Bilmiyorum yaşamadım böyle bı durum kıskançlık yapmanın bı dozu var herkesin kendine ait birazcık ozel hayatı olmalı ama bunu zaten izin verme değil herkes sınırını bildikten sonra karşı erkeği taniyosam evet sorun değil bu erkeğin güzel kardeşim kadının vs bişey olduğunu göstermez gerçi kişi kendinden bildiğinden ülkemizde normal😅👌
Bizlerde resimdekiler gibi olmaz. Balo dansları gerçekleşir ve ya ormanda gezintiye çıkılır. Okyanusun kıyılarını kayıkla gezebilirsin. Ancak sevdiğim bir Erkek bu şekilde başka biriyle vakit geçirmemeli. Yanında ben olursam olabilir.
bence takılamaz.özellikle bayanlar bu konuda karşısındakinin gerçek niyetini göremiyor. yani çevreye güvenmiyorum ben. bu erkekler içinde geçerli bir erkek evli ya da sevgilisi olduğunda daha bir kadınlar için hedef oluyor
İşin şakası insanlar kafayı yemiş sapığı tacizcisi tecavüzcüsü her şeyi var benim olmadığım ortamda ben onu koruyamayacağım için benim aklım orada kalır yani takılamaz
bence karsindaki insanin korunmaya ihtiyacı yoktur. yani yeni tanıştığı insanlarla gitmeyecek zaten önceden uzun zamandır tanıdığı insanlar olacak. o süre zarfında sıkıntı çıkmamışsa ilişkinizden sonra da çıkabilmesinin ihtimali düşük
Sevgiline güvendikten sonra çevreyi dert etmezsin bence.. Eğer iradeli biriyse onay vermediği sürece bir şey olmaz. Sonuçta karşısındaki insanları az çok tanıyor yeni tanıştığı insanlarla içip, sıçıp, eğlenmeyecek ya.