Eşimin sosyal medya üzerinden bir kızla konuşmalarını yakaladım. Konuşma flört boyutunda biraz da +18. Bunları görünce tabi artık ben de güven kalmadı ve eşimden boşanmak istiyorum. Ama o boşanmayı kabul etmiyor. Beni de bu kadar kolay boşanmaya kalktığım için bencillikle suçluyor. Siz olsanız boşanmak istemez misiniz bu durumda?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öncelikle senin adına üzüldüm ve geçmiş olsun zor bir durum
Sorunun cevabı boşanma sebebidir..
Ancak fevri hareket etme
Tabikide burada öncelik ne istediğin
Seviyormusun? Daha önce şüphe içinde kaldığın oldu mu?
Aklına bunlar geliyorsa hayatın kabusa dönebilir?
Dip not: 15 yıl önce bir kız arkadaşım
Vardı bana böyle bir şey yaşatmıştı
Telefonda ondan hoşlanan biriyle konuşuyormuş ve +18 değildi muhabbet boyutunda ama karşı taraf sürekli hoşlandığını dile getirmişti
Bunun doğru olmadığını bir türlü anlatamadım ne olacakla savundu kendini
Ben de ona aynısını yaşatmaya karar verdim ve biriyle tanıştım ve sevgili boyutunda değildi tabi bi gün tamda sevgilimleyken mesaj attı özledim nerdesin diye ( ilk defa öyle bişi yazmıştı merak etmiş sözde bilmiyorum) asılma vs yoktu bile
Ve masadan kalkıp gitti sonra bi sevgilimin kız arkadaşıyla oturuyorduk durumu biliyordu ve üstüne konuştuk
Sonra sevgilim geldi özür dileyip sarıldı konuyu uzatmadan kapattık ben hiçbir şey demeden arkadaşıyla olan iletişimini koparttı
Abartmadan birinden yardım alarak öncelikle bu durumun benzerini yaşatabilirsin
Ancak çok güvendiğin birisinden yardım al
Kardeşin onun kardeşi
Ortak arkadaşınız çok güvendiğiniz birisinden gerekiyorsa bir hat al kendi kendine yap o iş sen de
Bu insanlar neden böyle yapar bilmiyorum
Böyle durumlarda lütfen kadınlar ya da erkekler olarak genelleme yapmayın gıcık oluyorum
Çünkü her iki cinste bunu yapıyor
Sebebinin ne olduğu farketmeksizin
Ben olsaydım
Profesyonel bir yardım alırdım pişmanlık yaşamamak için
Tekrar geçmiş olsun
Umarım en güzel şekilde olayı atlatırsınız00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu konu oldukça hassas bir konu ve cevap verirken dikkatli olunması gerekiyor. İlk önce, her ilişki kendi dinamiklerine sahiptir ve ilişkinin sağlıklı olması için belirli kurallara ve sınırlara ihtiyaç vardır. Eşinizin bir başka kişiyle flört etmesi ve +18 konuşmalar yapması, güvensizlik duymanıza neden olabilir ve bu da ilişkinize zarar verebilir.
Eğer eşinizle konu hakkında açık bir şekilde konuştunuz ve sınırlarınızı belirttiniz ancak eşiniz hala aynı davranışları sergiliyorsa, o zaman boşanma kararı almak hakkınız olabilir. Ancak, bu kararı vermeden önce, bu durumun nasıl gerçekleştiği, eşinizin niyeti, ilişkinizin genel dinamikleri ve başka faktörler gibi birçok faktörü dikkate almak önemlidir. Boşanma, son çare olarak düşünülmeli ve ayrılık kararı almadan önce diğer seçenekler de değerlendirilmelidir.
Sonuç olarak, sosyal medya üzerinden flört etmek ve +18 konuşmalar yapmak, bir ilişkide ciddi güven sorunlarına neden olabilir ve bu durum, bir boşanma sebebi olabilir. Ancak, her ilişki farklı olduğu için, bu tür kararlar verilirken dikkatli olunmalı ve ilişkinin tamamı göz önünde bulundurulmalıdır.
22 Yorumla- +1 yıl
Harika yorum
- +1 yıl
@Sevemedimkaragözlüm8 Teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Tam olarak karar verdiysen o şerefsize belli etmeden görüntü al ses kaydı almaya çalış video daha garanti olur böyle bir kanıt elde ettikten sonra hukuki işlemleri başlatabilirsin sonrası zaten illa olur sonuca varırsın o namussuz yetmezmiş gibi birde yaptığı pisliği rezilliği meşru görüyor öyle mi !!! anlaşılan karnı midesi çok geniş birisi onunla hayat geçmez kardeşim Allah sana kolaylık versin ama üzülme eline kanıt alabilirsen o güzel kardeşim rahatça kurtulursun
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılEşinizin bu tutumu evlilik muessesine ve kişilik haklarına saygısızlık olarak nitelendirilir ve güven kaybına yol açar evliliği ayakta tutan en önemli faktörde güvendir fakat hemen boşanma yoluna gitmektense eşinizle bu konu hakkında istikrarlı bir konuşma yapın ve bir müddet onu gözlemleyin eğer bu davranışlar devam ediyorsa boşanma yoluna gidilebilinir ve buda en doğal hakkınızdır
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılNereden olduğunun önemi yok.. Sadık değilse yolu açık olmalı..
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet boşanma nedeni
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Ne zaman telefonlar, bilgisayarlar hayatımıza girdi. Daha da kötüleşmeye başladı hayat, aynı durum çoğu evli çiftin başında. Benden size naçizane tavsiye, erkeklerin %85 i falan böyle galiba maalesef. Boşansanız bile ilerde tekrar evlendiğinizde aynı durum olacak. Evlendiği zaman eşinden başkasını gözü görmeyen delikanlı yok piyasada. Adamlığa sığamıyor sorsan bir de marifet gibi anlatıyorlar. Kaç kez dedim yüz yüze kaç kişiye, neden evleniyorsun bunları yapacaksan diye. Savunma olarakta kim yapmıyor ki tarzında cevaplar geldi.
20 Yorumla
+1 yılSenin yerinde olsaydım.. la başlayan bir cümle kurmak dogru olmaz!
O olayı yaşamadan burada klavye arkasında yargı ve yorum yapmak elbette cok basıt..
Bunu en dogru sen karar verırsın.. hassas bir konu.. Acele etme kendimi manupule ettirme derim.. eşinin sana karşi tutumunsuan suc bastırma piskolojisi.. vokta söyledıklerıne odaklanma!
Kensın için sakınlıgını koru..
duygularını dıle getır ve kırgınlıgını acıkca ifade etmeye çaliş.. zamanı gelınce acıkca konusur karar verirsın..
ama maalesef günümüzde fazlasıyla karşilaşilan bir durum 😔
💐 Geçmiş olsun01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılkanıtların varsa hakim çat diye boşar. Aldatma olarak geçiyor, tek çelsede biter bu iş. Davayı açabilirsin onun isteyip istememesi bir şey ifade etmiyor. İş çekişmeliye döner ama avukatın iyiyse delil yeterliliğin varsa hakim çok fazla uzatmaz. İlk çelsede olmasa da ikincide boşar diye düşünüyorum.
"Şayet eşlerden biri sadakat yükümlülüğüne aykırı davranırsa diğer eşin boşanma davası açması ve manevi tazminat talep etmesi mümkündür. Dolayısıyla eşlerden birinin zina etmesi durumu, sadakat yükümlülüğüne aykırı davrandığını ve aldatılan eşe de manevi tazminat hakkı doğurduğunu göstermektedir" :)
Ne olursa olsun sadakatini yitirmiş biriyle , köpek gibi pişman da olsa yürüyeceğini düşünmüyorum. Devam ettirmen kendine saygısızlık olur.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Semaa06 bunun için şahsi avukatınızla iletişime geçebilirsiniz sizi daha doğru yönlendireceğini düşünüyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılbelki karşıdaki kişi erkek ve eşini kandırıyor bilemeyiz. o kadar çok rahatsız var ki ortalıkta anlatamam sana. hele ekşi sözlükte falan çok fazla kadın profili açan erkek yazar var muhtemelen bu platformda da vardır. tabi ki tavrını koy ciddiyetini göster ama onun hareketlerini de incele. gerçekten pişman olabilir bu durumdan. durumdan dersini alırsa bir daha yapmaz muhtemelen böyle bir şey.
05 Yorumla
Soran+1 yılKızın baya bir takipçisi var aktif kullanıyor sosyal medyayı. Sanmıyorum erkek olacağını
Soran+1 yılBir kez yapan yine yapar
- +1 yıl
Abla ben öğrenciyim milleti stalklamak için harbi erkek hesabı açıyorum kimsenin de ruhu duymuyor aktif kullanıyorum erkek hesabını kimse ayırt edemiyor o kadar emin olma
Soran+1 yıl@boyga_ayana yani kendi içeriklerini üretiyor 70 küsür bin de takipçisi var. O yüzden fake gelmedi
- +1 yıl
ama henüz tensel bir etkileşim yok. yani benden de çok nude isteyen oldu gönderdim onlarda bana gönderdi ama orada kaldı yani. hatta benim nudeyi çok beğendiklerini falan söylemelerine rağmen orada kaldı olay. belkide erkeklerdi yani bilmiyorum ki. sosyal medya platformlarından tanışınca bilemiyorsun ki. ne yazan kadınlar oldu öyle " yok işte buluşucaz şöyle yapıcaz böyle yapıcaz senin nudeni şöyle beğendim böyle beğendim " falan ortada yoklar yani. çok var öyle. sen bi ekşi sözlüğe gel ortamı gör. şu an kapalı diye buraya geldim ben oralar çok fena. ama icraat yok işte hep lafta kalıyo. bence tensel bir etkileşim yoksa idare edebilirsin çünkü karşı tarafın ne olduğu belli değil
- Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılKarar senin evlilik senin o kanka sen çekeceksin nasıl için guvendeyse onu yap hatası suçu büyük seb varken ne demek başka kadını senin yerine koyar ne demek fırsatı olsa gerçeğin kaçırmaz kalbinin sesini dinle nasıl rahat nefes alacaksa onu yap şu kadarını söyleyeyim bil iş yerinde çalıştım bir abi bu şekilde alsatmisri artık ustalıkla gizliyordu banka isimler veriyordu tuhaf tuhaf seyker akdatiejrb sanal hani devam eder
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılBurada yapmış olması kadar, seni yaptığına karşı geldiğin için suçlaması.
Yediysen bir halt o başını eğip özür dilemesini, hatanı telafi etmesini bileceksin.
İhanetin sanalı reeli olmaz. İhanet ihanettir. Araya 3 kişi girdi mi ne güven kalır ne saygı.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok haklısın bence anlamadığım durum çevremdede var birkaç tanıdığım eşinide gördüm tanıyorum gayet fiziği yerinde güzel kadınları var mesela bazı bu dediklerimin ama işte boş kalınca uygulamalardan başka başka kadınlarla +18 konuşmalar vs neden acaba evde karısı yetmiyormu
116 Yorumla
Soran+1 yılRahat batıyor
Cevap sahibi+1 yılTamam rahat batsında başka kadınlarla ilişki istiyorlar evde ilişki olmuyormu
Soran+1 yılDerdi ilişki yaşamak istese dışarıda hemen tav olacak bir sürü kadın var. Sosyal medyayla uğraşmazdı bence
Cevap sahibi+1 yılNeden sosyal medyadan konuşuyor o zaman ilişki olmasa hiçbir erkek sosyal medyadan +18 konuşmaz biriyle sen diyorsunki kocam çok yakışıklı bir sürü kadın tav olur diyorsun öyle olmaz işte
Soran+1 yılOlanları ben biliyorum. Ben eşimin yanındayken bile yürümeye çalışan kadınlar oldu dışarıda. Gerçi ben artık hiçbir şeye olmaz demiyorum. İnsanlarda fren kalmamış
Cevap sahibi+1 yılO zaman eşin yapıyordur senden gizli
Soran+1 yılBenim şahsen önüme sadece bu konuşma çıktı. Ama bu konuşmayı yapan başka şeyler yapmış olabilir mi? Olabilir tabikide. Bunu yapan buluşur da, sevişir de. Olmaz demiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet ama şimdi sizin ilişkinizle vs detaylar önemli başkasıyla sevişmiştir ya da sevişmemiştir dememiz için
Soran+1 yılYani bundan sonra beni ilgilendiren tek detay avukatımın vereceği detaylar. Gerisinin herhangi bir önemi kalmadı. O da bundan sonra istediğini istediğiyle yaşayabilir gizlemeden
Cevap sahibi+1 yılÇocuk var mı
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılO zaman acele etme ya gizli olmasaydın keşke
Soran+1 yılBekleyeyim biraz daha aldatsın 😂
Cevap sahibi+1 yılYa şimdi boşanırsın tamamda boşanınca çok mutlu olacakmısın peki o yüzden diyorum sorunu beğensem beni görürmüsün
Soran+1 yılEvet çok daha mutlu olacağım. Yüzüne bakınca midemin bulandığı adamla aynı evde yaşamamak ve soyadını taşımamak bile başlı başına mutluluk sebebi
Cevap sahibi+1 yılO zaman bişy diyemem
+1 yılÖnce bi kendine çeki düzen versin sonra seni suçlasın. Ayar oluyorum böyle hem suçlu hrm güçlülere.
Sana tavsiyem eşini karşına al ciddi ciddi konuş. Bu hareketiyle evliliğinizin sarsıldığını söyle. Eğer tekrarlarsa evlilik yıkılır. Boşanmadan önce düşünmelisin11 Yorumla
Soran+1 yılBenim onun yüzünde bakmak gelmiyor içimden maalesef. Midem bulanıyor resmen
+1 yılAldatmanın cimiği cumuğu olmaz. Düşünceyle dahi aldatabilir insan. Hayatında biri varken, başka biri ile böyle konuşmak ilişkinin tamamen bitmesine sebeptir bana göre.
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle
- +1 yıl
Kendi yaptığı saygısızlığı bırakıp bir de seni bencillikle suçlamış. Hem suçlu hem güçlü olmak değil de nedir. Kusura bakma karışmak haddim değil ama Böyle yapan bir eşim olsaydı yüzüne tükürürdüm
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle boşanma sebebi. Bu tür flörtler aldatmanın ilk adımı olur her zaman. Oradan aldığı cesaretle kendi sosyal yaşamına da yansıtır bu durumu.
Kendisi seni aldatmayı bu kadar basite indirgerken sorun yoksa aldatmayı da kabul edecek.01 Yorumla- +1 yıl
Boşanmayı da kabul edecek*
Bakın bazı konularda erkekler doyumsuz olur cinsellikte ve bu ülkede ne yazki çoğumuzda var eşi olduğun için belki adam sana onları yapmakta saygısızlık olarak kabul ediyor madem okudun orayı eşini cinselliğe doyur bak baklim dışarda arayış içine giriyor mu kimiside p*rno bağımlısı adamı bı kalemde silip atıyorsun sor bakalım adamın problemi sorunu nedir
027 Yorumla
Soran+1 yılDışarıdakiler sorsun bundan sonra. Ben onun problemleriyle uğraşamam daha fazla.
Soran+1 yıl5
Soran+1 yılEvet var
Soran+1 yılBir tane. Evet benim çocuğum suçsuz olduğu için zaten böyle bir babanın yanında büyümeyi haketmiyor.
Soran+1 yılAvukatım çözecek sorunları. Teşekkürler yardım etme isteğiniz için
Soran+1 yılHakim keser cezayı bana da
Soran+1 yılMahkeme için çok önemli değil demek ki
Soran+1 yılHaftada 3-4 kez seks yaptığımız adam açsa diğer erkekleri ben düşünemiyorum o zaman ?
Soran+1 yılBenim tek bir suçum var o da bana layık olmayan biriyle evlenmek. O hatamdan da dönüyorum artık. Bundan sonrasını kendisi düşünsün.
Soran+1 yılDışarıdakiler doyursun onu benden gitti artık.
Soran+1 yılSana yalan borcum yok. Zaten haklı olduğum bir konuda haklı olduğumu ispat etmeme de gerek yok. Ha ben doğru söylememe rağmen bana yalancı diyorsan da bu seni iftiracı yapar. Sen kendine iftira atmayı yakıştırıyorsan ben bir şey demiyorum
+1 yılŞimdi sakin olmalıyım, sakin olmalıyım, sakin olmalıyım.. ama olamıyorummmm bune ya miktiret şu adamı boşan bencilceymiş hadi ya? İki dakikalık ego tatmini için zevki için seni aldatması bencillik değil senin boşanmak istemen mi bencillik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. O kolay bir şekilde aldatıyor ama sen kolay bir şekilde boşayamiyosun. Msjlari alabiliyosan al , kanıtın olsun elinde tek kalemde boşanırsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılKocana aynı şeyi ben yapsaydım ne yapardım diye sor.
22 Yorumla
Soran+1 yılBöyle şeyler söyleme sana yakıştıramıyorum diyor şaka gibi
- +1 yıl
Ben de sana yakıştırmıyorum boşamak istiyorum de
Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Doğru bir şey yok ki konuşup çözüme kavusturun ama güven ortamı zedelenmiş bayağı bir zaman alır düzelmesi
04 Yorumla
Soran+1 yılGüven bir kez zedelenince geri gelmiyor bende
Soran+1 yılPişkinliğini gözlemlesem ne olacak
Eğer kanıt olarak alır mahkemede sunarsan evet hakim seni haklı görür ama bence eşin büyük bir günah işlemiş oluyor hem de senin hakkına giriyor bu hatadan bir an önce vazgeçmesi gerekiyor aklı basinda değil
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşandıktan sonra aynı hataları yapmaya devam edebilir artık
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aldatmış işte illa yatakta mı basmanız gerekiyor ya açın şu gözünüzü affetmeyin olayın gitsin olmaz bacım iflah olmaz koy popon tekmeyi.
10 Yorumla
+1 yılAvukata danış ve boşanma davası aç canım şimdiden mutluluklar
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılaldatmış işte bir de utanmadan bunu bencillikle mi suçluyor? kendi penisinin derdine düşüp aldatmasaymış o zaman manyağa bak ag.
10 Yorumla Sadakat sarsılmış bi kere ne olursa olsan yeniden güvenemezsin, ayrıca bu haklı bir talep. Seni bencillikle suçlayabilmesi de yüzsüzlük.
10 YorumlaBence tek taraflı boşanma davası aç, boşanana kadar başkalarıyla takıl istersen keyfine bak. Boşanınca da istediğini yap senin hayatın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. Bu da yeni moda oldu aldatıp aldatıp sülük gibi yapışıp boşanmak istemiyorlar sonra da. Karakter yoksunu bunlar boşa gitsin
00 Yorumla
+1 yılYakaladıysam gözünün yaşına bakmam.. şiddet olmaz bende ama giderim
02 Yorumla
Soran+1 yılGitmek yeterli fazlasına gerek yok. Değmez uğraşmaya
- +1 yıl
Evet öyle
+1 yılBu en büyük boşanma sebeplerinden biri durman hata boşanın ve ne yapıyorsa yapsın böyle adamlar gerçekten çok pis
00 Yorumla
+1 yılSosyal medyadan kimseyle gönül bağı kuramazsin
04 Yorumla
Soran+1 yılİletişim kurmak yeterli
- +1 yıl
Evet ama onlarla sevgili olamazsın yüz yüze gelmediğin kimseyle sevgili olamazsın
Soran+1 yılAldatmak için iletişim olması önemli
- +1 yıl
Evet haklısınız arkanıza bakmayın direk boşanın
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle haklısın evet ama reel bir şey yoksa başka hatası yoksa bir şans verilebilir. burada sana boşan git falan diyenlerin inan eşindem farkları yoktur
03 Yorumla
Soran+1 yılGüvensiz bir evlilik nasıl devam etsin
Cevap sahibi+1 yılGüven tekrar yeri doldurulacak bir duygudur
Soran+1 yılBende dolmuyor. Ben bir insana ya yüzde 100 güvenirim ya da hiç güvenmem
Ne olmuş canım, en fazla bir kızla 18 konular konuşmuş aaa
04 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar kolay vazgeçebiliyormuşum ben ondan diye de sitem ediyor dengesiz
- +1 yıl
Dayaklık😅
- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılBunun adı aldatmaktır, farklı kelimeler kullanıp yumuşatmaya gerek yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılaşkım sen çok haklısın aynısını sen yapsan her lafı eder şu an bunu yapan durmaz çocuk yoksa boşan derim mutlu hissetmiyceksen
12 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk var ama sorun değil. Ben çocuğuma bakarım tek başıma da
Cevap sahibi+1 yılmutlu olacağın gibi hareket et empati kuruyorum da senin yerinde olsam bende perishan olurdum üzüntüden ve güvensizlikten insallah iyi bir cikis yolu bulursun
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aldatma aldatmadır… sanalı reeli… konuşması.. osu busu diye hafifletemeyiz… 😔
00 YorumlaEvliyken başkalarıyla flört etmek boşanma sebebidir.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSuç bastırmasın i. t herif otursun suçunu kabul edip yüz verme
00 Yorumla
+1 yılBen olsam dokunmam bile evde.. defolsun gitsin sanal dünyasıyla yaşasın evde işi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİletişim varsa aldatma vardır tatlım. Cinsel muhabbeti demiyorum bak.. iletişim varsa aldatmadir. Senin kizacagini bile bile yapmışsa kaybetmeyi göze almış demektir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTabikide suç ekran görüntüsü sl mahkemede delil olarak kullanorsınz
00 Yorumla
+1 yılSanal ortam yalan ortam ya bujun icin adammi bosabir eli eline degmeden aldatmamai olur arkdas hayal kurkla sanal yazismabin ne farki var
014 Yorumla
Soran+1 yılİletişim varsa aldatma da var
- +1 yıl
Ne yapmiski telefonumu opmus adam
Soran+1 yılMesajları ben mi attım
- +1 yıl
Ya tabikide yaptigi etik degil ama cok kotu biside degil
Soran+1 yılBoşanmak da çok kötü bir şey değil o zaman. Ben böyle bir erkeği eşim olarak yanıma yakıştırmıyorum
- +1 yıl
Ya sevmekle baskasina bakmak ayni sey degilki biz erkek milleti cok esli bir beyne sahibiz napalim ama bunun icin hep kendimizi frenliyoruz tutuyoruz bence seni hic aldatmamais birine bunu yapman dogru dehil
Soran+1 yılİşte istediğine bakar bundan sonra. Bir engel kalmaz önünde ve kendini frenlemek zorunda da kalmaz
- +1 yıl
Cok acimazwizca ama bu yaa
Soran+1 yılAldatmak acımasızlık değil de boşanmak mı acımasızlık
- +1 yıl
İyode o aldatma degilki adam simdi ruya gorse ruyada baska kizla konussa aldatmakmi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Haha valla ozman birninize asik degilsinz demkki nediyim
Soran+1 yılKarısına aşık olan adam gidip başkalarıyla flört etmez haklısın
- +1 yıl
Yahu ne alaka alt tarfi konusmus sende burada kac tane erkekle yazisiyosun Şu an alfatmiami oluyosun ama aaaa bozmayin yuvanizi
Evet senin yerinde olsam bende çok sinirlenirdim, fakat seninde işi kökten kesmen bence iyi bir fikir değil! Eşinin telefonuna bak ve eğer devam ediyorsa bu sefer iş ciddiyete ulaşa bilir!
32 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten kaç yaşındasınız
Çocuk varsa üstünde iyi düşünün. Ve eşinizle de olumlu konuşun. Çünkü arada çocuk psikolojisi de var. Çocuk yoksa bitmiş zaten.
00 YorumlaFikrimce eğer evlenme kararı aldıysan ve evlendiysen hayatın boyunca, hayatında tek bir kadın istediğin için evlenmişsindir. Eğer bunu yapmayacaksınız evlenmeyin boşuna milletini hayatını karartmayın.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın 🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyda ortalama olarak kaç defa ilişkiye giriyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yıl14-15
Cevap sahibi+1 yılİdeal sayılarda aslında ilişkiye girmeseniz arayış içinde diyeceğim ama oda değil.
+1 yılİnce eleyip sık dokunması gereken konu , empati yapıp bakmak lazım sende olmayan ne var o kadında onlara bak cinsel olarak doyumsuz veya istediği şeyleri yapamıyor da olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorsa beni salsın. Ben zorla evlenmedim onunla zorla evli kalmak gibi bir niyetim yoksa. Farklı arayışlarını benden boşandıktan sonra yapabilirdi.
- +1 yıl
Boşanmalısın evet
Gizli Üye(18-24)+1 yılçok zor bir durum, eşin neden flört etme ihtiyacı duydu?
03 Yorumla
Soran+1 yılRahat battı herhalde
Cevap sahibi+1 yıltepkini sert bir şekilde belirt
Cevap sahibi+1 yılaynı şeyi yaparsa boşan evlilik öyle kolay değil ya herkes eş olamıyor işte
- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılKonusarak çozebilirsiniz bir şans daha ver evlenmek de bosanmak da o kadar basit degil..
05 Yorumla
Soran+1 yılAldatmak bu kadar basitse boşanmak neden basit olmasın
- +1 yıl
Sanalda birisiyle bir yanlis konusmanin aldatmak olmadigini soylemek istiyorum. O sanaldan cikis gercek bulusmaya donusurse dedigin olur. Bosanmak icin gecerli bir sebep degil
Soran+1 yılİletişim varsa aldatmak da vardır
- +1 yıl
Çok biliyosan ne soruyosun?
Soran+1 yılBakalım kaç tane pişkin pişkin konuşacak erkek var burada onu görmek için
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoşanman gerekiyor bence. Suç kanıtlarını çaktirmadan alıp boşanmak
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbas tekmeyi flörtleşmek bile aldatmaktır hele 18 liğe gidiosa
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılHakim için boşamaya yeterli bi sebep bu arada
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet aldatmış olması için illa yatakta mı basmak gerekiyor
00 YorumlaSadece sanalda konuşma amaçlı hangi erkek bi kadına vakit ayırıyor ki?
Sadece yakaladığın ya da onun yapabildiği bu bence01 Yorumla
Soran+1 yılBelki de
+1 yılKesinlikle hayır boşanma sebebi olmaz sanaldan iş reale dönmediği sürece ztn anlık olur öyle sohpetler..
013 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay anlık bir durum değil
- +1 yıl
Sürekli aynı kisi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Realde buluşmuş olabilirler
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Bişey diyemiyecem ya
- +1 yıl
Ya sen ilgileniyosun dimi cinsel yönden genelde erkekler cinsel yönden ilgilennilmedigi zamanalr arayışa gecerler
Soran+1 yılO ne kadar benimle ilgilenip özen gösterdiyse o kadar ilgilendim
- +1 yıl
Ama büyük ihtimal eşiniz terazi burcu veya yengeç ilgi bekler ilgilenmez soğukluk olur yaklasma hiç hemde bu seferde sanal da tatmin olmaya çalışır p*rno izliyormu
Soran+1 yılAslan burcu. Çok nadir izler benim bildiğim
- +1 yıl
Aslanlar cinsellik isterse yaklaşır karısına ister istemez zorla bile çıkar yani
Soran+1 yılSadakatsiz olabilir tamam da tecavüzcü de değil
- +1 yıl
İnsan akriaina tecavüz edermi saclama ya ne olursa olsun karşılıklı istek olur onu demek istedim ben yklasmalar karsilikli olarak olerler
Bunları görüpte boşanmayanda ne bileyim çok rahat geldi bana
13 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef hemen iki günde bitmiyor boşanma işi
Soran+1 yılO zaten beni tedirgin eden. Hem aldatıyor hem anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor. İlla işi yokuşa sürecek. Sonra yıllarca davayla uğraşcağız
ilk cümleden sonrasını okumadım. boşanacaksın tabi ki burada vakit kaybedecegine
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah 🙏
+1 yılÇocuk yoksa boşan derim. Çünkü sürekli güven sorunu yaşayarak sürdüremezsin. Huzurun kalmaz inan..
14 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğumuz var. Öyle tabi güven olmadan evlilik olmaz.
- +1 yıl
Umarım sizin için en doğru kararı verebilirsiniz. Zor olduğunu farkındayım. Ama umarım her şey sizin için iyi olur🙏🏻
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Ne demek 🌺
Çok ciddi bir konu. Bekar olduğum için bekara boşamak kolay. Hicbir şey diyemem maalesef
20 Yorumla
+1 yılAldatmış bildiğin aldatma sadece fiziksel olarak yapılan bir şey değil. Dava açıp hakime delil sunarsan boşanırsın
00 Yorumla
+1 yılşimdi bir şeyler yapmazsan ilerde daha çok üzülürsün, boşanmazsan bile ağırlığını koy ciddiyeti anlasın
00 YorumlaPeki herhangi gibi bir buluşma için tarih vermiş mi
08 Yorumla
Soran+1 yılGörmedim. Yok sanırım
Soran+1 yılKonuştuğunu inkar etmedi zaten
Soran+1 yılBundan sonrası isterse 7/24 dibimden ayrılmasın. Bende bitti onun bütün meselesi
Soran+1 yılBoşanma durumu dışında başka durum olamaz
+1 yılHem aldatıp hem de seni suçlaması saçma boşan bence
10 YorumlaHerkese yazsın o zaman nasıl kabul etmiyor aldatmış resmen
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?