Sevgilinizin karşı cins arkadaşlarının olması sizin için bir sorun oluşturur mu?

Sevgilinizin karşı cins arkadaşlarının olması sizin için bir sorun oluşturur mu?
Senin de ne düşündüğünü merak ediyorum? Ancak insanın kanatları kesilmez bana göre kafeste tutarak yanında olması kıymetli değildir gitme şansı varken sevgisi ile sadık kalması önemli olan bu yüzden sorun yok seviyorsa mesafesini bilecektir zaten.. Aldatacak ise zaten sevmemiştir ki
Aynı fikirdeyim
Senden beklediğim bir cevaptı şaşırmadım
Kimse birbiriyle ilişkiye başladığı an dünyaya gelmiyor. Benden önce arkadaşları olmuşsa benim yüzümden bunları bitirmesi bir gün bir başkası için de beni bitireceği anlamına gelir. Dostluğa çok önem veren biriyim. Onun haricinde ilişkide olduğumuz kişiye sürekli olarak karşı cinsi öcü gibi gösterir, ona iradesiz biri gibi davranırsak bu ilişki yürümez. Toksik bir hale gelir diye düşünüyorum. Çevremizde her yerde kadın ve erkekler var. Bizden gizli her şey yapabilir bize karşı dürüst olmasını ancak onu kısıtlamayarak yapabiliriz. Bunu çok kıskanç bir insan olduğum halde anlayabiliyorum. Geç anladım ama olsun Elbette bana da aynı şekilde kısıtlayıcı olmamalı karşılıklı her şey
Off of o kadar doğru ki gelde anlat işte 🙁
Ben de kendim tecrübe edinerek öğrendim en basiti iş dünyası orada bile karşı cinsler ile sohbeti olacak bana anlatamayacağı hiçbir şeyi olmasın isterim ben. O yüzden de izin veririm bana da izin verilmesini isterim
Teşekkürler 💃
Rica ederim 🌸
İlişkiye başlamadan veya başladıktan sonra karşı cins arkadaş olmayacak diye bir şey olmaz. Sadece aradaki mesafeyi ayarlamak gerekir. Eşini veya sevgilini rahatsız edecek tutumlar içine girmemek ve fazla samimi olmamak gerekir. O ölçüyü ayarlamak en doğrusu olur. İlişkiye zarar verecek boyutta rahatsızlık oluşturacak davranışlardan uzak durmalı ki ilişkide sorun olmasın.
Selamlar,
İnsanlar benden önce arkadaşları olabilir. Sırf ben hayatına dahil oldum diye onun hayatındaki insanlar müdahale etme hakkına sahip değilim. Zaten güvenmediğim, kendini bilmeyen biri ile de sevgili olamam.
Onunla konuşma, şununla arkadaşlık etme diyemem kimseye. Kaç yaşına geldik. Aynı tavrı bende beklerim. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ki sürekli birbirimizin hayatına müdahale ederim. Tavrı, duruşu, karakteri net olduktan sonra hiçbir sıkıntı yok.
Rica ederim
Cevap
55Cevap
Bence doğru değil, hani önceden arkadaşıdır tamam ama ben hayatına girdikten sonra onlarla mesafesini ayarlamalı ve başka yeni kızlarla tanışmamalı. Bir erkek için sevdiği kadın en yakın arkadaşıdır, keza kadın içinde öyle.
Karşı cins var, tanıştığın ortam var. Eskiden olur, liseden okuldan olur. f*ck, eski sevgili falan degillerdir gerçek iki arkadaşlardır hiç sorun degil ama misal burada tanışıp, benden sonra tanışıp birileriyle görüşme konuşma olmaz.
Ne gerek var karşı cins arkadaşa, sevgilim dediğim insanla herşeyimi paylaşıyorsam gerek görmem karşı cins arkadaşa...
Benim için sorun. Karşı cinsle selamdan öteye geçemez.
Meraba - meraba bitti bu kadar.
