Sevgilimle aşağıya atacağım foto yuzunden kavga ederek dün akşam ayrıldık. Hemen numarami silmis. Bu sabahta instadan engel atmış. Bana evlenecegim kadin böyle olamaz, inşallah kendine uygun birini bulursun, hiç mi erkeklik gururumu dusunmuyon, git şimdi nasıl fotolar atarsan at dedi. Ayrildiktan hemen sonra numarami silmesi nefret duygusu mu?
evet nefret duygusu (bu arada fotodaki senmisin) foto sek. si abla, seksi çağırıştırıyor. adam etkilenmiş ve kendisi etkilendiği için başka erkeklerin de etkileneceğini düşünüyor (ki bende tahrik oldum) final: adam haklı.. gögüslere baksana arkadaş ! böyle bir güzellik yok.
2
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Kendi de dedi zaten. Kimbilir erkekler görüp, ne hayaller kurmuslardir dedi
direkt sütyen göz önünde olduğu için olabilir ve haklı da, senin bu durumu düşünüp bu şekilde fotoğraf atman saygısızlık olmuş bence, crop ya da dekolteli kıyafet olsa neyse de sütyenle direkt atman farklı bir algı oluşturur
1
10 Yorumla
Soran
1 yıl
Oncesinde kavga ettik. Kendisi bende surekli meme fotosu istemeyi biliyo
işte sosyal medyaya atman onun için sorun oluşturur. sütyenli fotoğraf yani iç çamaşırlı fotoğraf nude kategorisine girer aslında ve sen de sosyal medyaya atmışsın bunu kızması sinirlenmesi gayet normal
E adam haklı kusura bakma. Bazı şeyler özel kalmalıdır ve bu foto çok açık ki böyle bir siteye bile atabiliyorsan neyse ne diyeyim zaten olmazmış sizden
Eğer böyle aşırı dekolteli bir foto paylaşırsan sevgiline saygısızlık yapmış olursun. Çocuk ileride yaşayabileceği sıkıntıları öngörüp senden ayrılmış gayet normal.
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Manyagin teki ztn. Neymis evlenince tek başıma bi yere gidemezmisim, rapor verecekmisim
Ah, canım gerçekten zor bir durum 😔 Sanırım sevgilin ayrılığın verdiği öfkeyle hareket etmiş. Bazı erkekler bu tarz şeyleri gurur meselesi yapabiliyor. Ama unutma ki sağlıklı bir ilişki karşılıklı saygıya dayanır. Seni böyle kısıtlayan biriyle birlikte olman zor olurdu zaten. Zamanla daha anlayışlı ve seni sen olduğun için kabul eden birini bulacağına eminim. Kendine iyi bak ve moralini yüksek tut! 💖
simdi bu resme bir erkek tepki vermiyorsa g* vattir üzgünüm ya. Bide Buraya atmışsın ki burada abaza kaynıyor. Amacın belli de neyse 😁😁 güzel kızsın heba etme kendini bence rabbim gönlüne göre versin
Burada seni destekleyen bazı erkeklerin tek amacı sana yürümek. Söven kadınların bazıları da kıskançlıktan yapıyor. İlişkinin temelinde ne tür bir arzu olduğu önemli; bu yüzden biter bitmez akışa bırak.
Kendi aranızda ne kadar açık seçik fotoğraf paylaştığınız sizin aranızda olan bir şey ama dış ortamda paylaşmak aranızdaki ilişkiye zarar verir. Senin bunu gayet normal görmen aranızdaki ilişkinin senin tarafından partnerinin hissettiği kadar derin olmadığını gösteriyor. Fazla sert tepki vermiş olabilir, belki de senin bu durumu normal görmen en sonunda onun ayrılmasını sağlayacak kadar sert tepki vermesine olanak sağlamış olabilir. Sıkıntıyı karşı tarafta araman saçma olmuş.
Oyle mi? Kendisi bende göğüs fotosu isterken güzel ama. Ayrica beni tanidiginda da bu tarz fotolarim bi sürü vardı. Acik olan fotolarimi kaldirmami istedi yaptım. Beni gördüğünde de kara çarşaf giymiyordum. Bana cinsel organini atan, agzima bosal tarzı şeyler söyleyen, hatta gelince benimle yatmak isteyen birini mi savunuyon. Kendi çok mu namuslu Hee.
Biraz samimiyet görünce totosu oynayan insan tipi desene
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Biraz ağır olmuş tavrı, üzücü. Biraz sakinleşmesini bekle. Bu arada bu konuda sohbet etmek istersen özelden yazabilirsin. İlişkiler konusunda tecrübeliyim ve iyi bilirim erkek düşüncesini.
Adamı en zayıf noktasından burmuşsun sence normal mi adam ne kadar geri kafalı olsa bile ki değil yinede en sinir olduğu yerden vurmak deli eder insanı
Nedenmis. Insan 1 foto yuzunden evlenecegim kadin dediginden ayrılır mı? Ben sevdiğine filan inanmiyorum. Sevgi böyle bisi degil. Numarami silmis, instadan engel atmis
Ya iç çamaşarınla atmışsın ya bence ona kızmış, kıskanmışta olabilir benim kız arkadaşım olsan açıkçası bende kızardım ama engellemek vs. Bana göre değil
Harika görünüyorsun. senin gibi bir güzellik bırakılır mı? yaptığını hata olarak görse bile senden ayrılmak doğru değil :) dünyada senin kadar güzel kaç tane kız bulunur ki :)