Sevgilinizin yakın samimi kız arkadaşları olabilir mi? Sarılmalar, yanaktan öpmeler oluyor elbet
Sevgilinizin karşı cins arkadaşları olabilir mi?

Sevgilinizin yakın samimi kız arkadaşları olabilir mi? Sarılmalar, yanaktan öpmeler oluyor elbet
Arkadaşlık ne boyutta pardon derim.. Aşırı samimi hallere gelemem kesinlikle.. Aynısını ben yapsam onun da onaylamayacağını bildiğim için mesele de yok demektir.. :D Keyifli günler..
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Sarılmalar, yanaktan öpmeler mii?
Böyle genişçe bir erkek benim sevgilim olamaz..
hayır olamaz özellikle yakın erkek arkadaşıysa uzak dur kendimden örnek vermem gerekirse sevgilim varken biyandan da erkek yakın arkadaşımla flörtleşiyorduk sonra bi gün alkollü bi ortamda kendimi kaybedip öpüştük şimdi sevgilim öğrencek diye çok korkuyorum kısaca yapma
eski sevgilim olabiliy neden olmaşın ben kimsenin hatta onun bile eline dahi dokunmazken o karşı cinsi sarılıp öpecekse eski sevgilim oluy benden sonra ne isterşe yapabiliy
Neden olmasın bunda bir sorun mu var
@Mrtol1453 Allah'ım bir arkadaş sarılmak neresi anormal goruyonuz ama evlenmeden cinselligi normal goruyonuz burada bir terslik var arkadaşa sarılmak yok ama evlenmeden yapmak var?
@Mrtol1453 genel olarak dedim bunu nasıl buluyolar normal ama sarılmak arkadaşlar arasında anormal nasıl görüyorlar
Elbette arkadaşları olabilir. Ama öpüp sarılmak? Ben açıkcası pek arkadaşça olduğunu dusunmedim
O-la-maz
A seçeneği
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş