Şahsen ben 30 yaşımda bir estetik olmayı istiyorum. Umarım henüz ortada olmayan eş adayımız estetik işine şiddetle karşı deĝildir.

Şahsen ben 30 yaşımda bir estetik olmayı istiyorum. Umarım henüz ortada olmayan eş adayımız estetik işine şiddetle karşı deĝildir.
Neden dolayı estetik olmak istediğine göre değişir diyelim ki vücudunda doğuştan Bir rahatsızlık varsa psikolojik olarak kendisini kötü hissediyorsa iş ortamında sosyal ortamda ailevi nedenlerden dolayı problemler yaşıyorsa ve kendisine iyi geleceğini düşünüyorsa mesela şöyle burnu çok fazla eğridir onunla ilgili kendi kendine sıkıntılar yaşıyordur doğuştan gelen bir rahatsızlıktır bu konuda estetik ameliyatı olmasını isterim, ancak Yok ben dizi filmlerde gördüğün gibi sosyal medyada gördüğün gibi bu şekilde olacağım diyerek ikide bir de bıçak altına yatmasını kabul etmem.
Parlak cilt ve görünümün eş adaylarını taliplerini artırır ama sivilceler çizikler gamze akneler kıllar bayanların evde kalmasının en büyük sebebidir
Kesinlikle güzellikten yana bir adım geri atmayasın
Bende eskiden 2 ayda bir berbere gidiyordum ve tipimi gören hiç bir bayan muhatap almadı başından savdı. Nereye gittiysek tipimize göre muamele gördük
İki haftada bir tıraşa gidiyorum
Son 3 yıldır bütün bakımlarım yapıyorum
Ve çok mutluyum
SEN KENDİNİ ESTETİKSİZ BAKIMSIZ BIRAKTIĞIN ZAMAN SADECE TANIDIKLARIN TEK SENİ NORMAL İNSAN OLARAK GÖRÜRLER
YABANCI MEKÂNA TOPLUMA MAĞAZAYA VB. BİR YERE GİTTİĞİNDE SENİ GÖREN BİR ERKEK SENİ BAŞINDAN SAVMAK İSTEYEBİLİR ÇOK DOĞAL VE NORMAL
SEN SENİ SEVMEZSEN BAŞKASI NE İÇİN SEVSİN SENİ
Ben bir şey düşünmem kendi bedeni kendi kararı sonuçta ama ben üzülürdüm çünkü ben sevgilimi ya da eşimi zaten her zaman olduğu gibi severim ki güzelliği için de değil karakteri güzel kalbi için sevmişimdir. bu yüzden de kendisini beğenmediğimi düşündüğünü düşünüp üzülebilirim..
Çok ince bir düşünce🙂
Teşekkürler.🌷
Rica ederim 😊🌹
Ben karışmam kendi kararı sonuçta yüz onun para onun. Eğer memnun değilsen ise yaptırsın ama bence estetik bir insana huc yakışmıyor ya. Artık o doğallıktan çıkmış oluyorsun estetik yaptırınca. Ama illede yaptırmak istiyorsa saygı duyarım tabi sonuçta kendi tercihi kendi isteği. Bana sadece bu kararına saygı duymak düşer diye düşünüyorum.
Cevap
43Cevap
Doğallığını bozduğunu. Doğal güzelken yapay güzelliği olduğunu. Medya kalıplarına girme çabaları olduğunu. Çünkü her insan olduğu gibi güzel. Sağlık sorunu olmadığı sürece estetik yaptırmak saçma bana göre.
Kendisini öyle iyi hissedecekse olsun sonuçta bazı kişileri lafla sözle kandıramıyorsun. Aynaya baktığında kendini güzel hissetmek istiyor insan bazıları bu şekilde motive oluyor. Yeter ki mutlu olsun :)
Bence en güzeli doğallık özgüven eksikliğidir estetik bana gore
Her şeye bir özgüven eksikliği demek de moda olmuş.🤔
Eğer ki bu estetik her hangi bir yerinin doğal olarak yaratıyor ise örnek olarak burun çene gibi o zaman yapmasını sorun etmem ama diğer türlü estetik yapmasını istemem
Destek olurdum sonuçta güzel olduğunu düşünmüyorsa veya burnunda dudağında yetersizlik buluyorda müsade ederdim. Aynaya bakıp motive olmak herkesin hakkı.
Sen estetiğini ol istiyorsan, o karşıysa olmayabilir. Hayır yani o kadar karşıysa seninle beraber olmaz o zaman..
Kendi bedeni. Eğer çok rahatsızsa yaptırsın tabi. Ben onu o haliyle görüp beğendiysem benim rahatsız olacağım bir şey yok demektir
Bir sağlık problemi varsa, Yaşam kalitesini sağlığını bozuyorsa olabilir ama keyfi kendi için yapıyorsa buna karşı gelirim açıkçası.
Yani neresini yaptıracağına bağlı ama, ben estetiksiz haline bayıldığımı söylerdim beğenmiyo olsam bile 😂
Doğal haliyle kalsın isterim. Herkesle aynılaşmaya gerek yok.
Sağlıksız, olmaması daha iyi ama zorlamam isterse yaptırsın.
