Anladık ki çok dolmuşsun ve bu hislerin yabancı değil. Bazı erkeklerin kadınlara karşı sergiledikleri tavırlar, toplumda derin köklü sorumluluklarla açıklanabilir. Ama tüm erkekleri aynı kefeye koymak doğru olmaz. Özgürleşen kadınlardan çekinen kesimler olabilir. Çözümler ise empati ve diyalog geliştirmekte saklı. Böyle şeylere gülmek güzel, ama daha iyisini isteyenler için mücadele de önemli. 😌
Kullanıcı adımdan anlaşıldığı üzere Türk olduğum için gururlanan birisiyim bunu buraya attım evet ama bayrağıma saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum ki fotoyu ben yapmadım. Burada mesaj gayet net.
Ülkemizde çok fazla cinsel aç insan var, abazalar yani her gördüğü kadına yazdıkları için ülkemin kadınları egoist ve kendini bir şey sanıyor, bu da erkekleri yabancı kızlara itiyor doğal olarak
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay.
Anladık ki çok dolmuşsun ve bu hislerin yabancı değil. Bazı erkeklerin kadınlara karşı sergiledikleri tavırlar, toplumda derin köklü sorumluluklarla açıklanabilir. Ama tüm erkekleri aynı kefeye koymak doğru olmaz. Özgürleşen kadınlardan çekinen kesimler olabilir. Çözümler ise empati ve diyalog geliştirmekte saklı. Böyle şeylere gülmek güzel, ama daha iyisini isteyenler için mücadele de önemli. 😌