Eğer seni kaybetmeyi göze alabiliyorsa sevmiyordur. Bir kaç kez dene eğer güvenmiyorsan.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Ağzina geleni söylüyor sonra pişman olup Özür diliyor haftalarca mesaj atıyor arıyor barışmak için ama sürekli bunu yapıyor , seven sevdiğine ağır şeyler söylemez bence 9 aydır böyle:((
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Eğer seni kaybetmeyi göze alabiliyorsa sevmiyordur. Bir kaç kez dene eğer güvenmiyorsan.
Ağzina geleni söylüyor sonra pişman olup Özür diliyor haftalarca mesaj atıyor arıyor barışmak için ama sürekli bunu yapıyor , seven sevdiğine ağır şeyler söylemez bence 9 aydır böyle:((
Hasta iken ilgileniyor mu
Uyudugunda ustunu ortuyormu
Bir tane kalan seyi ye diye sana veriyormu
Yere düşürdüğün seyi sen uzanmadan yerden aliyor mu
hiç bilmiyorum bu zamana kadar hep yanıldım bir kere bile doğru bilemedim bundan sonra da bilemem gibime geliyor
Aynı ben 😑
valla ya hep yanıldım hep yanıldım bir kere bile anlayamaz mı bir insan bazen acaba ben mi çok enayiyim kanıyorum diye düşünüyorum bu yüzden
Çok safsindir ondandir aynı şeyleri yasadim çünkü safiz temiz kalpliyiz herkesi kendimiz gibi saniyoruz
evet çok doğru çok haklısın o yüzden zaten hep kırılıp üzülen biz oluyoruz
Kral rol yapıp belanı da s.. , ya da gerçekten çok sevip sana bağlanadabilir. Şans. Ya da kader artık ne dersen de.
Sizi özlüyorsa sürekli sizi takip ettiğini hissediyorsan ilgisini gösteriyorsa seviyorsum ama öyle bir gün arayıp eteai gün ooacak
Zamanla anlarsın. Çokta üzülebilirsin ama bir kumar bu. Hepimiz oynuyoruz
İlk başlarda anlaşılmaz 1 aydan sonra belli oluyor insanın gerçek yüzü
Önemli olan karşı tarafın ne hissettiği değil sizin ne hissettiğiniz kendiniz için yaşayın bencil olun mutlu olun
Bana verdiği şeylerden.
Zaman ayirirsa
anlayamazsın
Zamanla anca
Anlayamazsın.