramam aşkım skdhskjdks
Sen amacin ne dediginde o sirada bir suru kizi stalklayip senin farkinda bile olmayan erkek
Farkında olmasa neden stalklasin zaten her hikayeme baksın ondan ziyade bu çocuğun ilişkisi olmadan önce bu hikayeme yanıt vermişti ifade bırakmış ben canım gibi bunu ertesi günü görüyorum yanıt veriyorum tabi ilerlmiyo o gün öyle olmasaydı farklı olabilirdi mesela dediğim gibi yazarsa yazarım yazmazsa hikayelerimle bakmaya yetinsin
Peşinden koşması için taktik veririm istersen ama burdan söyleyemem 😊
Yazma. Kendi adım atsın
Bende öyle düşünüyorum ama çok saçma yani madem takibi bıraktın niye hala profilime giriyosun
Hesabını gizle
Niye gizliyim ya çocuğu beğeniyorum ben işime geliyor da takibi bırakıp sonra hala profilimde gezinmesini anlamiyorum
E hesabını gizle ki iletişim kurmak zorunda kalsın 😅 bakıp kaçmasın
Nerden anlion stalki
Azmissin sen
Abi Allah aşkına şu yazdığımdan bunu nasıl çıkardın ahahahhaha
Knk ben naptım belki düşer diye
Azdimm*
Düşmez kanka
Offff