Doğru tabii ki neden yanlış olsun arkadaş sonuçta fazlası değil
Kişi kendini bildikten sonra olabilir
Selam gadası 🙃
Bu tür konuları konuşmak bile oldukça cahilce geliyor. Hayatta insan sevdiği kişiye her konuda güven duymalı
Benim için sorun değil. Adamın sonuçta benden önce de bir hayatı vardı. Benden sonra da var. Değişen bir şey yok. Olsun ne olacak sanki. Yani ben gidip hadi bebi hayatının merkezi yap, kız arkadaşlarını bırak diyemem. Sonuçta adam elimi sallasam ellisi, ben böyleyim der bana. Sevgilim bana yeter kız/erkek arkadaş gereğim değil diyenler samimiyetsiz geliyor bana
Zaten en büyük hata da hayatının merkezi olmayı istemekle başlıyor
Kendi cinsimin ne olduğunu bildiğim için istemem açıkçası. Ancak şu açıdanda düşünüyorum "hayatına ben geldim hadi arkadaşlarını sepetle şimdi" diyemem belki çok zor günlerinde onun yanında olmuş bilmiyorum. Ancak erkek arkadaş söz konusu olduğunda hep şüphe ile yaklaşırım çünkü problemli bir fıtrata sahip erkekler. Kendi kız arkadaşımdan örnek vereyim. Kız arkadaşımın üniversitede selamlaştığı bir çocuk vardı çocuk bununla selamı kesmiş diğer bir kaç kıza da ben artık onunla konuşmam çünkü sevgilisi varmış demiş. Yok yani sevgilisi olması seni niye alakadar ediyor sen arkadaş konumunda olan birisi değil misin? Ver selamını sol hal hatır git bak işine. Meğerse çocuk kendi kendine gelin güvey olmuş. Geçmiş yıllarda bizzat tanıdığım erkeklerden de çevrelerinde ki kızlara böyle davranışlar görüyordum kıskanmalar acayip hallere edalara girmeler felan. Bu sebepten maalesef erkek arkadaş konusunda pek hoşgörüye sahip değilim.
Sevgilim izin vermiyor haha yani olamaz burada bile mesaj kutum kapali 😄 ama şöyle birsey var ortak arkadaslarimiz var bizim onlari tanidiklari için birsey demiyor ama iş yerimden olsun tanimadiği biri olsun izin yok ama saygim sonsuz bende kiskanç biriyim bende istemezdim 💙
Ah ahg benimki de öylemsili shdjs
Hahaha bende Akrep sevgilimde yengeç 😂💙
Vay be bu da tuttu.. ben saf kan akrebim, sevgilim yengeç 😯#kaderikizim i buldum sanırım 😂
Ahahha öyle oldu 😂 💕
Ne var ki bunda?
Kız arkadasım var ama bir cok karsı cins arkadasımda var . İş yerinden samimi oldugum kız arkadaslarla manitayı tanıstırdım zaten.
2 farklı cins arkadas olamaz diyen kişi magarasına geri dönsün. Kişi kendınden bilir işi diyorum kısaca
Bizim mağarada yaşama hayallerimiz var 😹
Soguk olur be pilli.
Biz birbirimizi isitiriz ateş yakmaya bile gerek yok gökho
Benim olduğum yer de sıkıntı olmaz Gökhan sen raad ol
Benim bir arkadas vardı burada o gitti yanlıs anlama ama sana kuruluyorum arada bak.
Eyvallah pilli inancınız varsa biz 3. Kişilere hayırlısı demek düşer
Lan o benim Gökhan zaten jdjdj sen başkalarına kurul
Biliyorum lan caktırmayayım dedim. Pilli yenge yanlıs anlama bak. Senin bu herifle zaten iletişim halindeyim ben 😂
Sen bundan sonra biliyorsun. Buralarda kıçı başı oynayan olursa, ben yokken sen hallet. d
Her türlü bro ayıpsın. Bilirsin severim 😎
Gizlenme makarası başımıza iş açtı kdkkd
😂😂 lan ben sana vakti zamanında dedim. Sen kendını acık edersin yapamazsın diye 😂😂
@DoluRakıŞişesi ben hallederim hayırdır korunmaya ihtiyacı olan bir kız miyim ben 🥊
La ben zaten konuşmak istemediğim kişilere ben değilim dedim bana sarmasinlar diye dkkss yoksa bu ismi benden başka kimse kullanmaz herkes bilir
Korunma anlamında degıl pilli yenge. Gereksiz samimiyet , tartısma ortamına girme diye. Erkekler arasında böyle algılanır.
