Aşk İlişkileri Aşık olduğunuzda neye dönüşüyorsunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 😃aşka dönüşenler 🥰 Güncellemeler+1 yıl Kadınlar çocuk gibi ne kadar sevimliler 🤗🤗çikolataya bile seviniyorlar😃😃 Aşık olduğunuzda neye dönüşüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Aşık olduğum da mutlu oluyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Her gün oluyor musun peki
makasaraliği Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 95% +1 yıl belli bir süreden sonra kimse görmesin diye derdest ediliyorum normalde benim etmem gerekmiyor mu ndndn 1 5 Yorumla Soran +1 yıl 😃😃 derdest demek. Bu kelimeyi bayağıdır duymamıştım sjh Yorumla makasaraliği +1 yıl siteyi evliler kullanmasın diye bir kural yok 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ama evliler de biraz şey oluyo🤦🏽 Yorumla makasaraliği +1 yıl dervişin buradaki fikri neymiş 😂 evdeki evde dursun çekirge zıplamaya devam mı ediyor😂 Yorumla Soran +1 yıl Olsun ama muhabbetin sarıyor 😃 Yorumla
IoVoI Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aptala dönüşüyorum IQ seviyem düşüyor o yüzden artık asık olmayı düşünmüyorum. Ben bu zekaya 30 yıl emek verdim 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😃😃en azından 100 de kalsın Yorumla IoVoI +1 yıl İntihar ederim 100 e düşerse 😂😂 Yorumla
Tempoukinik Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl 24 saat herşeyiyle ilgileniyorum çok fazla ilgi gösteriyorum herhalde benim sorunum bu çünkü sonra gidiyorlar 🤣 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Lcw personeli gibi ne öyle 🤦🏽 Yorumla Tempoukinik +1 yıl Doğru tespit 🤣 onlar gibi sevilmiyorum zaten 🤣 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Kedi gibi uysal ve sevimli oluyorum. Normal zamanda tam tersidir. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum? Dizeleri aklımıza geldi Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bi miktar delilik var zaten ruhumda😀zirveye oynuyo aşk kapıyı çalınca 😅 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Oo bir miktar Paulo coelho demek 😃 kıpır kıpır Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Hayat sanki duruyor ya.Etrafımda sanki akıp giden bir hayat yokmuş gibi geliyor. 1 0 Yorumla
rakisalkiz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çok ponçik oluyorum ama bir o kadar kıskanınca şirret. 1 1 Yorumla IoVoI +1 yıl Güzel kombin 😂😂 Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Bende bilmiyorum neye dönüştüğümü allalslxxk 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Mal a dönüşüyorum 2 1 Yorumla Soran +1 yıl 😃😃
Karabelaa34 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Yaramaz bi kız çocuğuna 🙃 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tatlıı Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Pek değişmiyorum heralde 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İçin geçmiş🤦🏽 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Haha dimi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biri kıza bir şey yazsın skdjfs 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 😃 sessize alınmış galiba 🤦🏽 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazık 😂 Yorumla Soran +1 yıl 🤗🤗 Yorumla
jelibontasakli1 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl O kadar uzun zaman oldu ki unuttum 1 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şapşik oluyorum niyeyse🔥❤️🤠 1 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Cocuklasiyorum 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bendee Yorumla pirpirella000 +1 yıl Mutlu oluyorum şirinlik gelio nebilim havalarda ucmak istiyorum hicbirsey umrumda olmuyo dunya sizlerin olsun sevdigim benim diyorum oyle iste...😊 Yorumla Soran +1 yıl Bi de güzel hatunsan🤭 daha da şirin olursun😃 Yorumla pirpirella000 +1 yıl Õyle oldugumu derler õvmeyim ortalik yerde ayip😀😊 Yorumla
Pisagorun_Teoremi Takip Et Xper 6 Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Dinozora 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğru yazdığın için +1 Yorumla
çiğlevrek Takip Et Xper 5 Yaş: 51 , eic 64% +1 yıl Canavara 😂😎 1 2 Yorumla Soran +1 yıl youtube.com/shorts/6INoRVMCI8o?feature=share Yorumla çiğlevrek +1 yıl Link açmıyor 🤷 Yorumla
Sosyetik_Piliç Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 81% +1 yıl Psikopata 1 5 Yorumla Soran +1 yıl 😃😃severiz Yorumla Sosyetik_Piliç +1 yıl hayret🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hırçın hatunlar da tatlı oluyor😃 Yorumla Sosyetik_Piliç +1 yıl 😀var baya bi gecimsizlik, kiskanclık Yorumla Soran +1 yıl Sıradan olunca bayıyor zaten🤦🏽😃 bi hareket bi kavga lazım Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Pamuk şekerine 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Gıda boyalı Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Saf s*lak bi kıza. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Aşık olduğum da mutlu oluyorum
Her gün oluyor musun peki
belli bir süreden sonra kimse görmesin diye derdest ediliyorum normalde benim etmem gerekmiyor mu ndndn
😃😃 derdest demek. Bu kelimeyi bayağıdır duymamıştım sjh
siteyi evliler kullanmasın diye bir kural yok 😂
Ama evliler de biraz şey oluyo🤦🏽
dervişin buradaki fikri neymiş 😂 evdeki evde dursun çekirge zıplamaya devam mı ediyor😂
Olsun ama muhabbetin sarıyor 😃
Aptala dönüşüyorum IQ seviyem düşüyor o yüzden artık asık olmayı düşünmüyorum. Ben bu zekaya 30 yıl emek verdim 😂
😃😃en azından 100 de kalsın
İntihar ederim 100 e düşerse 😂😂
24 saat herşeyiyle ilgileniyorum çok fazla ilgi gösteriyorum herhalde benim sorunum bu çünkü sonra gidiyorlar 🤣
Lcw personeli gibi ne öyle 🤦🏽
Doğru tespit 🤣 onlar gibi sevilmiyorum zaten 🤣
Kedi gibi uysal ve sevimli oluyorum. Normal zamanda tam tersidir.
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum? Dizeleri aklımıza geldi
Bi miktar delilik var zaten ruhumda😀zirveye oynuyo aşk kapıyı çalınca 😅
Oo bir miktar Paulo coelho demek 😃 kıpır kıpır
Hayat sanki duruyor ya.
Etrafımda sanki akıp giden bir hayat yokmuş gibi geliyor.
Çok ponçik oluyorum ama bir o kadar kıskanınca şirret.
Güzel kombin 😂😂
Bende bilmiyorum neye dönüştüğümü allalslxxk
Mal a dönüşüyorum
😃😃
Yaramaz bi kız çocuğuna 🙃
Tatlıı
Pek değişmiyorum heralde
İçin geçmiş🤦🏽
Haha dimi
Biri kıza bir şey yazsın skdjfs
😃 sessize alınmış galiba 🤦🏽
Yazık 😂
🤗🤗
O kadar uzun zaman oldu ki unuttum
Şapşik oluyorum niyeyse🔥❤️🤠
Cocuklasiyorum
Bendee
Mutlu oluyorum şirinlik gelio nebilim havalarda ucmak istiyorum hicbirsey umrumda olmuyo dunya sizlerin olsun sevdigim benim diyorum oyle iste...😊
Bi de güzel hatunsan🤭 daha da şirin olursun😃
Õyle oldugumu derler õvmeyim ortalik yerde ayip😀😊
Dinozora
Doğru yazdığın için +1
Canavara 😂😎
youtube.com/shorts/6INoRVMCI8o?feature=share
Link açmıyor 🤷
Psikopata
😃😃severiz
hayret🤣🤣
Hırçın hatunlar da tatlı oluyor😃
😀var baya bi gecimsizlik, kiskanclık