Eski konuştuğum çocuk sevgili değildik bana çok güzel iltifatlar etti buluşma teklifini kabul etmediğim için tamam ya kendine iyi bak ben yoruldum demişti geçen sene en son 3 ay önce mesajlaşırken istemiyorum senden birsey soru sorup durma demişti q hafta sonrada engekllemisti dün arkadasimin vasıtası ile tesadüfen görüştük sonradan 17 senelik arkadaşım geldi yanağımdan öptü sarildi sacimi okşadı arkadasima ters ters baktı neden sizce
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılistemiyor belki seninle aynı ortamda olmasını
0133 Yorumla
Soran+1 yılKiskandi mi
- +1 yıl
geçmişi biliyor mu
Soran+1 yılGeçmişi derken 17 senelik arkadaş oldugumuzumu
- +1 yıl
hayır sana sürekli iltifat ettiğini
Soran+1 yılHatırlamıyor öküz
Soran+1 yılYani konuştuğumuzu hatırlıyor tanikide de tam konuştuklarımızi hatırlamıyor
- +1 yıl
çoğu erkek eskisi hatırlar ama zamanla ve hiçbir erkek bi ortamda ortak kiz arkadaşın olmasını istemez
Soran+1 yılBak 17 senelik arkadasima oy tavşan dişlim diyip yanaklarini sıktım *seninde çenen düştü dedi diğerleri *benim adım buda bana baktı
Soran+1 yılBi dakika benimi görmek istemiyor 17 senelik arkadaşımla ikimizimi anlamadım
- +1 yıl
17 senelik arkadaşını
Soran+1 yılVarya çok morali bozuldu çocuğun arkadasimin yanaklarını sıkınca
- +1 yıl
demek ki kiskanmis belki seni kıskandığını belki banada böyle davransa keşke diye davranışını kıskanmışda olabilir 😇
Soran+1 yılInstadan hala engeli kaldırmadı öküz
- +1 yıl
o samimiyet yüzünden kaldırır merak etme
Soran+1 yılBirde 3 4 ay önce bana iltifat etsene özledim geçen sene ediyordun dedim bebek dedi başka gerek yok dedi ya soğudun mi benden dedin sana karşı hissim yoktu ki zaten demişti sonradan olacak şeyler biranda olamaz demişti
- +1 yıl
çakal ego kasmaya ve seni sürüklemeye çalışmış böyle diyerek iltifat etmek içten gelir birisinin söylemesine gerek yoktur
Soran+1 yılGeçen sene çok ediyordu bana karşı birsey hissediyor musun demişti eğer hersey okeyse bende seni istiyorum benim ol uzatmayalım demişti 3 ay öncede sana karşı herhangi bir hissim yok ki diyor dengesiz
- +1 yıl
ya yalan söylüyor be maksat sen kendini değersiz ilgisiz hisset diye söylüyor 😂🤣
Soran+1 yılAy gerçekten o yüzden midir
- +1 yıl
garanti bile veririm kanitlarim hatta 😇
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok iyi moral verdin 🖤
- +1 yıl
Rica ederim ne demek daha neler neler var da fazla ümit vermek istemem fazlası da zarardır 😇😇
Soran+1 yılSöyle söyle
- +1 yıl
çoğu erkek bi ortamda eski veya yeni arkadaşı olunca başkası ile konuşmasını ya da samimi olmasını kaldıramaz eğer geçmişte bi yaşanmışlık varsa ve seni uzun süre sonra binyerde mutlu huzurlu ve samimi görürse modu düşer incilir ve kıskanır bu yuzden negatif konuşur senle baktı olmuyor bu sefer seninle pozitif konuşur ki eskiyi hatırla acı çek beni düşün der
şu an sende öylesin onun için
Soran+1 yılAma bu dün du bana dedikleri 4 ay öncesiydi
Soran+1 yılBizim çok yakın arkadaş olduğumuzu bilmiyordu dün öğrendi
- +1 yıl
içinde birikmiş demek ki
