Erkeklerin sosyal medyada kadın profiline bakması sizce aldatma ve boşanma sebebi mi?

6 Yıldır hayatımda bir adam var çok seviyorum oda öyle, üstüme titriyor, ilişkimizin ilk dönemleri özgürlüğüne düşkün biriydi ve yapamayacağımı söyleyip bağlandığımı söyleyip ayrılmıştım çünkü sürekli sosyal medyadan kadın ekliyordu ilk aylar, kadın hesaplarına bakıyordu, ortada ciddi bir ilişki ve ciddi duygular yoktu ama ben o ilişkilerin insanı olmadığım için ayrılmak istediğimi söylediğimde alışkanlık ve ruh eşi kavramı duygusunu hissettiğini kopamayacağını söyleyip ciddi ilişki kararı alıp şartlı tekrar başlamıştık. Seneler içinde biriken anılar, aile tanışmaları, aşk, bağlılık ve tutku hepsi ile birlikte nasipse inşallah 1 ay sonra nikahımız var. Bu aşamaya kadar geldik ama ben eski eşim tarafından sosyal medyada aldatılmış bir kadınım ve hayatımda ki adam bunu biliyor, kendisine soruyorum sosyal medyada bir kadın ile göreyim ya da yazışma bakma gibi durumlarda bitersin benim için dedim, kurana el basıp yeminler edip asla yapmayacağım yapmam dedi. Bu durum beni ürkütüyor çünkü bakmayan erkek yok diyorlar, ben zaten çok güzel çekici sporcu bir kadınım, aldatırsa g... zekalıdır diyor arkadaşım. Bana göre sosyal medyadan bakmak incelemek de aldatma işine girdiği için sizce bu düşüncem yanlışmı, yarın öbür gün bir esc. sayfasına baktığını ya da kadın incelediğini yakalarsam bu durumla karşı karşıya gelmekten korkuyorum. Boşanma sebebi midir bu durumlar. Moralim çok bozuk.

Erkeklerin sosyal medyada kadın profiline bakması sizce aldatma ve boşanma sebebi mi?