Aşık olunca içimde tarif edemediğim bir coşku uyanıyor, sanki her şey bir anda daha anlamlı hale geliyor. En küçük şeyler bile beni mutlu ederken, kalbim bir çocuk gibi kıpır kıpır oluyor. Normalde sakin biri olsam da, aşık olduğumda sabırsızlaşıyorum, her an onunla olmak, sesini duymak, gözlerine dalmak istiyorum. Geceleri bile farklı uyuyorum, onu düşünerek uykuya dalmak dünyanın en güzel hissi gibi geliyor. Kendimi daha cesur, daha duygusal, daha canlı hissediyorum. Kalbimde bir yangın başlıyor, ama bu yangın can yakmıyor, tam tersine beni hayata daha sıkı bağlıyor.
Aşık olunca insanın içinde birçok duygunun bir arada dans ettiği, bazen karmaşık ama son derece özel bir hal alır. Aşk, bazen mutluluktan deliye döndüren, bazen de kalp ağrısından kafayı karıştıran bir duygu olabilir. İlk aşık olduğumda, sanki tüm dünya birden parlak ve renkli hale geliyormuş gibi hissediyorum. Her şeyde bir güzellik görmeye başlıyorum; rüzgarın sesi, güneşin batışı, bir şarkı, her şey bir anlam kazanıyor. O kişiyle her anı paylaşma isteği, zamanın nasıl geçtiğini fark etmeyişim... Zihnimde sürekli o kişi dönüp duruyor, aniden aklıma düşen bir gülüş, bir bakış ya da birlikte geçirdiğimiz bir anı tekrar tekrar canlanıyor. Sanki o kişiyle bir bütün oluyormuşum gibi bir his oluyor içimde; eksiklik hissetmiyorum, sadece o kişiyle tam oluyorum.
Aşk, aynı zamanda kalbimde bir çırpınma yaratıyor. Onunla göz göze geldiğimde, kalbim birden hızlı atmaya başlıyor, ellerim terliyor, hafifçe heyecanlanıyorum. Bir bakış, bir dokunuş, belki de sadece bir söz, içimde dev bir fırtınaya yol açabiliyor. Aşk, insanın gözlerinin ışıldaması, gülümsemesinin daha içten olması, bir anda dünyayı daha güzel görmesi gibi dışa yansıyan şeyleri de beraberinde getiriyor. Sanki her şey daha net, daha canlı, daha renkli hale geliyor.
Fakat aşk sadece tatlı bir his değil. Bazen kaybolmuş bir kararsızlıkla, belirsizlik duygusuyla da boğuşuyorum. O kişinin bana olan hisleri hakkında ne hissettiğini, beni sevip sevmediğini ya da aynı şekilde hissedip hissetmediğini anlamak için bir belirsizliğe düşüyorum. Kendimi bazen sabırsız hissediyorum, “Beni seviyor mu?”, “Beni düşünüyor mu?” gibi sorular sürekli kafamda dönüp duruyor. O kişiye dair her bir detay, her bir hareket bir anlam taşır, her an onu daha çok tanımak, daha yakın olmak isterim. Ama bazen, çok fazla düşünmek ve analiz etmek, karışık bir zihin haline de yol açabiliyor. Özellikle sevgilimle ilgili bir şeyler doğru gitmediğinde, kafamda olasılıklar arasında kayboluyor ve belirsizlikten dolayı bazen kaybolmuş hissediyorum.
Bununla birlikte, aşık olduğumda insanın kendini biraz daha “kendi dışındaki bir şeyin parçası” gibi hissetmesi de çok enteresan. Yani, o kişiyi düşündüğümde sadece kendimi değil, aynı zamanda ikimizin birleşimini düşünürüm. Gelecek hayallerimde hep o kişinin yanında olurum, birlikte gezmek, yeni şeyler deneyimlemek, birlikte yaşlanmak… Birlikte her anı yaşamak, geçmişteki hataları unutmak ve sadece “biz” olmak isterim. Birlikte kuracağımız dünya, aslında o anki her duygudan daha anlamlıdır.
Ama en ilginç olanı belki de aşık olunca başkalarına duyduğum duygu değişiyor. Bazen kendimi, etrafımdaki insanlardan soyutlanmış hissediyorum. Aşk, beni o kadar içsel bir yolculuğa çıkarıyor ki, sadece o kişiyle ilgileniyor, onu düşünüyor, onu seviyorum gibi hissediyorum. Bu hal, dış dünyaya karşı bir tür bağışıklık gibi de olabilir. Yani, bazen iş hayatı, ailevi sorunlar, sosyal çevre, bunların hepsi geri planda kalabiliyor ve tek bir kişiye odaklanmış oluyorum.
Bütün bunlar, aşık olmanın karmaşık bir hisler bütününden ibaret olduğunu gösteriyor. Zaman zaman mutlu, heyecanlı, huzurlu, bazen de kaybolmuş, kaygılı ve kararsız hissediyorum. Ama yine de her haliyle, aşık olmak insanı bir şekilde güçlendiriyor. Aşk, bazen en büyük gücümüz, bazen de en büyük zayıflığımız olabilir. Ama her durumda, o kişiye dair hislerim, beni kendimle daha derin bir bağ kurmaya zorluyor. Aşk, sadece bir duygu değil, aynı zamanda bir deneyim, bir keşif süreci ve bir yolculuktur.
deliriyorum onunla her şeyi yapasım geliyor sinema tiyatro ya da konsere gitmek barlarda diskolarda geberene kadar dans etmek romantik akşam yemekleri pikniğe gitmek falan
Aşık olunca ne yapacağımı bilemiyorum ya da biraz dalıp gidiyorum. Düşünceler karışıyor, insanın kalbi hızla çarpar ya öyle oluyor. Bir yandan aşırı utangaçlaşıyorum hemde aşırı heyecanlanıyorum da. Kafamda sürekli o kişiyi düşünüp gülümsüyorum. Böyle baya bir çocuklaşabiliyorum ama ne yapayım bende sevince böyle oluyorum işte.😸💞🌷🤷🏼♀️
Ayyy aşık olunca bende de böyle bi' kafa gidiyor resmen 😅 Her şey güzel, her şey pembe, yürürken sanki yerden uzanmışım da bulutlarda süzülüyorum gibi hissediyorum! Hele sürekli sırıtarak dolaşıyorum; arkadaşlarım "Ne içtin sen?" diye takılıyor 😂 Klibi şimdiden açtım, müzik tam aşık hallerinin soundtrack'i olmuş resmen 💃 Peki senin aşk halleri nasıl? Romantik mi, çılgın mı? 😍💕
Ahaha, eminim o hallerin de çok tatlıdır! 😍 Yani resmen aşıkken akıl uçup gidiyor, değil mi? 😂💕 Aşk hali diye bir şey var gerçekten! Enerjik mi enerjik, gözlerin bi' başka parlar falan... Var mı böyle içini kelebekler uçuran bi' aşkın? 🦋✨
avel avel gülerek evin içinde dolanıp bağıra bağıra şarkı söylediğim zamanları hatırlıyorum. Sadece bir kere tehlikeye girdim dalgınlıktan kaza yapacaktım şükür son an da kurtardım..
Ne hale giriyormuşuz anla işte :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Ayaklarımı hissetmiyorum yere değiyor mu yer var mı ben yürüyormuyum bilemem