İş yerimde bi çocukla tanıştım. Ilk basta kendini ahlaklı düzgün biri gibi tanıttı. 2 gün önce numaramı istedi, vermeyecektim. Birkaç güne başka yere gönderile bilirim dedi, verdim. Bana bakınca duygularının kabardigini, istemsizce benle öpüşmek, benle yaşamak hayalleri kurduğunu söylüyor. Hani sen kızların elini bile tutmazdın dedim. Sana karşı koyamıyorum, e malum yaşım da geldi (25) diyoo.
Niye böyle yapiyosunuz ulan erkolar. Adam sandıklarım hep mi fos çıkar...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hıyara bak bir de sana dayanamıyorum diyor.
Senin özelinde yalanı bu, klasik.
Aldanmayınız.
İnsanı tanımak bu yüzden önemli dışardan görünüşe kanmamak lazım hem erkek hem kadın için
Abazana denk gelmişsin.😀😉
Hay Allah beni kahretsin ya
Seni kahretmesin olur mu öyle sey... Her erkek aynı değil. Kısmet diyelim
Ben direkt engeli basardım
Engeli yapistir gec
Sen de or@spuluk yapıp vermeseydin numaranı :)
Olum, düzgün adam sandim, gidiyo bi daha gormem diye israr edince verdim. Or0spu mu oluyorum o yüzden
Yani her gidiyorum ver diyene verirsen diyecek bir şey kalmıyor
Numara verdim ya numara😵💫
E fingirdeşmek isteyen her kız benim için or@spudur
Aynen hepimiz or0rpuyuz zaten, hatta hic konuşmayalım kimseyle, evlenince falan tanışırız nolcak😊
Hop ağır ol bir kıza 0russpuu diyemezsin yazık ya sizin gibilere nerden bilesin düzgün biri sanmış işte zihniyetsiz seni
Senin anan erkek mi bacın yok mu böyle bir şey diyorsun hay senin erkekliğine tüküreyim ya gerçekten olmamışsıniz
@DEADLY_666 Noldu @rospu kelimesini duyunca rahatsız mı oldun alınma üstüne
Yazık kafana cidden
Hem cinsime bunu demeye hakkın yok bacım Ne Demek?
bacım kelimesi Türkçe'de "hayat kadını, evlilik dışı ilişiye giren kadın" anlamına gelir.
Anlamını bilde yaz önce beyinsiz seni ne oldu kızlar seni çok mu üzdü yarana tuz mu bastık kuyruk acısı yaşıyorsun vah vah annen seni sevmedi mi yoksa 😂
O erkekleri genelleme hakkına sahip galiba
Evt sahipim o hakka başka soru adam ol konuşmayı öğren bir kızla İnternette atıp tutmaya benzemez bu işler illerde kız çocuğun olacak ona o kelimeyi derslerse üzülmeyeceksin
@DEADLY_666 bütün kızlar aynı olduğu için evlenmeyi düşünmüyorum
Sen baltaya sap ol önce sonra konuşalım o zaman anan da öyledir madem her kadın orr gözüyle görüyorsun sorun sende demekti belli seni çok üzmüşler kızlar onun için mi böyle genleme peşindesiniz beş parmağın beşi bir değil diye boşuna dememişler artık bu ön yargından cik
@DEADLY_666 Ben namuslu görmedim fırsatını bulan kucaktan kucağa atlıyor
Her kız öyle değil sana öyle denk gelmiştir düzgün kızlar var kendimi örnek vereyim bu güne kadar öyle bir şey yapmadım kimsenin evine gitmedim insanları bir kaliba sokmayi kes artık
@DEADLY_666 Evine gitmedin ama parkta bahçede işini hallettin
Öyle bir şey yapmadım iftera atmak ne kadar günah Allah kalbimi biliyor kimseye kendimi ispat etmek zorunda değilim gerçekten bu düşüncen çok rezil ve hem okudum ben çalıştım sen ne anlatıyorsun laf olsun torba dolsun misali sende kendinde bakmadan öyle bir şey diyemezsin
@DEADLY_666 Tamam belki sen istisnasın ama kızların çoğu böyle gizli iş yaparlar sonra ayrılıp başka erkeklerle yaparlar yalansa yalan de
Bak yapan kendine yapar bunu beni bağlamaz bunlar herkesin kendi günahı onların ayıpi evlenmeden önce yapılması zaten zina olarak geçiyor buradaki kızlar böyle şeyler paylaşıp duruyor sonra sıkıştığında kızilk dikirme nasıl olur diye araştırma yapıyorlar yediği haleti temizlemeye çakışıyorlar ben doğru bulmuyorum ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün
@DEADLY_666 Keşke hepsi senin gibi olsa ama değil işte sen istisnasın aklı başına bir kızsın diğerleri hergün başka birine vurdurmanın yollarını arıyor
Bende okuyunca tiksiniyorum illerde anne olacaklar sonra pişman oluyorlar herkesin bir nefsi vardır ona sahip çıkmak lazım böyle diyince tepki yiyorum hangi yılda yaşıyorsun diyorlar bana bunları normaleştirmeye çalışıyorlar Avrupa özentisi benim için sadece
@DEADLY_666 Kesinlikle katılıyorum özentilik hatsafhada ama bunun özentilikle alakası yok içlerindeki @rospuluğu bastıramıyorlar
Ahlak denen şey bozuldu tarla başında işi bitiriyorlar en çok kapalı olan kızlar yapıyor diyen oldu birisi burada dedi kız kapalı herkese nude atıyormus sen düşün artık gerisini burada neler oluyor burada namuslu kız ayağa yatıp dm de işi bitiriyorlar
@DEADLY_666 Ben diyorum işte kızlar or@spu diye sen kızıyorsun bana
Her kız için geçerli değil var öyle tipler erkeklerde olduğu gibi yani
@DEADLY_666 Senin hiç sevgilin olmadı mı yani fotodaki senmisin başkasımı
Resimdeki benim tek mesafede oldu
@DEADLY_666 Yaş kaç hangi şehir
İzin vermesedin