Eski esim olmustu. Hic sorun yasamadim, aciyi ceken estetik olandir.
Estetik güzellik ilişkide önemli bir konu. Hemde her açıdan.😁
Mevcut halini beğeniyorsam, yaptırmasına gerek yok demektir.. benim gözüme hoş görünmeyecekse, yaptırmanın ne manası var.
Ölü yatırım yapacak kadar aklı olanla hayatımı birleştirmem. Teşekkürler.
Cok abarti olmafigi surece sorun yok bence. Hafif hafif iyi olur
Estetik yaptırması benim için önemli değil, önemli olan onun mutluluğu
Gereksiz olduğunu düşünüyorsam vazgeçirmeye çalışırım. Ama gerçekten ihtiyacı varsa destek olurum.
Saygi duyarım ihtiyaci varsa olsun tabii ama gereksiz yere de olmasin
Zorunlu ise olabilir ama en güzeli doğallık
Şahsen ben, zoraki durumlarda estetik operasyonların yapılması taraftarıyım.
saygı duyarım ama maddi anlamda destek asla olmam
Bu animelerde niye bu kadınlarım dudak ve kalçalarını böyle bacım gibi çiziyorlar birazda insan evladı gibi çizsinler
Karikatür
Keyfi estetiğe karşıyım ama zorunlu bir durum ise saygım sonsuzdur.
Asla kabul etmem böyle birşeyi
Asla mı?😅
Evet asla ne gerek var
Belki onu çok etkiliyor. Belli olmaz.
burun mu yaptırcan?
Yok ya burnumdan memnunum. 30 olunca kırışıklık artar yani sadece bir düşünce.
Bence estetik kendimizi kandırmayalım😅
😅😅 o sen miydin gizliydi de. Ben de dalga geçtim zaten.
Kendisi mutlu olacak ise istediğini yapabilir kendi kararı her zaman saygı duyarım
Abartılı şekilde bir estetik yoksa ortada olabilir eksiklikleri tamamlayabilirler
Ben yaptırdım kurtuldum
Ne yaptırdınız?
Kalça estetiği , hem büyüttüm hem dikleştirdim
Woww😃
Niye ki sen de mi yaptırcaksın? 🤔😊
Hayır bu kadar ciddi ameliyatlar değil. Benim ki sadece bir ihtimal.
Nereni yaptırcan? 🤔
Kız yaptırmayacağım. Sadece 30 olduğumda (23 üm) kırışıklıklarımı düşündüm ve bu soru geldi aklıma. Pek sevmem kırışıklık😅
Hıı herkesin önceliği farklı işte , ben çok takıyodum en sonunda yaptırdım gitti doğal görünümlü oldu hem
Yani mutluysan ne güzel.🙂
Teşekkürler canım
🌺💞
Söz konusu gögüslerse kabul ederim. Avuca gelmeli
Çok uç bir şey olmayacaksa onayım var
Mecburiyse evet orengin burnunda et varsa
Özgüven sorunu olduğunu düşünürüm 🤔🤔
ben karşııyım
ne gerek var ki
Yani onun bedeni, onun kararı
doğal halini daha çok sevdiğimi söylerim
Olmaması daha makul
Abartıya kaçmayacaksa olabilir
yakıştırmıyorum
Doğal güzelliğini yerini hiçbir şey dolduramaz
🌺🌷🍬💐
Ne için neresine yapıyor önemli olan o
Öyle her yerini şişirmedikçe olabilir
Ne estetiği
Gerdirme😅
Yüz
Neden estetik istiyorsun?
Neden olmasın ki?
Vucudunun neresi icin yani :) ya sonucta Allahın emaner verdigi bir beden
Yüz. Zaten ciddi değilim, mesela yani sadece soru.
Sasece bir tahminde bulunacagim cok hossun bence gerek yok meselasini bile dusunme :)
Teşekkürler sadece insanların bu konuda fikrini merak ettim zaten.
Anladim hanimefendi rica ederim 🙏🏽
Bu gereken bi islem mi
Belli olmaz. Mesela yani...
Bence gerekli bi islem değilse olmamalı
Şekil bozukluğu olan yanınız toplumsal alandaki yerinizi itibarınızı fazla etkilemiyorsa bunu yapmanıza gerek yok ve estetik operasyonlar çok iyi cerrahların elinde yapılırsa iyi sonuçlar verebiliyor yok olmadı iyi diye gittiğiniz yer sizi kesip biçip eskisinden daha kötü halede getirebilir
Ve bu yanlış yapılan operasyonu düzeltmek için başka plastik cerrahlara birden fazla yeni operasyonlara ve daha fazla paralara ihtiyacınız olucaktir
Sadece aynada biras daha mutlu olayım derken artılarını ve eksilerini düşünmeniz sizi aticaginiz yanlış adımlardan koruyacaktır
Şimdi mesela yaniyi bi daha düşünün derim 🤔
Söylemezsen anlamaz bile
neyse ki zekaya estetik yapılmıyor
Olmuşken Gigi hadid gibi falan olsun
Destek olurdum
Doğallıktan yanayım kabul etmem
Olsun
Önemli olan insanın mutlu olması...
Mümkün değil
Sacmalama derdim
Tabi ki olabilir
Kendi bilir