Sevgilinizin karşı cins arkadaşlarının olması sizin için bir sorun oluşturur mu?

Sevgilinizin karşı cins arkadaşlarının olması sizin için bir sorun oluşturur mu?

Bu bence kişiye göre değişir benim karşı cins arkadaşım elbette olur. ben sevgilim varken zaten kendimi bilirim hiç bir kızla gereksiz samimiyet kurmam yani insan çizgisini bildiği taktirde sorun yaşamaz. ama bazı insanlar farklı düşünür bir ilişkideyken karşı cinsten arkadaşlara sahip olmak doğal ve normaldir. İlişkilerde sağlıklı bir şekilde sosyal çevreleri korumak ve diğer insanlarla arkadaşlık kurmak önemlidir. Sağlıklı bir ilişki, her iki partnerin de bağımsızlığını ve kişisel alanını koruyabilmesine izin verir. mesela benim tavsiyem olarak. yani karşı cins arkadaşı olanlara için diyorum Partnerinizle karşı cinsten arkadaşlarınız olduğunu açıkça paylaşın. İletişim ve şeffaflık, her iki taraf için de güveni artıracaktır. Arkadaşlık ilişkilerinde ve iletişimde, partnerinizle olan ilişkinizi ve duygusal bağınızı koruyacak sınırlar belirleyin. Partnerinizin arkadaşlarınıza karşı güven duyması ve saygı göstermesi önemlidir. Aynı şekilde, sizin de partnerinizin arkadaşlarına saygı göstermeniz gereklidir. Eğer bir arkadaşınızla özel bir konuda yakınlaşıyorsanız, partnerinizle açık ve dürüst bir şekilde konuşun. Gizli ilişkilerden kaçının. Önemli olan, sağlıklı bir ilişkide her iki tarafın da kendini güvende ve mutlu hissetmesidir. Karşı cinsten arkadaşlara sahip olmak, ilişkinize zarar vermemesi durumunda tamamen doğal ve sağlıklıdır. İlişkinizi koruyacak ve güçlendirecek şekilde diğer insanlarla arkadaşlık kurmak olumlu bir deneyim olabilir.
Merhaba,
İnsanlara, kişilik ve karakterlerine bağlı olarak değişir farklılık gösterir. Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir. Herkesin hayatına kimse karışamaz.. 😅
Benim için karşı cins arkadaş sorundur. Karşı cins arkadaşları sevmem. Tek arkadaşı dostu olmalıyım, başkasına gerek yok, ben tüm boşlukları doldururum ve eksik hissedeceği hiçbir şey olmaz...
Sınırları bildikten sonra arkadaşlıklar çok sorun değil bence
Benim için sorun 😅
Çift çifte olabilir 😅
Evet öyle de güzel olur
Ona varım işte 😅
Cevap
42Cevap
Yani sosyal hayat içerisinde kiminle nasıl iletişim kuracağınızı siz karar verebilirsiniz, iş hayatı okul hayatı sosyal hayat içerisinde kadında var erkeklerde var, yani sırf sevgilim eşim var diyerek insanlardan kaçmak mümkün değil, ancak sınırlı iletişim olduktan sonra sorun değil.
Fakat eşimin sevgilimin dakika başı vıcık vıcık sohbet etmesi hoşuma gitmez
Bence bu biraz güvensizlikle alakalı bir durum. Eğer sevgiline veya kendine güvenin yoksa bu durum sıkıntı oluşturur. Çok eski arkadaşları olabilir yani sonuçta benden öncede vardı bir şey olsa olurdu. Ne yani şimdi senin sevgilin olsa maça gidemeyecekmiyiz 😂😂
Buna hiçbir güç engel olamaz🤣
Yani biraz tırsıttın ama neyse toparladın yine 😂😂 tribünde olay çıkarırım vala 😂😂
Yakarız oraları yapmadığımız şey değil 🤣
Renkler benziyor ya ateşe o yüzden 😂😂 yoksa biz ponçik insanlarız 🙄
Zır deliyiz dürüst ol 🤣
İlla açık edeceksin dimi bizi 😂😂 şurda sen hanımlığınla bende efendiliğimle duruyoruz😇 ama işte huyumuz bu deliyiz iki yorumda gizledik üçte yine ortadayız😂 deli olmak güzeldir başkaları bizi çeksin biz başkalarını değil 😂
Mantıklı yorumlarımın altındaki deliliği sadece bizden olanlar anlar 🤫
Ben seni anlıyorum sen beni zaten Bizden olmayan anlamasın 😇
Anlayamazlar ❤️💛
❤️💛
@tiredsavitar Göztepeden hoşlandığımız doğrudur anlayamazlar demiştim 😆
Dedik dedik sonuç Anlamadılar 😂😂 Göztepe birtakım bu arada 😂
Onu da bilir heralde arkadaş 😅 tribün arkadaşıyız biz rnjr
Ülkeler ve sınırları olduğu gibi arkadaşlar arasında da sınırlar mevcuttur. Samimiyet boyutu ılık soğuktan ılığa ve sıcağa kayamaz buna ne kendi adıma ne sevdiğime karşı müsamaham olmaz olamaz nett. Arıza çıkar.
