Çok süper soru için teşekkür ederim @Bgyontar @KızlarSoruyor
Bir insanın gerçekten seni sevdiğini nasıl anlarsın?
Çok süper soru için teşekkür ederim @Bgyontar @KızlarSoruyor
Ben sana şöyle bir şey söylemek isterim ki değerli üye bir insan gerçekten sevdiğini sevdiği kadın yanımdayken gözleri güldüğü zaman anlıyor ve gözlerine gülerek baktığı zaman anlıyor benim gözlerimi güldüren insan hayatımda yok ve benim hatalarım yüzünden yok.
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#SevgiyiAnlamak
20 Temmuz, 2023 Perşembe 22.09
Tabi ki de bunu bilirim yani tüm kalbimle. eğer sevgilimse zaten beni sevdiğimden en küçük şüphem olmaz. eğer sevgilim değil normal biriyse o zaman uzaktan gözlerim. ayni bir kız benimle ilgili mi beni seviyor mu ya da bana merakı var mı bunlara bakarım. mesela aynı şekilde seven bir kadın Seninle zaman geçirmek istiyor. Seni sevdiği için seninle vakit geçirmek ister ve onunla birlikteyken mutlu olur. Seni önemser. Senin için endişelenir ve senin mutlu olmanı ister. Sana güvenir. Sana sırlarını söyler ve sana her şeyi anlatabilir. Seni saygılar. Senin fikirlerine saygı duyar ve seni asla küçük düşürmez.
Seni destekler. Senin için her zaman oradadır ve senin hayallerini gerçekleştirmeni destekler. Seni anlar. Senin duygularını anlar ve seni yargılamadan dinler. Seni sever. Seni olduğun gibi sever ve sana her zaman sadık kalır.
Hadi içimdeki sevgiyi duymadın, gözlerimide mi görmedin?
Sadakat.
Bir insan sevdiği birisine her daim ve hatta koşulsuz sadıktır.
Gözlerde yalan söyler, bedende.
Sözler zaten her daim yalancıdır.
Seni sevdiğini anca zamanla olan olaylar eşliğinde öğrenirsin.
Para mevzularında, başka erkeklere yaklaşımı konusunda, sana söylediği yalanları ne amaçla söylediğine, seninle konuşmaktan değilde seni dinlemekten keyif aldığında, seni takdir ettiğinde, sana destek vermekten kaçınmamasında...
Liste uzar gider hocam.
Seni seviyor mu anca zamanla olaylar eşliğinde anlarsın, bazende kendini kandırırsın.
Kendinizi kandırmayın dostlar.
Kendi sevgimden emin olurum ancak karşımdakinin beni sevdiğinden emin olamam zira cidden çok seviyor diye düşündüğüm dönemler olmuştu hepsi yalanmış sonuç itibariyle iki yüzlü insanların inandırmak için yapabileceği şeylere hayretler içinde kalmıştım üzüntüsü de cabası..
Kesinlikle katılıyorum sana aşk konusunda artık günümüz insanları olarak şanslı değiliz
Cevap
13Cevap
Bakışlarından, bana karşı olan davranışlarından, jest ve mimiklerinden üf üff💖💖💖
Sakin ol şampiyon
Sevgi neydi?(Emekti üfük)(Asya bi dur)
Benim adım İlyas. Kamyonumun ki Aldırma Gönül (İlyas bi durun mk)
Dıyn diynn diy diy dıynnn..
Bence kimse sevildiğini anlayamaz. Sevdiğinden emin olursun , o sevgiyi sen veriyorsun çünkü. Ama karşı taraftan gelen bu duygudan kimse emin olamaz bence..
Depremi tahmin edebilmek gibi bir şey bu sorunun cevabı depremin ne zaman olacağını tam tahmin edebiliyorlar mı mesela
senin için sürekli endişeleniyorsa senin iyiliğini düşünüyorsa olabilir
ben anlamakta iyi değilim bana gülüyor ben sanıyorum tamam bu benimle evlenicek ama yok
Merhametli olur cinsellik kaçar saygı ve sevgi li olur vs vs olur
Bir insanın , bir insanı nasıl sevdiğini hiç anlayamazsın malum herkes çıkarcı da.
İnsan ancak kendi sevgisinden emin olur, asla sevildiğini anlayamazsın
karakterli olsun da sevmese de önemli değil yeter ki saygılı olsun adam olsun
Onunla ömür boyu yaşamak isteyip istemediğimden...
Seninle mutlu oluyorsa seninle konusmak isdiyorsa seviyordur beeee ♥️
Ben kimi sevdiğimi bile anlayamazken beni sevdiğini nasıl anlayacağım?
Anında
Seninle saman gecitmek ister
Gözünden anlarım
Bana iyi davranıyorsa sevdiğini düşünürüm
Anlayamıyoruz maalesef
Ayrılmak için bahane aramaz
gözlerinden anlarım
Önemser
Davranışlarından
Anlayamayız.
Unutmaması ile
Davranışlarından