Soran+1 yılYarinda görüşeceğiz büyük ihtimalle etkinlik falan varmış gelecek mi merak ettim buraya yazarım cevap verirsen sevinirim tekrardan
- +1 yıl
sorun değil ama merak etmek sana zarar verir merak etme istersen mesaj at bana fark etmez ki 😇
Soran+1 yılYa bak gerçekten emin misin geçen ayın ilk haftası yakin bir arkadaşıma istek atmış kız
Soran+1 yılAma konuşmamızda
- +1 yıl
🤣😂🤣😂🤣 ben buna sadece gülerim neden biliyor musun çünkü senden güzel ya da konuşkan bir arkadaşını ekler çünkü senin bunu duyacağını bilir anlar bilerek yapar ki o arkadaşın ile aranız bozulsun ya da sen öfke ile hareket et ki senin hakkında ne derse inanması kolay olsun
Soran+1 yılİyide yakın arkadaş olduğumuzu bilmiyor ki
Soran+1 yılYok zaten takipten çıkarmıştı çocuk sonradan da
- +1 yıl
araştırmadigi ya da gizliden takip etmediği ne malum bu kadarına tesadüf diyemezsin dimi
- +1 yıl
istediği kadar çıkartsın neden ekledin o zaman
Soran+1 yılAbi çocuk çıkmıyor aklımdan ya bugün yanına gidip konuşmamak için zor tuttum kendimi
Soran+1 yılBugün bana bakiyorduk göz göze geldik bende ona bakınca sınırlı bir şekilde baktı
- +1 yıl
çocuk anlamış galiba senin ona takılı kaldığını ve sürekli daha fazla senin üzerine geliyor ve bilinç altına ile oynuyor gidip konusmak istesen bile ne diyeceksin konuşacak neyin var konuşman söyleyeceklerin soruların ya da cevapların hazır mı
Soran+1 yılEvet hazır ama ben utangac bir kızım o fazla yaramaz afedersin ama çok istekli ya sürekli cinsellige getiriyordu konuyu
- +1 yıl
bana mesaj atarmisin rica etsem
Soran+1 yılYok boş ver burdan yazışalım
Soran+1 yılBak ben öksurmustum arkadasim sırtıma vurmuştu ama çok sert vurdu ilk defa yavaş öküz dedim istemeyerek çocukta güldü
- +1 yıl
aranızın kötü olduğunu ya da soğuk olduğunu düşündüğü için gülmüştür belkide sinir etmek için gülmüştür
Soran+1 yılYarın bi olsunda ama çok seviyorum ama çocuk arkadasimi kiskandi mi yanagini sıktım diye
- +1 yıl
kıskanmaz ama sana olan ilgisi azalır ve gözünden düşersin
Soran+1 yılZaten bu sene ilgisiz davrandı bana birdaha yazmaz ki bana
Soran+1 yılAy birde peki buluştuğumuzda elimi tutar mısın demiştim niye böyle sorular soruyorsun ya sorma demişti dengesiz
Soran+1 yılLütfen bakar mısın lütfen bugün bi etkinlik vardı tamam mi bunun çok yakın arkadasi öyle kızlara bakıyormuş instadan banada bakmış çocukta bakıyormuş ben 2 gün önce 32 dis post atmıştım yakin arkadasi ne kadar güzel gülüyor bu kız demiş bana arkadasi buda gulse ne olacak demiş arkadasi söyledi bana bugün neden öyle dedi sence
- +1 yıl
ya pişmanlık hissi var ya da karşısındaki kişiye senin herseyini bildiği hissini verip senin hakkında kötü bilgiler vermek ya da güzel bilgiler vermek için yapmıştır eğer kötü bilgi verirse seni seviyor ve kimse ile konuşmanı istemiyorum ama eğer güzel bilgi verirse yakin arkadaşını seviyor seni ona uygun görüyor demektir
- +1 yıl
Sana mesaj atabilir miyim
- +1 yıl
bana mı
- +1 yıl
Bu benim diğer hesabım
- +1 yıl
Ama yeni açtığım için xper 1 olduğu için sen atar mısın seviyem yok ya
- +1 yıl
buradan konuşsak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum yanlış anlama beni tamam
