Gerçekten şu sitede veya dışarıda adam gibi insanlar yok mu tanışır tanışmaz konuyu cinselliğe getiriyor, veya meslegini tamamen yanlış söylüyor niye yani, niye düzgünce tanımak varken bu amaçlara alet ediyorsunuz insanlari bu arada sakın şimdi iyi olana yüz vermiyorsun demeyin herkesin kriteri vardır haliyle benim de var kaçınız ilginizi çekmeyen biriyle olmak istiyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hiçkimse kimseyi zorla istemez
Karşıdakini etkilemeye çalışırken yalanlarla uzaklaştırmak
Cinselliğie getirerek karakter yoksunu olduğunu belli etmek
İyi de amacı nedir bunun
Seni etkilemek başka bişi diil
Allah ıslah etsin
Amin cümlesini inşallah
menfaatçi bir yapınız var sırf mesleğe bile halleniyorsunuz ayrıca adam gibi adam lafını da bırakın hep şerefsiz peşindesiniz
Yani sizin gibi birine ne desem boş ama , ne yapalım işsiz güçsüz birini mi bulalım, ben bunca sene okuyup bir yerlere geldim sirf rahat bir hayatım olsun diye şimdi de bana denk biri olsun istiyorum suç mu bu?
Neden erkekler evleniyor da siz neden evlenmeyesiniz ne özelliğiniz var mesela. İş güç bulunur ama senin düşüncene de saygım var
Çünkü nefes alsın yeter mantığıyla hareket ediyor erkeklero yüzden daha rahat evleniyor biz detayciyiz her şeyi inceliyoruz.
Daha çok menfaatçisiniz biliyoruz detaycı aslında öyle her neyse herkesin düşüncesi farklı rahata konmak isteyebilirsin
Sanırım algilarinizda bir problem var veya hayata bakış açınız bu yönde bilemiyorum ama rahata konmak gibi derdim yok çok şükür durumu iyi bir aileden geliyorum ve okuyup kendi mesleğime sahip oldum konu para değil önümüze gelenle evlenirsek karşımızdaki adama da size anlattığım gibi dert anlatirken sinir krizi geçirmek zorunda kalacagim.
Okumuşun cahili olduğunu buradan anlıyorum zaten herkesin senin izinden gelmesini bekliyorsun her şey senin düşündüğün gibi olmalı kafasındasın herkes aynı düşünmüyor diye algıları kapalı olmuyor ama tabi senin algın aynştayn gibi maşallah çok zekisin o yüzden kusura bakma anlamıyorum seni :D
Anlayamadiginizi biliyorum, okumuş cahil değil son derece modern biriyim ama size ne kadar anlatsam boş, hayatta başarılar 🙂
Son derece modern biriyim deyip hava atıyorsun ve gizlisin ayrıca modern olman benim için bir şey değiştirmiyor modern kız zengin kız bunlar bakış açımı değiştirmiyor insana insan olduğu için değer kıymet yüklüyorum ama işte herkesin aklı bir değil
Modern biri olmakla gizli olmak arasında nasıl bir bağ kurdunuz bilmiyorum ama zaten ne ben sizin bakış açınıza hitap ediyorum ne de siz bana o yüzden problem yok 🙂 insana insan olduğu için kiymet yüklüyorum diyorsunuz ama karşınızdakini tanimadan elestirebiliyorsunuz , ayrıca kendinizle celisiyorsunuz ve son olarak herkesin aklı bir değil ve olmasin da herkes sizin gibi düşünse ne olurdu tahmin bile etmek istemiyorum.
