Aşık olduğunuzda nasıl bir insan oluyorsunuz?
Ben çok utangaç ve içine kapanık olurum herhalde. 😅

Aşık olduğunuzda nasıl bir insan oluyorsunuz?
Ben çok utangaç ve içine kapanık olurum herhalde. 😅

Aşık olduğumda hırçınlıklarım, inadım kayboluyor... Daha uysal oluyorum ara sıra hırçın olsamda... Aşık olduğumda dünyanın en yakışıklı, harika adamı gözümde sadece o oluyor... Rüzgarına kapılıyorum... Bazen sonunu düşünmeden delice hareket ediyorum... Hata üstüne hata yapıyorum... Bazen ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum... Aşık olduğumda tamamen beynim iptal oluyor... Kalbim ne istiyorsa onu yapıyorum ve beni üzeceğini bilsemde pişmanlık duymuyorum ya da duymadım... Mantığım tamamen kayboluyor ve aşık olduğumda apt*llaşıyorum. Dengem bozuluyor , bende sarhoş etkisi bırakıyor... Zor seviyorum ama sevincede gerçekten seviyorum... Daha fedakar, mücadeleci oluyorum.. Ama karşımdakinin rahatlığını görünce soğuyorum ve soğumuştumda... Tek başına mücadele ettiğini anladığında değmiyor , bitmesi gerekiyor... Bitmiştide zaten... Geriye sadece hatıralar, gözyaşı ve hüzün kaldı... Ama hayat devam ediyor...
Onunla konuşurken zamanın nasıl geçtiğini bilmezsin onunla konuşurken mutlu olursun sanki o sohbet hiçbir zaman bitsin istemezsin onunla ilgili hayaller kurarsın onunla ilgili güzel vakitler geçirmek istersin ama her istediğin her zaman olmaz aşık olduğunda karşılıklı olmalı karşılığı olmadığı zaman hiçbir anlamı olmuyor
Teşekkür ederim
Ben daha çok dalgın oluyorum. Daha çok müzik dinliyorum, yürüdüğüm yol, her gün bindiğim otobüs, işim... her şey bi güzelleşiyor. Hayat güzelleşiyor benim için aşıkken...
Cevap
6Cevap
Aşık olmama gerek yok. İlişkim varsa prensip olarak ondan başka tüm karşı cinse kapalı oluyorum
Şehvetli dürüst biraz kıskanç
Canını verecek kişi oluyorum
Hiç olmadım bilmiyorum
Yıllar önce kapadım o defteri
Olmadım olunca inş hepberaber görücez
Şaşkın heyecanlıyım
Romantik
Aşik olduğumda mutlu ve sinirli oluyorum
Bilmiyorum
Değişmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?