- +1 yıl
Tamam peki bunu öncedende sormuştum ama peki buluştuğumuzda elimi tutar mısın demiştim niye böyle sorular soruyorsun ya dedi sorma dedi saçma bence dedi neden sence
- +1 yıl
çünkü senden kimseye bahsetmemis ve şu an arkadaşların bildiği konuştuğu birisi var o yüzden bu şekilde davraniyor ki konuştuğu kişiyi sen öğrenirsen ben sana umut vermedim ki diyip vicdanını rahatlatacak
- +1 yıl
Ha başka konuştuğu var yani. Arkadaşları da bu kızı biliyor
- +1 yıl
tabiki de sevdigi olmasa Bile hoslandigi vardır kesin
- +1 yıl
Birsey dicem 17 senelik arkadaşım ile nasıl kıskandırırım başka yanaklarini sıkınca çok morali bozuldu yine sıkayım mi birde bazen arkadasim beni şakasına kucagina alsın mi ama diğer erkekler yanlış anlar diye korkuyorum
- +1 yıl
kıskandırmak için uğraşma çünkü sen ne yaparsan yap o seni kötü yorumlayacak ve moralini bozmak için uğraşır sen sadece bekle kimseye bisey yapma yaptırma da
- +1 yıl
Şimdi bir dakika beni o yüzden mi engelledi başka kizdan hoşlanıyor dedinya belki story attı onunla ben görmek istemediğim için mi engelledi acaba
- +1 yıl
olabilir belki de seni engelledi onu ekledi sonra senin engelini kaldırınca sen yokken o vardı demek içinde olabilir
- +1 yıl
Ay canım birde bu bana birlikte olalım benim ol bende senin demişti yalancı pis köpek
- +1 yıl
Engeli kaldırmadı. Demek ki biz konuştuktan sonra onu ekledi
- +1 yıl
kullanmak ve kandırmak bunlari yapabilmek için bu cümleleri kurmak zorunda maalesef ki
- +1 yıl
Bak benim 17 senelik arkadaşımın ismi Görkem bunlar bugün satranç oynadılar Görkem yeni öğreniyor bu çocuk göstere göstere oynadılar bende satrançta baya bir iyiyimdir Görkeme biraz yardım etsem ben torpil geçsem ona sah mat yapip Görkem alsa maçı bu çocuk sinir etmek için yaptığımı anlar mi
- +1 yıl
gorkemden hoşlandığını da dusunebilir sırf ben varım beni görmek için görkemi kullanıyor diye de düşünebilir
- +1 yıl
Bak bu çocuk çok yaramaz birisi zaten o yüzden bana mesaj atar mısın dedim bana lokum gibi kızsın diyorlar demiştim gecen sene artık benim lokumumsun yiyebilir miyim lokumumumu demiştim dudakların olur mu dedi hayır dedim boyun olur mu olabilir dedim diyorsun morartirim ama dedi başka kizinkini morarttin mi dedim hayır ilk olmak ister misin demişti sence yalan mı konuşuyor
- +1 yıl
Varya çocuk çok yakışıklı eğer tipsiz olsa asla uğraşmazdım ya
- +1 yıl
tabiki de yalan buna inanan ya da inanmak üzere olan birisi değilsin inşallah
- +1 yıl
Ya o değilde hiç aklımdan çıkmayan çocuğu dakika gol bir unutturan sana bi maşallah o zaman
- +1 yıl
anlamadım?
- +1 yıl
Yani diyorum ki çocuktan şu an çok nefret ettim önceden çok hoşlanıyordum sayende nefret etmeye başladım sana minnettarim
- +1 yıl
anladım şimdi rica ederim ne demek sadece çok sevmeden önce mantıklı olmak gerek çünkü duygusallık kaybeder ama mantık her zaman kazanır
- +1 yıl
Bugün bir kizin ismini söyledi ilayda diye doğruymuş demek
- +1 yıl
Bende hiç bozuntuya vermedim hep güldüm bu arada bir kiz gülerken o neden baktı sence
- +1 yıl