Yazdıklarından bile belli lan 😂😂 bu hesabı actıgında yazdım sana zaten , direkt anladım 😂
Biliyorsun, gereksiz insan sevmiyorum. Bu şekil de basımdan savdim
En temizi bro. Kactım ben kendıne iyi bak la imha etme kendını
Eyvallah
@DoluRakıŞişesi üff adamin hesap açmasiyla kapaması bir olmuş ne kale alıyorsun acabası
@pilly_bhebek sana benden başkası öyle şeyler diyemez adamın içinden geçerim
@DoluRakıŞişesi buradaki sohbet çok uzadı neyse son şunu diyim adam kendi içinden gezti zaten cesareti 1dk sürdü 🤣
Yani bu şu şekilde doğru olabilir bence. Çiftler kalplerini birbirlerine bırakıp diğer insanlarla sasece “mantık” çerçevesinde arkadaşlık yaparsa doğru olur. Aksi taktirde çiftler arasında kısa bir ayrılığa neden olabilir, sağlıklı bir ilişkiyse eğer
Ben kabul etmem, ne kendim karşı cinsle sıkı fıkı olurum ne de sevgilimin öyle olmasını istemem. Hem arkadaşı hem dostu hem sevgilisi hem ailesi ben olurum ona.
Başka insanlara ihtiyaç duyuyorsa zaten hayatında yer edinememişimdir, çeker giderim ne kadar çok sevsemde.
Arkadaş olunabilir. Herkesin var iş arkadaşı ya da eskiden gelen arkadaşları ama bu arkadaşlığın seviyesi önemli. Seviyesiz bir şekilde bir arkadaşlık varsa o arkadaşlık ne kadar uzun soluklu olursa olsun devam edemez. Madem bir ilişki var. Herkes hal hareketlerine dikkat etmeli
Başımız sağolsun Yorumlarına yazamadım.
Hayatın seni arkadaşlarının kaybıyla tekrar sınamasına çok üzüldüm tekrar başın sağolsun.
Teşekkür ederim🙏, hepimizin başı sağolsun
Şu anki ruh halim hayır olamaz demek istiyo. Ben sevgilime arkadaşta olurum, gerek yok.
Sevgili bir çift yeni yeni karşı cinsten arkadaşlıklar ediniyorsa bir süre sonda sorun oluşur. Karşı cins potansiyel bir ilişki demektir. Sevgilim varsa onunla olmak isterim ne ben ne o yeni arkadaşlık kurmaya yönelmesin isterim.
Tabikide arkadaşı olacak bu doğal ve normal bir şey ama ilişki öncesinde edindiği uzun süreli arkadaşları tabikide bahsettiğim 😅
Sevgilim yanımdayken olabilir. Tek başına böyle bir buluşmayı görüşmeyi aldatma görürüm. Eski sevgilim olur. Genel olarak sevgili olunduktan sonra karşı cins arkadaşlara mesafe koyulmalı.
Gerek yok ki insan sevdiğine arkadaş da olabilmeli. Ben sevgilime arkadaş da olurum. Hayatına girmeden önce var olanlarla da mesafe korunmalı. Asla fiziksel temas samimi sohbetler olmamalı
Kıskanç biriyim ben olmasın öyle şeyler ama mantiken de simdi benden önce bir hayati var ve bu durumda bilemiyorum iste kiskancligim ve mantigim karsi karsiya gelir 😀
Şimdi çokta kapalı kutu olmaya gerek yok muhakkak ki olacaktır hiç yoksa iş vs ortamında mecburen olacaktır bir şekilde. Kat a olamaz yobazlığına gerek yok.
Lakin şöyle bir detay var pek tabiki öyle karşı cinsten biriyle ne olursa olsun çıkıp arkadaşca da olsa beraber hususi vakit geçiremez. Toplu halde iş/okul grubu ile arada bir nadir yapılan toplu hatır muhabbetleri illaki olurda o kadar yani daha fazlası mümkün değil. Yoksa 3 hayır ile uğurlarız kendisini.
Karşı cinsten arkadaş olması normal bence ama bununda her şey gibi bir sınırı var tabi karşı cinsteki arkadaşlarımıza çok yakın davranmakta doğru değil arkadaşlarımızla aramızdaki samimiyete dikkat etmemiz durumunda sorun olmayacağı düşüncesindeyim.
Arkadaş olmak sorun değil ama önemli olanda düzgün karakterli olmasıdır arkadaşların. Yani bu devirde de bakıyorsun arkadaşın gitmiş senin sevgilinle yatmış çok değişik şeyler içinden geçiyoruz...
Benden önce arkadaşları olduysa devam etmeli buna karışmam ve benim ondan önceki arkadaşlarıma da karıştırmam. Ama benden sonra ve ondan sonra olmamalı.
Tabi ki olabilir. Ama bu karşı cins kanka ayağına falan yatarsa ve kız arkadaşım da bunu kabul ederse, eyvallah der ayrılırım. O ilişkiden hayır gelmez.
dogru degil aslinda ama soyle
samimiyeti en aza indirip mesafeli olunursa
bir sakinca yok ve ciftler birbirlerine olan sınırlari bilirse
Eşime güvendikten sonra böyle kısıtlamalara girmek çok saçma. Sadakatsiz insan için yakınında karşı cins olmasına gerek yok.
Doğru değil, oluşturur. Ben kıskanç kadınım, kabul edemem karşı cins kanka falan. Sevgilim de benimle aynı fikirde. 💁
Sınırlı bir arkadaşlıksa sorun yok. Yalnız içmeye gitmeler birlikte takılmalar falan gibi saçma sapan bir şey olmayacaksa olabilir.
Mesafeyi ve sınırlarını korumayı biliyosan sorun olmaz. Aksi halde sorun
Ben kıskanırım ya mümkünse olmasın öyle bir arkadaş.
Sevgiliyken karşı cinsten kimse olmaması taraftarıyım
Ne tipte insanlar olduğuna bağlı. Serseri ise o kızı bırakırım direkt. Öyle biriyle devam etmem.
Çok samimi olmamak şartıyla olabilir partnerinin rahatsız olmayacağı düzeyde
Herkes yerini ve seviyesini bildiği sürece benim için sorun yok.
Arkadaştan sorun olmaz arkadaş kılıklı sinsilere uyanık olmak lazım ama
Arkadaş mutlaka olacak
Ben ona arkadaş olurum her açıdan ilgilenirim
benim için sorun oluşturur ben rahat değilim bu konuda
Yok oluşturmaz benimki bide çok garip lisede ben bizim sınıfta bir kıza aşık olmuştum o kızın düşmanı da benim en yakın kız arkadaşımdı 😂
O, kişiyle benim aramda ki ciddiyete resmiyete bağlı. Öyle insanlar var ki ilk etapta sorun etmeyen, daha sonra sorun çıkaran. en azından ilk başta ben böyle biriyim şöyle olmasından asla hoşlanmam diyebilmesi her zaman 1-0 öne geçirir.
Hepimiz insanız ve karşı cinsle arkadaş da olabiliriz fakat bir sınır olmalı. Bu sınırı kendin belirlemelisin ve ilişki içerisine girmeden de sevgili olacağın kişinin bu sınırı kabullenip kabullenmediğini sınamalısın tabi ki
Kadının da erkeğin de bir ilişkisi varsa karşı cinsten yakın arkadaş dışında başka erkeklerin veya kadınların olması doğru olmaz
Yanlış bence de ece senin yaş 22 veya 23 değil mi 27 yazıyo @pilly_bhebek
96'lıyım
İmkansız yaşın yanlış eminim
Olamazsın. Senin tek karşı cinsin benim.
Hesabı dondurdular yine ne alakaysa bende sildim bunu açtım
Ben güne sen başlarım. Öğlen bakarım bir de yatarken sana bakarım. Gel şimdi b*ku çıktı bu işin çünkü
Şimdi eskiye bakıyorum, siyahlar beyaz olmuş, beyazlar siyah 🙄
Hayatın içinde var bunlar olmalida. O zaman isede gitmeyelim
Yanlış diye düşünüyorum bir da kadının biri kocasını erkek arkadaşıyla aldatmış anlatıyor du bizim mahallede de evli bir kadının çocukları erkek arkadaşından çıktı
İlişki içinde gerek yok.
Gözü olanın gözü çıksın. Neyse artık bu hesaltayim hanım
Arkadaşlar tabi olabilir sadece aradaki çizgiyi her iki cinsinde iyi belirlemesi gerekiyor.
Doğru bence beni iyi hissettiren arkadaşlarımdan vazgeçmek zorunda olmamalıyım eşimde sevmeli onları beni mutlu ettikleri için
degil
O arkadaslar iliskiyi bozmak icin cabaliyo
Alttan alttan kıskaniyo çünkü ilişkin varsa karsi cinsle iletisimi kesecen
Araya biraz mesafe konulursa sorun olmaz elbette
Çok yakın olmadıklari sürece evet ama tedbirli olmak lazım ne şeytan insanlar var dimi
Arkadaşlıkları ilişkimize zarar vermiyorsa olabilir.
3. Kişinin girdiği her ilişki bitmeye mahkumdur
Bana göre yanlış. Size göre ne kadar doğru bilemem.
Bana yanlış gelen sizlere normal gelebilir..
Sınırlarını bildiği sürece ve fazla samimi olmadığı sürece kabul edilebilir
Bence değil benim racona ters biliyor musun aşko 💅👸
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?