Herkes senin gibi düşünse neler olur bende düşünemiyorum benim hayatım modern bana tapın gibi davranması da garip babanın verdiği paralarla büyümüş meslek sahibi olmuşsun zorluk görmemişsin rahatça konuşuyorsun. Ayrıca seni tanımıyorum evet ama konuşmayı okursan modern kişi daha çok çirkef oluyor kendine toz konduramıyor söylediklerinden her şey açık ve öz güvensiz birisin gizlenerek saklanarak konuşabiliyorsun ancak
Modern kişi nasıl çirkef oluyor acaba?, size hakaret mi ettim, kötü söz mü söyledim veya durduk yere size sataştım mı?, kendime toz kondurmasam burada bu konuyu tartışmaya sunmazdim, ama sizinvgarip bir tarziniz var fikirlerinizi karşıya iletirken onu tanimadan kendi kafanızda betimlediginiz şekilde konuşuyorsunuz, özgüvensiz biri de değilimdir ama bunun açıklamasını size yapmayacağım siz kafanizda kurmaya devam edin belki de kendinizi böyle rahatlatiyorsunuzdur 🙂
Tamam modern çirkef :D
Ahahahaha harikasınnnnn 😂
🙈🙈😂
bas geç ya uğraşılmaz sizle. bunun sebepleri de çok açık. kadınlar kendi ayağına sıkıyor ama kime ne anlatıcam ki boşveeeer
Siz böyle olmasaniz bunlar yasanmazdi asil
işte o iş öyle değil hanfendi. derin derin konuşup yorulasım yok. sadece basıp geçmek istiyorum.
Bence de bu zihniyetle en doğrusunu yaparsın
bassssssssssssstıran olursa beklerim
O halde erkek peşine düşme, şikayetçiysen yanlış yaşayacaksın
Siz adam olmayı öğreneceksiniz ayrıca sizin kiz kardeşinize yapilsa ses cikarmayacak mısınız merak ettim
Yahu erkek peşinden koşup niye şikayet ediyorsun, yanlız yaşa şikayetçiysen. E erkeksizlik zor tabii
Anlayamiyorsun sanırım kimsenin peşinden koşmuyorum kossam bile kimsenin bunu yapmaya hakkı yok tabi ucu sana dokundu
Tamam hadi ağlama erkeksiz yaşa.
Lütfen bu zekânı başka yere kullan
Kendi akılsızlığını erkeklerin karaktersizliğine bağlayarak örten bu mızmızlardan gına geldi
Ya tamam sen en zekisin hadi git işine
İlgi çeken birini arıyosun bu tarz insanlarla karşılaşman normal
İlgi çeken biriyim çünkü
Bunu nerden biliyorsun
Girdiğim her ortamda dikkat çekerim, herkes bunu söyler ve ben de kendimi begeniyorum
Yalan söyleniyosa peki
Herkes mi yalan söyler ve ben kendime yalan mi söylerim?
Duyduğuma değil de gördüğüme inanan biriyim
Öyle bir zaman ki insanların ağzının içi yalan dolmuş
Önemli olan benim beğenmem ama sen de haklısın tabi
Sen beğeniyosan sıkıntı yok insanlar yalan söyleyebiliyo
Haklısın
İyi günler dilerim sana
Sana da
Mesleklerini olmadıkları gibi söylüyorlar ki onlara güvenip konuşalım 😉
Özgüvensiz, cahil, yobaz köpek sürüsü
Bende sinir oluyorum onlara abazalar
Evet haklısın buradan düzgün bir kaç arkadaş edindim
Nerede psikopati var bana denk geliyor sanırım
Hayırlısı burası anonim diye rahat takılan çok
Evet
Takipatabilirsin
Yapıyor hınzırlar, açlık, sefalet işte ne yaparsın
Doymadi köpekler
Onların ben dedelerinin düşmanlarını dağa kaldırayım, benim de işlerimi güçlerimi boka sardırıyorlar
İyi olanlar tok ondan
Öyle
Hayvan dolu burası , gerçi heryer öyle ama işte …
Çok haklı bir yorum
Ben öyle değilim genelleme yapma bence ☺️
Tabi ama sayınız çok az
Doğrudur ona bişey diyemem ☺️ muhabbet etmek istersen buralardayim
senin kalbini mi kırdılar bakiyim :) İstanbul'da isen takip et konuşalım eğlenceli olur belki sohbet
yorumlara bakıyorum da abartmayın dostlar karşınızda küçük şirin bir kız var.
Sen kendine bak boşver milleti
siteden erkek bulmak nedir ya
Dikkatli olursan dışarıdan da dedim
aşkı bu kadar kolay elde edersen bir karşılığı olmaz
Bilmiyorum haklı olabilirsin ama yine de hoş bir davranış değil
Sizde duzgun insalar yazin🙄
Kriter meselesi
Krtiter aramaya devam🙄