- +1 yıl
Küçük çocuklar genelde kuşa, böceğe sürekli “Seni seviyorum” deyip duruyor, eğer bir gün onlara “Birini veya bir şeyi sevdiğini nasıl anlıyorsun?” diye sorarsanız; filtresiz cevap “Ona bakınca gülmem geliyorsa seviyorum.” olacaktır. Sizin ona bakınca gülmeniz geliyor mu? Bakın bu önemli, çok önemli. İnsanlar başkalarının meziyetlerini hata olarak görürler ama sevdiklerinin hatalarını bile meziyet sayarlar. Bu şu demek insanın yanlışları gözünüze batmaya başlamışsa karşınızdaki insana olan sevginiz azalmış demektir ya da direk batıyorsa hiç sevmemişsinizdir. Gerçekten sevdiğini anlamaya çalışıyor olman gerçekten sevmediğin içindir. Eğer gerçekten sevdiğiniz bir kişiye sahipseniz bu sorularla meşgul olmaz, onunla daha fazla vakit geçirebilmek için neler yapabileceğinizi düşünürdünüz.
90 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Mesela beni kaybetmekten korkuyorsa, bana bir şey olduğunda üzülüyorsa.
Sana beraberken üzülmeyiz demiyorum, üzülürüz ancak beraber atlatırız diyorsa.
En ufak zorlukta kestirip atmıyorsa, beni sevdiğini anlarım.
Böyle yazıncada acaba ben sevilmedim mi? Diyor insan00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- +1 yıl
En zor anlarımda bile beni düşünüyorsa beni gerçekten seviyordur :)
10 Yorumla Sen giderken bir yanı seni tutuyorsa
23 Yorumla- +1 yıl
Nasil yanii acik konusurmusun ben anlamdimda
- +1 yıl
@senbirisikksin 1 yıl önceki görüşü hortlatmakta neyin nesi?
Karşı taraf bitti derken, gitme diyorsa gerçekten sevmiştir.
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Incitmemeye çalışmasından, benimle zaman geçirmekten mutlu olmasından, gözlerinin içinin gülmesinden, menfaat beklemeden beni dinleyip yanımda olmasından, yanımda güleryüzlü ve huzurlu olmasından.
10 Yorumla- +1 yıl
İlk önce karşımdakinin davranışlarına dikkat ederdim sonra karşımdakinin söylediklerine dikkat ederim son olarak da karşımdakinin yaptıklarına dikkat ederdim size de tavsiye ederim hanımefendi.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Vala hiç anlayamıyorum onu ben ya :|
her seviyorum diyene kanıyorum 🤦♂️🤦♂️
Daha doğrusu inanmak istiyorum :(
Sanırım evlenince anlarım diycem ama yok ya onunda boşanması var 😣00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kavga ettiğimiz kişi kavganın ortasında ilişki zarar görmesin diye " bu gömleklere neden yıkama talimatı koymuşlar ki zaten herşey yasak" diyorsa seviyordur😂😂
00 Yorumla- +1 yıl
Zor anını yakalayıp değerlendir, sırf sana değil başkalarına olan davranışlarınıda gözlemle, bu test dostluk içinde geçerlidir
00 Yorumla - +1 yıl
Anlayamam.
Bence seven insanlar zaten birini gerçekten sevip sevmediğini bilmiyor ki, sevilen bilsin.00 Yorumla - +1 yıl
Kendine saygısı olduğu kadar banada saygısı var ise beni gerçekten seviyor demektir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. anlamam
genelde sevmeyi tercih ederim
sevildiğini hiç bir zaman bilemessin
der büyükler00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Insanlar artik sevgi ask bilmiyolar
Hepsi sahtekar olmus00 Yorumla- +1 yıl
Ameliyatta bir parcasindan vazgecip sana verirse bobrek dalak herneyse
00 Yorumla - +1 yıl
Bana kıyamıyorsa, benim acımı kendi acısı olarak görüyorsa 🌺
00 Yorumla Seni merakedip endişeleniyor ise senin için gerçekten seviyordur.
00 Yorumla- +1 yıl
En zor zamanında bile beni düşünüyorsa ve yanımda olmay gayret ediyorsa
00 Yorumla Anlayamazsınız
https://www.youtube.com/embed/wEAGJlOqrRk00 Yorumla- +1 yıl
Bilmem hiç gerçek sevenim olmadı demekki Bilmiyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. yaptığı fedakarlıklar nasıl ve ne kadar sevdiğini belli eder
00 Yorumla- +1 yıl
onu gorunce kalp carpintisi yuksek ateş yanaklarda kizarma
00 Yorumla - +1 yıl
Anlayamıyorsun duygularından emin oldum diyorsun ama fıss çıkıyor.✂️
00 Yorumla - +1 yıl
Hissediliyor bu ama enonemlisi gerçekten seven üzmemek için gerekirse ölür ama uzmez
00 Yorumla - +1 yıl
Anlarsın eğer çakralar kapanmadıysa, bakışından anlarsın, gülüşünden anlarsın, güneş gibi seni ısıtmasından anlarsın ya da anlamazsın...
00 Yorumla Üzerine titrersin onun kırmamaya çalışırsın özel davranırsın normalde ama bunların bir süre sonra işe yaramadığını gördük 🤷♂️
00 Yorumla- +1 yıl
Senin onu sevdiginden daha cok sevdigine inandirabiliyosa seni ki bunu hal hareketler belli eder o zaman bu is tamamdir
00 Yorumla Gözlere bakmayı biliyorsan onlar ele verir. Sana olan sevgi gerçekse seninle kavga ettiğinde bile sana bakarken parlar
00 YorumlaYanımdayken
Doğalsa ,
Mutluysa ,
Gözünü benden ayırmıyorsa,
Sersemse :)
Ve seni seviyorum derken utanıp çekinirse...00 Yorumla- +1 yıl
İşte bu konuda ben hep yanılıyorum ve yarı yolda kalıyorum.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 30,7b cevap paylaştı. asla anlayamayız seviyor gibi çok iyi rol yapabişlir
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Kadınsa ve annem değilse sevmiyordur. Onların sevdiği para ve güç sadece...
00 Yorumla - +1 yıl
Kalbine söz geçirmeye aklına ve mantığına yenilmemeye başladığında anlarsın.
10 Yorumla - +1 yıl
Asla anlayamazsın
Sadece öyle olduğunu kabul eder ve diğer ihtimalleri atlarsın00 Yorumla - +1 yıl
Hiçbir zaman hiçkimse kimseyi tam olarak kesin sevmez emin olamayız
00 Yorumla Gözler kalbin aynasıdır, yalan nedir bilmez onlar 😍
00 YorumlaYa yok sevgi mevgi yok yok yok bir anlatamadım millete yaaa
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bana olan ilgisinden bakışlarından hal ve hareketlerinden anlayabilirim
00 YorumlaMesela sevilen kişi asla böyle bir soru aklından geçmez.
00 Yorumla- +1 yıl
sana karsi olan tutumundan konusmasindan. dusunmesi merak etmesi
00 Yorumla Eğer gözlerine dikkatli bakıyor sa ve bir dedini iki etmiyorsa burdan anlarsın
00 Yorumla- +1 yıl
ınsanlar sahtekar olmus anlayamazsın :)
10 Yorumla - +1 yıl
Uzak kaldığında kendini hissettiriyorsa
00 Yorumla öyle biri olmadığı için anlaşılmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Gözlerine bakmam yeterli
00 Yorumla- +1 yıl
Benim ilgilendigim kadar o da benle ilgileniyosa
00 Yorumla - +1 yıl
Bana tahammül edebilmesinden
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Anlayamam herkes rol yapabilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. ilk buluşmada vermiyorsa
00 Yorumla- +1 yıl
Üstüme titriyosa seviyor demektir gadası
00 Yorumla - +1 yıl
Seven biri çıkmaz bana.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Anlayamam.. O konularda biraz salağm.
00 Yorumla- +1 yıl
Yaptığı şeyler ile hissettirir
00 Yorumla - +1 yıl
Verdiği değerden ilgiden
00 Yorumla - +1 yıl
Yürüdüğümde yanımda olunca seviyordur.
00 Yorumla penguen gibi bakıyorsa seviyordur...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Eğer seni önemsiyorsa seviyordur
00 YorumlaSevildiğini asla anlayamazsın
10 YorumlaGörüşlerimi beğeniyorsa 😂😂
00 Yorumla- +1 yıl
Yaklaşım ve beklentilerinden..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevginin bitip bitmeyeceğini anlamak isterdim.
00 Yorumla- +1 yıl
Bana baktığında gözleri gülüyorsa
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 56,8b cevap paylaştı. Bana değer veriyorsa
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi