Senin yapmış olduğun hata ya yanlış bir adamı seçmek , ya da sen yalnıştın adam seni seçti bu tartışılır fakat sonuç değişmez, bence tekrar evlenirsin bu sana bağlı git nikah kıy bir adama yeter düğün falan bekleme geceleri de yalnız yatmak zorunda kalma bir adam olsun böyle bana geri kafalılıkla sapık muamelesi de yapma bu bir ihtiyaç ve karşılıklı ve olması da gerekir.
Abazalıkta ayrıca kötü değildir, bir erkeğin kadına düşkün olması gayet normal, ne yani hiç ilgisiz alakasız en küçük olaya dışarı gözü açılan her istediğini elde edebilen bir erkek mi tercih edersin.
Umarım gün doğru seçim yaparken hayatı, idealleri ve denklik kavramını iyi anlarsınız. En önemlisi hayat olarak denklik para kazanılır , idealler kafa kafaya verilip gerçekleştirilir de lakin hayat denkliği eksikliği artısı ailesi senden çok üst düzey zengin ise sen o ailede kenar dilberi, damat gittiğin ailede en ufak hatan da belki bu yüzüne vurulacak, ya da eşin aile olarak tam ama sen teksin kimse yok senden başka, bir gün kavga ettiniz eşiniz sizi olmayacak eksiklik ile kırdığında o adamı aynı tekrar aynı şekilde sevebilir miyim bu da güzel bir soru , herkesin kendine göre hobileri alanları olabilir fakat biz beraberken neyi yapıyoruz ne kadar kendimize bu evlilik bir şey katıyor gibi de düşünmek gerekir. Sadece gece den geceye sadece yatakta buluşmak ta evlilik değil, evin içinde küçük jestler eğlenceler, birine bazen tatlı kavgalar bazen romantik , bazen kılçık biri olmak bile evliliğin içinde bir düzenleme ortalama getirir. Bir şey çok iyiyse de iyi değildir, bir şey çok kötüyse de iyi değildir.
Hayır Tabiki de Dulluk Cahillik Diyen Kendisi Zır Cahildir Sanki Keyfinden Dul Oluyor İnsan Ne Kadar Cahilce Görüşleri var bazı insanların Boşanmak da Şöyle keyfi Olmadığı Sürece Suç değil
Kimse boşanmak için evlenmez Allah kimseye yaşatmasın yeni boşanmış biri olarak söylüyorum zor. zaten boşanma süreci bu kadar yipraticiyken insanların bu şekilde davranmasını anlamıyorum inşallah böyle kötü niyetli insanlar da yaşar yasadiklarimizi sen üzme kendini
Suç sende güzel olma 😂 eğer çirkin bulsaydı emin ol yazmazdı böyle. Yorum atmıştır cevap vermemişsindir yüz bulamamıştır. Özgüveni olmayanlar olanları delicesine kıskanıyor site bunun en güzel örneği. Çünkü kendilerini sevemiyorlar
Dul olmak ayıp değil. Cahillikte görecelidir. Okumuş çok insan gördüm. Yontulmamis kerestenin teki. Cahil insan gördüm okumus zannedersin, haddini bilir.
Dikkate alman bile hata. Özellikle bu sitenin %90 kitlesi bomboş bir vasfı olmayan aklı uçkurunda tipler olduğundan sana yapılan linç değil boş bir sinek vızıltısıdır.