Karşı cinsten arkadaş yapmak sorun değil. Sorun olan şey mesafeyi koruyabilmek. Yoksa herkes hemcinsi ile arkadaş olamaz. Ben öyle aman aman samimiyete gelebilecek bir insan değilim.
Mesafesini bilirse, beni kıracak, üzecek, acaba dedirtcek kadar yakın bir arkadaşlık kurmayacaksa olsun arkadaşı... çok sorun etmiyorum.. önceleri olsa eve kapatırım kimse görmesin duymasin derdim... sanırım bunu biraz aştım... çünkü karşı cinsten sohbet.. arkadaslik her zaman olacak.. hangi birine karışabilirim ki... mesafe önemli... sınır önemli... yoksa felaket olur onun için... bence oda bunu istemez
Doğru bulmayan öyle bir kişiyle ilişki yaşamasın. Bana kalırsa karşı cinsle arkadaş olması + bir durum. Biri bana ''bununla görüşmeyeceksin'' gibi bir söylemde bulunsa ''bak şuradan doğru s.. g derim''
Adam haklı
Teşekkür ederim hanımefendi
Rica ederimm
Arkadaş olabilir. Ancak her gün her gün buluşmak konuşmak benlik değil karşımdakinin de olmasını istemem. Sırf bu yüzden beğendiğim birini istememişliğim var. Herkese müsait olan da beni meşgul etmesin
Sorun olur tabi. Öyle biriyle sevgili olmam. Kız dediğin evde yolunu gözler 🤣
Kız evde yolunu gözlerken erkek napıyordur 😒
Eve gidiyordur 🤣
Hadi inanalım buna🤣
Erkek adama ters böyle şeyler 🤣
Yaaaa ne demezsin 🤣
Olabilir. Ama belli bir mesafe olmalı. O mesafeyi saplayabildikten sonra bir sıkıntı çıkmaz zaten. Annemin de babamında karşı cins yakın arkadaşları var evli. Ailecek görüşürüz
Sorun olmaz. Ama rahatsız olduğum arkadaşları varsa söylerim. Yanlış düşünüyosun derse ve sonra dediğim çıkarsa hani biyerde yemek yiyosun vsde sonra deri kılıfta bi fatura geliyor ya. Sonra bi fatura çokarırım.
erkkeler için normal kızlar öyle seviyor erkek sevgilis varsa çekici oluyor benim öyle ya üç olur ya hiç. kızlar bana ne.
Sevgilim arkadaşım da olur, gerek yok başkasına. Arkadaş çevrem kızlardan oluşuyor zaten. Sınıftan erkek arkadaşlar oluyor ama samimi değilim.
Sevgilimin karşı cinsten arkadaşı olmasını istemem çünkü kimseye güvenim yok tamam sevgilime güvenirim ama karşıya asla
Oluşturmaz normal bir durum. Benim de uzun yıllardır görüştüğüm kız arkadaşlarım var, sevgilim böyle bir şeyi asla dert etmemeli.
Merhaba merhabadan ötesi yoksa neden olmasın ama aşırı samimiyet asla kabul edilebilir değil benim için.
Benden önce var olan arkadaşlarıyla devam edebilir tabii sonrasındaysa benim de onayladığım kişilerle arkadaş olabilir
Olabilir ama sınırlar olmalı, aşılmasına müsaade edilmemeli. Rahatsızlık verilebilecek herhangi bir davranış olmamalı.
Bence karşılıklı arkadaşlar sevgiliyle tanıştırılmalı, eğer sıkıntılı bir durum hissedilirse, mesafe konması istenebilir...
herkesin haddini hudununu bildiği laubali olmaıdğı bi arkadaşlık ise eyvallah. fazlasını meşrebim kaldırmaz
Mesafesine bakarım bana olan özenine bakarım. Eğer bana yetmezse tatmin edemezse beni bu açıdan pek onunla duracağımı sanmıyorum
Yakınlık derecesine, arkadaşlık ilişkilerinin dinamiklerine bağlı. Ayrıca elemanı bi görmem lazım.
Her şekilde eğlenecek eğlenilecek evlenilecek arkadaş olunacak çok çeşit olduğu için doğru yani
Sevgilimlen ortak arkadaslarimizdan hariç baska cinsten arkadas edemez
Yanlış değil. Ancak toplumumuz çok laçka olduğundan samimiyete biraz dikkat etmek gerekiyor.
Belirli bir mesafede sınırlarını koruyacak şekilde evet arkadaş olunabilir
Tahammül seviyemin baya üstünde olan bir durum benlik değil
Freud; "Bir erkeğin beklentisi yoksa kadınlarla arkadaş olmaz."
Olabilir ama bu durum kıskançlıktan şüpheye kadar birçok sorun yaratabilir.
Kıskanç biriyim… nezaketim ondanda fazla … ne dim ki şimdi
Tamamı hiç biyle sıkan olmadı ya 😃
bana çok da hoş gelmiyor bu durum
Samimiyetin dozunu koruduktan sonra sıkıntı yok
doğru olabilirsin, netice de arkadaş.
Sorun oluşturur böyle birini istemem
Sınırını bildiği sürece problem olmaz.
karşı cins arkadaşı olana güven olmaz.
Ben istemem karşı cins arkadaşı olmasını
Ayol benim gibi bir arkadaşı olsun ister miydin 😀
Olabilir ama aşırı samimiyet istemem.
Evet mesala sevgilim olmaz