Sevgilim instada şüphelendiğim bir kızı takip ediyordu dün takipten çıkmış bugün de tekrar takip etmeye başlamış neden olabilir sizce kafamda farklı şeyler kuruyorum yardımcı olun banaaa
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Şüphelenmeye sebebiyet veren durum nedir? Eski sevgilisi olduğunu mu düşünüyorsun canım?
Yok sevgilisi değil de eski flörtü olduğunu düşünüyorum çünkü kızın her postuna yorum yapmış alev falan atmış
Ohooo hem seninle sevgili olsun hem eski flortune alev emojisi koysun. Böyle bir şeyi kendine hak görme ve bu konuyu kendisiyle konuş. Sadakatsizlige zemin hazırlayan bir insan ve yarın bir gün aldatır ki bu bile yeterli aldatmasına bile gerek yok, ahlaki açıdan bile durum ortada.
Ama eskiden yapmış yorumları 1 sene falan oluyor birde kanıtım yok şüpheleniyorum sadece ne kadar doğru olabilir ki yargılamak?
Yorumları eskiden yapmış fakat kızı yeni eklemiş yanlış mıyım?
Hayır yeni eklemedi bayadır takip ediyordu dün ne olduysa takipten çıkmış bugün de baktım tekrar takip etmeye başlamış neden böyle bir şey yaptı onu sorguluyorum şu an
Canım bana kalırsa içinde şüphe kalmaması için kendisine sor bu soruyu. Cozemezse itiraz ederse ona göre bir yol belirlersin. Zaten itiraz ederse sana değer vermiyor demektir. Ama hak verir ve bir daha yapmazsa bu konuyu kapatırsın için rahat eder en azından. Varsayimlarla bu iş olmaz
Ya şaka gibi resmen kızı yine takipten çıkmış napmaya çalışıyor bu kafayı yicem lütfen burdaysan bana yardımcı olur musun çıldırmak üzereyim
Dikkatini çekmeye çalışıyor belkide, senin görüp ona sormani bekliyor gibime geldi. Bir çıkartıp bir takibe alarak nabzını ölçüyor. Eğer tekrar takibe alırsa ekran çek ve yolla. Şimdi takibe aldın dersen inkar edebilir. Ve şüphe üstüne şüphe doğabilir.
Kesin aralarında bir şey yaşandı bunların hayır birde sevgilim instagramda çok az kişiyi takip ediyor ben ve o bahsettiğim kişi haricinde kız takip etmiyor diğerleri full erkek bu da çok saçma değil mi?
Var bir şey gibi duruyor canım, sen bence bunu kızın ismini de sorarak kendisine sor. Eğer ki takip etmedim yok öyle bir şey derse de tepkini koy. Dürüst olmasını söyle. Hala devam ederse ondan hayır gelmez. Çünkü böyle bir şey benim başıma da geldi ve çocuk beni sessiz sedasız terk etti.
Peki bu takip olayını neye bağlıyorsun son olarak fikrini alabilir miyim
Dün takipten çıkıyor bugün tekrar takip etmeye başlıyor ve bir kaç saat geçtikten sonra tekrar takipten çıkıyor
Bu ne demek?
Dikkat çekmek istiyor anlaşılan. Bakalım fark edecek mi diye seni. Sen kendisine sor bakalım ne diyecek. En sağlıklı olanı bu. İçinde şüphe ile yaşayacağına ona sorup öğren bakalım. Tatmin edici cevap alamazsan bu şekil devam etmektense kendi yolunu çizersin daha iyi
Şüphelendiriyorsa vardır bir şeyler
Bilmm niye
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!