olabilir ilayda kim. diye sakın sorma çevrene duyarsa beni seviyor aramizi bozup beni kazanmaya çalışıyor diye düşünür egosunu tatmin eder bu durum onun hoşuna senin ağrına gider
sende amma dolusun ha dert sıkıntı sinir stres ve problem seansimiz bitmedimi hala 😇 - +1 yıl
Sen erkeksin anlarsın böyle işlerden diye düşündüm
- +1 yıl
rahatsız falan değilim elimden geldiğince görüşümü düşüncemi ve fikirlerimi söylerim ama bu kadar doku olup içine atmak iyi değil
- +1 yıl
Ilayda diye kimseye ölsem sormam zaten ben gülerken çok bakıyordu bana neden sence bu arada sesli gülmedim
- +1 yıl
ya seni etkilemeye çalışıyordur ya da gülüşün gercekten güzeldir birisine benzetmiş olabilir
- +1 yıl
Bak ben görkeme karşı herhangi birsey hissetmiyorum ama gorkeme birseyler hissetmeye başladım desem üzülür mü
- +1 yıl
bunu kime diyeceksin görkem e mi yoksa ötekine mi
- +1 yıl
İkisinede
- +1 yıl
görkem e senden hoşlanıyorum senden çocuk sana umut bağlaya bilir ve buda seni çok kötü birisi yapar kendi çıkarı için çocuğu kullandı olursun ama otekisine görkemi seviyorum deme çünkü gidip görkem e soyleyebilir gene üzülen görkem olur kaç senelik arkafasin yazık çocuğa sen sadece görkem e yardım et ve ötekinin olduğu ortamda ona bakmamaya çalış yeter
- +1 yıl
Bak bugün görüştük matematik sorusu anlatıyordum gorkeme buda diğer arkadaşlarıyla konuşuyor bize bakmıyor görkemde soruya değil bana bakıyordu bende gorkem bana değil soruya bak boşuna mı ablatiyorum dedim herkes bize baktı gorkemde senin bu güzelliğe takılıp kaldım ne yapayım dedi çocuk şaşırdı
- +1 yıl
görkem in sana karşı ciddi anlamda hisleri olabilir oteki kişinin de sana sürekli görkem yanındayken bakması anlamaz acaba görkem bu kadar uğraşıyor ben iki dakikada hallederim diye mi düşüyor
- +1 yıl
Anlamadım ki
- +1 yıl
O görkemin benden hoşlandığınımi düşünüyor
- +1 yıl
aynen öyle düşünüyor
- +1 yıl
Bak birde son olarak tamam mı sende şeytan tüyü var ama dedim olabilir dedi bendede şeytan tüyü var dedim Allah allah öyle mi dedi evet öyle derler dedim bakicaz orasına dedi ne demek istedi sence
- +1 yıl
seninle uğraşacak samimi olmak için ve sürekli saka yapacak sen ters tepki verince naz yapacak bunu yapmaya çalışacak sana karşı
- +1 yıl
Birde biz gecen sene tartışırken bunun Serhat diye bir arkadaşı bana takip isteği atmıştı acaba sadece Serhata mi anlattı beni
- +1 yıl
serhat a seni anlatmadı sadece bu kişiye istek at konuş bakalım konuşacak mi demiştir
- +1 yıl
Serhatta maşallah dünden razı o zaman
- +1 yıl
Aa bi dakika ben ilk mesajı bu çocuğa atmadım geçmiş olsun yazdı öyle konuşmaya başladık
- +1 yıl
ilk mesaj ile bi bağlantısı ya da qlakasi yoktur bunların hepsi senin ona karşı dusurun davranışın hal ve hareketlerin yapmıştır
- +1 yıl
Ben buna takip isteği atmıştım çok mutlu oldun isteği görünce itiraf et dedim ne alaka be dedi doğru mu dedi yoksa gerçekten şaşırıp yalan mı konuştu çünkü ooo hanımefendi nerden esti demişti
- +1 yıl
zaman kazanmak sasirdigi için ve yanlış bisey diyip seni uzak tutmak ya da dusunceni değiştirmemek için demiştir onu
- +1 yıl
Düşünceni degistirmemek için derken?
