Sosyal medyadaki kişisel hesaplar artık boşanma davalarına da konu oldu.

Yargıtay ise mahkemenin kararını bozdu. Peki sizin düşünceniz nedir, ilişki durumunu boş bırakmak boşanmak için yeterli bir sebep midir?
Sosyal medyadaki kişisel hesaplar artık boşanma davalarına da konu oldu.

Yargıtay ise mahkemenin kararını bozdu. Peki sizin düşünceniz nedir, ilişki durumunu boş bırakmak boşanmak için yeterli bir sebep midir?
Yani benim fikrimi kalacak olursanız ben şahsen evlendikten sonra eşimin de kendimin de sosyal medya kullanmasını istemem ne gerek var ki hayatımızda her şey sosyal medya oldu farkında mısınız? Yok ilişki durumu yapalım yok tanışma yıl dönümünü paylaşalım yok evlilik yıl dönümünü paylaşırım resmen yatakta bir seks yapmadığımızı paylaşmadığımız kaldı ya bıktırdık artık bıktım yani şahsen evet evli değilim bekarım Ama artık insanların böyle yapmacık yapmacık hayatlarını sosyal medyaya dökmesinden sinir olmaya başladım.
Gerçek hayatta evlilik durumunun ne halt olduğunu bildiğim insanlar sosyal medyada kendilerini mükemmel gösteriyorlar bırakın kardeşim bu işleri doğru düzgün evliliğinizi yaşayın çocuklarınızı yetiştirin vatana milleti dinine hayırlı evlatlar yetiştir oturup da sosyal medyada beni kim beğenmiş kaç kişi hikaye durumunu görmüş diye bunların peşine düşmeyin.
Cevap
7Cevap
Insanlari kolay boşama yolları olsa gerek ve mahkemeler işleri uzamasin diye bunu yapıyor
Ahahahaah saçmalıkta sınır yok tabii ki
kusur değil
o profillerde yüzükler kalpler vs. olsa bile neler dönüyor. o göstermelik işte. bi parmak bal çalmak
Hahshahs süperr evli olup burada eşinden habersiz milyon tane kızla fingirdeyenlere gelsin tabiri caizse :D eş rahatsız oluyorsa yeterli bir sebeptir
Kusur sayılması normal. Evlenirken davul zurnayla, düğün dernekle ilan edip sosyal medyada evli olduğunu yazmamak nedir?
ᥱ᥎ᥱ𝗍 ᥱ᥎ᥣіᥡsᥱ ᥱ᥎ᥣі ᥆ᥣძᥙğᥙᥒᥙ ძᥙᥡᥙrmᥲᥣı. ᑲᥱᥣіr𝗍mᥱmᥱ һᥲ𝗍𝗍ᥲ gіzᥣᥱmᥱ sᥱᑲᥱᑲі ძіğᥱr іᥒsᥲᥒᥣᥲrᥲ ᥡᥲkıᥒ ᥆ᥣmᥲk ᥆ᥣᥲᑲіᥣіr sıkıᥒ𝗍ıᥣı ᥡᥲᥒі
Ee tabi kocaman EVLİ ÇOCUKLU EŞİNİ SEVEN Bİ ADAM yazmalı bence.
Mahkemeler de sanırım insanları nasıl daha kolay boşayabiliriz derdinde.
Yargıda böyle garip kararlar olabiliyor evet ancak neyse ki Yargıtay yanlışlığı düzeltmiş.
Evet çok büyük kusur... Bu yolla eşiniz aldatan çok insan var
Sosyal medya kullanmak başlı başına kusur
mahkemelerde iyice saçmalamaya başladı
İnsan ilişkisini saklamamalı...
Çok yerinde bir karar
Herkes belirtmek zorunda değil.
Evet ona göre millet yaziyor
Bos valla
Kusur değil bence
Evet kusur
Mantıklı
Sonuna kadar kusur