cocumun burnu niye yamuk nerde hata yaptim diye srgulamasin adamcagiz
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama mesela iki kahverengi gözlü insanın mavi gözlü çocuğu da oluyor benden de illa yamuk kıkırdağı etki edecek gen gidecek diye bir şey yok 🤣 ama o ihtimal de var elbet
Tamam da çekinik gen baskın gen diye bir şey var. bazıları da güzel oluyor çocukları çirkin oluyor bazısı da kendisi çirkin çocuğu güzel. Pigment ile alakalı da olsa o mutasyona uğramış hali olduğu düşünülüyor farklı gene geçiyor.
Yo ortaokulda 4 yıl lisede 2 yıl beraber okuduğum arkadaşımla 4 yıldır görüşmemiştik görüşünce o anlamadı sonra tanıştığım kişi mi anlayacak? Estetik dediysek burnu göğe çıkartmadık
😂 yok fenotipteki yani dış görünüşe sonradan kazandırılan değişiklikler genleri değiştirmez. ama genlerimden illa yamuk burun eşleşecek diye de bir şey yok ama ihtimal de var
teşekkür ederim bir de aslında o kadar kötü değildi komşunun evladı sürekli apartmana girmeyeyim diye kapıyı tutuyordu ilkokulda burnuma yumruk atmıştı kapıyı tutmaya çalışırken parmağı kısınca birde burnuma çok darbe aldım
Yo ortaokulda 4 yıl lisede 2 yıl beraber okuduğum arkadaşımla 4 yıldır görüşmemiştik görüşünce o anlamadı sonra tanıştığım kişi mi anlayacak? Estetik dediysek burnu göğe çıkartmadık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
bence söylenmeli eşimden hiç bir şeyi saklamam onun da saklamasını istemem ben
cocumun burnu niye yamuk nerde hata yaptim diye srgulamasin adamcagiz
Ama mesela iki kahverengi gözlü insanın mavi gözlü çocuğu da oluyor benden de illa yamuk kıkırdağı etki edecek gen gidecek diye bir şey yok 🤣 ama o ihtimal de var elbet
Snsnsjsjsjsjssjjssjnsss kiz mavi ztn kahverenhidne olusuyor bilimsel aciklanmis o sonucta😂😂
Tamam da çekinik gen baskın gen diye bir şey var. bazıları da güzel oluyor çocukları çirkin oluyor bazısı da kendisi çirkin çocuğu güzel. Pigment ile alakalı da olsa o mutasyona uğramış hali olduğu düşünülüyor farklı gene geçiyor.
Yarın ürediğinde yamuk burunlu çocuğun kimden olduğunu anlatmak istemiyorsan, söyle yavrum
abiii adamı öldürürsün 😂
Estetiği olan kadınlar evlenmesin lütfen dolandırıcısınız
tamam knk sen evlen
Anneme bile 1.5 sene sonra söyledim dhksncjsj
Krkxkkrkxkrkdrkodrokxkrkxekkxek 🤣🤣🤣 ne estetiği oldun kız
Burun estetiği var sadece
Söyle ne olacak ki sanki
Yaşlanınca söyle 🤣 nasıl kakaladım ama sana dersin
Seninki bir şey değilkii
Nasıl bir şey değil
Yani estetik ya da söylenecek kadar önemli :-)
eğrilik olduğu için öneml geliyor burnu yamuk çocuklar hgfgcb
😄 yani tabi söyleyebilirsin ama sıkıntı olmaz ya cocuklarda
adam güzel biriyle evlendiğine mi kayıl olur estetikli mesnetikli 😂 kusura bakmayın çocuklar sizi de önemsemedim değil ama ananızda iyiydi
😄😄😄 eskş yeni merak ettim şimdi
söyle ne olacak.
hayır tabikide o kadarda düşürme kendini küçük
burnum yamuktu ne bileyim çekiniyorum çocuğum olurda burnu yamuk olursa diye
ne yani yamuk olursa adam senimi sucliçak söyleme böyle güzel olduğunu sansın
😂 belli mi olur bir de çok kıskanç çıkar bu çocuk kimden demeye falan başlar dünyanın bin türlü hali var
öyle bi adamla evlenme kız başın b*k cıkmaz haha
Eşin adı üstünde neden söylemezki bi insan söyle
insan böyle garip bi şeyi neden söyler ki
Niye garip olsun ki
napacak yani bunu bilince ne değişicek
@YoSoyLaEstrella çocuklarmızın burnu yamuk olmasın diye
genetik değilki bu
@YoSoyLaEstrella bir nedeni de genetik maalesef
büyüyünce o da yapar sorun kalmaz
@YoSoyLaEstrella 😂😂 ağzına sağlık
Anlar zaten
O anlamadı diye kimse anlamayacak mı sanıyorsun
evet ablacığım çünkü burnum büyük değildi burnum düşük de değildi eğrilik için yapılmış bir ameliyattı
O zaman eşinden saklayacağına bana anlattığın gibi eşine de anlatırsın.
çocuk isterse anlatırım
😂😂
😂
Fark edilir ki
yok ya fark edilmiyor
İyi yapamamıştır o zaman
alakası yok sağ olsun iyi yaptı burun kırık çizgiydi tek çizgi oldu
Tek estetik burun mu
evet
burada k. şar olmuş kızların umrunda değil gelecekleri, sen bi estetik için hiç takma bile
teşekkür ederim
Ne demek
söylenir eşi sonuçta
söyle tabiki
Zaten anlasilir
evet
Evet söylenmeli
hayır çok saçma
Söyle ne olcak
Bu bir sır mı
Tanıştıktan sonra haberin olsun ben burun ameliyatı olmuştum çocuklar bu burna benzemeyecek xjenxjenxjem
Çocuklar o an nasılsan o şekilde olur diye biliyorum 🤷
😂 yok fenotipteki yani dış görünüşe sonradan kazandırılan değişiklikler genleri değiştirmez. ama genlerimden illa yamuk burun eşleşecek diye de bir şey yok ama ihtimal de var
sen temiz ol da burun önemli değil çaresi var
hmm teşekkür ederim
başka yokmu
yok
onun neresi
estetik
eşim yok. sadece ilerisi için bir soruydu
bırında sorun var desen
kim sana ne der
sen memnun musın o önemli
olur mu öyle şey çocukları bana da benzeyecek :/
beyin kötü
neyin
işte burnum kötüydü düzelttirdik 😂 yamuktu
ya Allah oyle yaratmış
dert etme lütfen lütfen
teşekkür ederim bir de aslında o kadar kötü değildi komşunun evladı sürekli apartmana girmeyeyim diye kapıyı tutuyordu ilkokulda burnuma yumruk atmıştı kapıyı tutmaya çalışırken parmağı kısınca birde burnuma çok darbe aldım
boy daha önemli
sadelik
kaşların sade olması
hmm teşekkürler
yaş kaç sende
nsll snnn
Ne gerek var
Burun sorun olmaz
anlaması lazımdı :D
hafif kaldırdın mı bilemem ama bazılar estetiği abartıyor mahmut tuncer gibi :D
burun eğriliği kıkırdağın şekli düzeltildi
ihtiyaçtan yapmışsın hayırlı olsun
teşekkür ederim
Söylenmeli