Arkadaşlar en yakın arkadaşım kız ve sevgilim sürekli beni, ondan kıskanıyor, kızlar siz olsanız böyle bir durumda sizde kıskanır mıydınız?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevgilinin en yakın arkadaşınin erkek olduğunu düşün en küçük olayda ona gidiyor ona anlatıyor herşeyi çok yakın ve samimiler ne hissediyorsun? Konu kapandı bence
Evet kıskanırım hemde çok, ama kızda 19 yıllık samimi arkadaşım anlıyor musun sevgilim hayatıma ondan çok sonra girmiş bir anda arkadaşımı silmem demek tüm geçmişimi silmem demek, kolay bir şey değil. Ki ben sevgili olduktan sonra neredeyse sadece telefonla konuşuyorum arkadaşımla.
Bu ciddi bir mesele kıza rağmen arkadaşım dersen kızı kaybedebilirsin e biraz da kaybet bence kızla mi evleneceksin kanka dediğinle mi melese bitirip bitirmem değil senin o insnala hala yakın olmann yarın birgün kızın bir 20 yıllık çocukluk arkadaşı çıkar da aaaa 20 yıllık o olmaz öyle şey derse anlarsın ne olduğunu
Şöyle düşün kuzenim gibi, sonuçta baktığın zaman insanın kuzenine de nikahı düşüyor sen diyebilir misin sevgiline kuzenlerinle irtibatı kes bu da benim için aynı mesele. Bilmiyorum ben öyle görüyorum, bunun o da farkında ama yinede sorun ediyor
Nskxjekske kuzen ile hiç tanımadığın bir insanı nasıl bir tutuyorsun biri akraba kanından gelen diğeri ise sadece arkadaşın düşünce yapın çok yanlış kimse sana git konuşmayı kes demiyor adam olarak mesafe koymani istiyor ama sen ısrarla anlamıyorsun ne diyim umarım bunu yaşarsın
Yani evet kan bağım yok olmayabilir ama uzak dediğin kızla 7 yaşından itibaren hep aynı okullarda okuduk ilkokul, ortaokul, lise, üniversite, aynı binada oturduk, ailemize kalsa bizi evlendirecekler sjsjsj, dert ortağım o benim, kan bağım olmayabilir ama kan bağım olanlardan daha vefalı ve daha çok seviyorum onu.
Ahahahahaha ve sen ona rağmen hala... Garip cidden madem bu kadar değer veriyorsan onun için adam gibi mesafe koymayı beceremiyorsum ayrıl o zaman mk hiçbir kız kabul etmez bunu git o kızla evlen zaten artık onu mu seviyorsun kimi seviyorsun belli değil açıkçası
Birde aynı binada oturmamıza rağmen ayda 1 defa yüzyüze görüşüyorum sevgilim kıskanıyor diye telefon hariç. Daha ne yapabilirim. Arkadaşımda bu olayı biliyor anlayışla karşılıyor.
Tamam kardeşim istediğinde ne yapıyorsan yap ama bazı şeyleri göze alamiyorsan cesur gibi adım atma sende sana göre değil bunlar
Bunun cesurlukla alakası nedir anlamadım, bir erkek, bir kızla hiçbir zaman normal bir arkadaş olamaz mı?
Ayrıca cesur birisi olmasaydım 2 sinden 1 ini yarı yolda bırakırdım
Cesurluğun her 2 kızla da aynı anda istediğin samimiyette mi olmak yalnız bu cesurluk değil üzgünüm
Mesela sevgilinin en yakın arkadaşı erkek olsa sen ondan kıskanmayacak mısın sende kıskanacaksın sorunun cevabı da burada
Evet kıskanırım kardeşim hemde çok, ama kızda 19 yıllık samimi arkadaşım anlıyor musun sevgilim hayatıma ondan çok sonra girmiş bir anda arkadaşımı silmem demek tüm geçmişimi silmem demek, kolay bir şey değil. Ki ben sevgili olduktan sonra neredeyse sadece telefonla konuşuyorum arkadaşımla.
Haklısın ama içgüdüsel olarak buna engel olamaz bilemezsin belki de böyle bir durumdan Bi yarası da olabilir bunu konuşmadan anlamak çok zor
Ben bu konuyu defalarca konuştum ama anlamıyor, kızı da tanıyor.
İkisini karşılıklı konuşturmayı dene birbirlerini daha yakından tanısınlar kankan ile aklında sorun kalmasın belki Bi ihtimal
Zaten tanıştırdım benim yanımdayken çok samimiler hatta benden çok konuşuyorlar ama kız yokken bana sıkıntı çıkarıyor.
Tek çaren açık açık konuşmak hiç dolandırmadan aklındaki ne ise onu söylemesini sağlamalısın onun sendeki yerini ve kız arkadaşının edindiği yeri başka türlü zamanla düzelir diye bekleme daha da çıkmaza girer iş
Konuştum zaten gayet açık ve net birisiyim flört etmeyi bile sevmem, o yüzden kısa herşeyimi anlattım evlenmeyi düşünüyorum senle ciddiyim beni oyalama bile dedim, kendisi beni anladığını söylüyor ama halen aynı tripleri yiyorum
Baskın çıkan taraf sen ol o zaman sanırım şu an o baskın taraf olmak istiyor dediğimi yapsın mantığı ile benim için bazı şeylerden vazgeçsin mantığında sende buna karşı hamle olarak ben böyleyim böyle kabul et mantığına geçebilirsin her ne kadar tasvip etmesem de bazen işe yarıyor
ben böyle oyunları hiç sevmiyorum ama deniycem, sevgilimin kıskanmasını haklı da buluyorum onun bu denli samimi erkek arkadaşı olsaydı ben onunla birlikte olmazdım sanırım
Ama dediğim gibi ben net bir insanım direk birlikte olmazdım, birlikte olupta karşımdakini değiştirmeye çalışmam hiçbir şekilde
Dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyoruz ilk yaptığım yorum bu ve doğrusu da bu ama bazı istisnalar olmalı
Tanimam lazim genelde o kizlar kiskanc oluyorr