- +1 yıl
ona olan ilgin alakan yakinligin şu an ki halini değiştirmemek icinn
Soran+1 yılAtiyorum bu çocuk bana mesaj attı diyelim bende oo beyefendi nerden esti ya en son istemiyorum senden demiştin başka kızlar sana yüz vermedi diye boşlukta misin yoksa desem soğur mu benden ne düşünür bana olan ilgisi azalır mi
- +1 yıl
sana mesaj attığına pişman olur senden soğur senin gözünde kendini küçük düşürdüğünü düşünür ve biranda bütün bağını sohbetini muhabbetini keser senden
Soran+1 yılYa bu çocuğun beni umursadigina emin misin dün karşımda bir kızın saclarina dokundu
- +1 yıl
kıskandırmak istemiş olamaz mi
Soran+1 yılBu çocuğun Serhat diye bir arkadaşım var söyledim zaten bu kıza istek konuş bakalım konuşacak mi diye o çocuğun takip isteğini kabul etmiştim sonra takipten çıkarmış neden
- +1 yıl
buna bisey diyemem ama belki senin sohbetin muhabbetin sarmadı diye çıkarmışta olabilir
Soran+1 yılBiz hiç konuşmadık ki Serhatla
Soran+1 yılBak bu çocuk benim storyme cevap verdi geçmiş olsun dedi * lisesinden misin dedi biz okulda hiç karşılaşmadık başka birileri mi söyledi acaba
- +1 yıl
tabiki de birisi söylemiş hatta senin hakkında sohbet bile etmişler ki senin okulunu adını soyadını falan herseyini konuşmuşlar
- +1 yıl
Ya birde bu çocuğa yakışıklım demiştim en son değilim dedi istemiyorum senden birsey dedi sinir oluyorum işte bana sakın emir vermedede o zaman yazmazsan sevinirim demişti
- +1 yıl
acaba diyorum sen çok mu fazla sık boğaz ediyorsun çocuğu o yüzden mi böyle söylüyorlar sana
- +1 yıl
Bak geçen sene hep o günaydın derdi bu sene yani 4 ay önce ben ona hep günaydın dedim falan storylerine cevap verdim falan
- +1 yıl
sen her defasında günaydın diyerek ya da konusrak kendini zayıf ve her konuda meilli göstermişsin ondan sevmiyorlar seni
- +1 yıl
Şimdi ben bununla konuşmaya calisirsam pas verir mi sence
- +1 yıl
İşte seninle buluşmayı bende istiyordum ama sen yanlış anlıyorsun beni diyerek
- +1 yıl
pas vermez sadece seni cepte bilir ve sürekli cani sıkılınca yazar başkası gelince seni hemen siler
- +1 yıl
Sadece beni istemesi için ne yapmam lazım Allah rızası için soyle yahu
- +1 yıl
Bu öküze bir ortama girdiğimizde sınırlı baksam benim hakkımda ne düşünür sence
- +1 yıl
geri çekil konusma aynı ortamda ona karşı durma sırtını dön sen onu görme o seni görsün başkası ile konuş sürekli gül ve senin numaran onda varsa whatsapp'dan durum yap
- +1 yıl
Atiyorum o bana baktı ben nasıl bakayım ki ah şu kıza bak be aga desin
- +1 yıl
onu demez ama ne kaybettiğini anlar ve bu sefer o sana yazar konuşmaya çalışır seninle
- +1 yıl
Sinirli sinirli mi bakıyorum yani şimdi
- +1 yıl
HIC BIR SEKILDE ONA BAKMA KONUSMA YAZMA
- +1 yıl
Sakın olalım tamam anladım yazmicam birsey ki numaram onda yok
- +1 yıl
sana bisey demiyorum yanlış anlama ben sakinim senin numaran onda yok ama onun numarası sende var ya da yok sorun değil bunlar sen bu kişiye seviyorsun ve seninle ilgilenmesini istiyorsun bu yüzden de yapman gereken şey çok basit paylaşımlarını ya da durumunu nerden görüyorsan oradan 2 3 defa daha yaz ama başka yazma ondan sus durumlarına bakma cevap verme bi ortama girince ona sırtını dön senin yüzünü görmesin zaten bi yerden sonra neden yazmıyor bakmıyor diye düşünüp kendisi yazacak sana
- +1 yıl
Geçen perşembe görkemleyiz gorkosum yerim seni ham yaparim dedim arkadasima bize bakmadı ma duydu
- +1 yıl
Onun haricinde hiç suratına bile bakmadım koçum
- +1 yıl
aynen bu şekilde devam et işte bırakma bi yerden sonra o rahatsiz olup geri gelecek sana merak etme
Soran+1 yılLütfen bakar mısın lütfen dün başka bir arkadaşım bu çocuğu gösterdi bi kişiye benzetti benzemiyor mu sence dedi bana bu çocukta bize bakıyor hayir benzemiyor dedim çocuk ne düşündü o esnada
- +1 yıl
sizin konuştuklarınizi duydu mu peki
- +1 yıl
E dedim ya arkadasim onun yüzüne dedi iste
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
+1 yılBiriisyke flortlesuyorsan
Illa ki bulusucan
Ergen misin ki telden konuşasın01 Yorumla
Soran+1 yılYa onu bosverde arkadasima neden ters ters baktı
seni istiyordu sen ona sans vermiyidiysen pesine neden takilsin ki
00 Yorumlavefasızmış o
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında