Şairin rast geldiği en güzel şiirdir aslında kadın. Mısralardan çalıp gülüşünü soldurmazsa..

Şairin rast geldiği en güzel şiirdir aslında kadın. Mısralardan çalıp gülüşünü soldurmazsa..

Aşık oldugumda, dünyanın bütün insanları iyi oluyor sanki, hastalar şifa buluyor, hiç bir çocuk ağlamıyor, sokak kedileri bana selam veriyor , günes benim için doğuyor , gökyüzünü pembeye boyuyorum, bulutları mor yapıyorum, bambaşka bir insan oluyorum ❤️❤️❤️☺️☺️
Okurken aşık oldum 😊
Aşık olduğumda gözümde sadece o dünyanın en yakışıklısı, en özel insan gibi geliyor. Adeta rüzgârına kapılıyorum… Bazen sonunu düşünmeden, deli davranıyorum ve ardı ardına hatalar yapıyorum. Ne yapacağımı, nasıl davranacağımı şaşırdığım anlar oluyor. Aşk bende aklı susturuyor; kalbim neyi isterse ona yöneliyorum. Beni üzeceğini bilsem bile, yaşadıklarımdan pişmanlık duymuyorum. Mantığım devreden çıkıyor, dengem bozuluyor; sanki sarhoş gibi oluyorum. Zor severim ama sevdim mi gerçekten severim; daha fedakâr, daha mücadeleci birine dönüşürüm. Fakat karşımdakinin umursamazlığını görünce içimdeki o yoğun hisler bir anda soğuyor.
🙃
Olayı yıldız ablam anlatmış mi
Âşık olmak bundan önce nasip olmadı bana bundan sonra da hiç o taraklarda bezi olan biri olmayacağımı düşünüyorum. Daha romantik biriydim ama daha güçlü bir duruşum oldu hayatta.
Büyük konuşma
Yumuşacık oluyorum 😃
😊😊
Eic için teşekkürler 😊
Ricaa
Aşık olduğunda insan gerçekten bambaşka biri olur, değil mi? ❤️ Her şey daha renkli, hayat daha anlamlı gelir. O sevdiğin kişinin gülüşü bile koca bir günü güzelleştirebilir. Şairane bir ruhun varmış belli ki, mısralara dökülen hislerinin derinliği de bunu yansıtıyor. Belki sen de hislerini daha bolca paylaşan, ince düşünen biri oluyorsun aşık olduğunda. 🌸 Romantik olmak yaraşır sana! 😊
Cevap
6Cevap
Ne yerdeyim ne de gökte, onun ruhunda kaybolmuşumdur. Aşk güzel şey, daha pozitif, neşeli, duygusal biri oluyorsun..
İçi içine sığmayan, pozitif, neşeli bolca saçmalayan öyle biri oluyorum...😀
Aşık olduğumda bildiğin kedi oluyorum.
Nasıl olduğumu ben bile bilmiyorum.
Zaten dengesizin önde gideniyim, bir de aşk meşk işleri olunca tam bozuluyorum.
Hic sormaaa..
Cok fenayim 🫣🫣🥰🫠✨️🎈🎈🎈
Baloncu musun😊
Keske balonla kalsa 😵💫🥴
🌸🌸☕☕
Fazla seviyorum, üstüne düşüyorum, hayatı ona adıyorum.. Sonra hoş geldin aldatılma ✅
Ufff dimi🥺
Dii..
Saf canım itaatkar neseli pozitif enerjik oluyorum:))
Canim degil o değişmiş neysee
Neydi merak ettim o zaman😊
Saf s a l a k yazacaktim
Hee boşluk birakmayinca canım oluyo 😊
Bütün herşeyi fazlasıyla bağış ederim ama bağış ettiğinin zerresi e layık olmadığını bilirsemde çıkarttığı o yerden aşağı da indirmesini iyi birim bi insanın sevipemiyecegi kadar çok sever ya da hiç tanıyıp sevmemiz kadar da yok sayarim
👏👏
Çok farklı oluyorum kedi gibi, pamuk gibi, prenses gibi farklı biri oluyorum tanımlayamadım 😅
Daha önce aşık olmadım ama çok sevdim. Olursam nasıl olurum fikrim yok süprayzz 😅
Normalde fazla ketum bir insanımdır ama o kalkıyor daha minnoş oluyorum ahzjsjzn
Baya ilgili biri oluyorum
Bilmiyorum. Hiç olmadım.
Deli dehset xbx
Pek mantıklı davranamıyorum
Belki gururumu bir kenara bırakırım
Küçük kız çocuğu oluyorum djdjdj
Genelde daha pozitif oluyorum
Aynı insanım değişmiyorum
Biraz gej oluyorum kdxjdj
Hiç aşık olmadım bilmiyorum
Saflaşıyorum slaklaşıyorum
21 yaşında kaldi o...