u
+1 yılBana karşı olan ilgisi, alakası, çabası.. başkalarıyla olan samimiyetini minimuma indirmesi. Sadece benimle ilgilenmesi..
13 Yorumla- +1 yıl
Eig sensin💖
- +1 yıl
Teşekkür ederim balhatun 🌸
- +1 yıl
♥️🌺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Kızlar Bir Adım Öne Anlamaktan ziyade bunu davranışları ve ilgisiyle hissettirir. Bir insanı yanlış anlayabiliriz ama asla yanlış hissetmeyiz.
20 Yorumla- +1 yıl
Eğer zor durumda olduğunuzda size yardım edebilmek için elinden gelen her şeyi yapıyorsa, sizi gerçekten dinliyorsa ve asla bilmiyorsa dinlerken, düşüncelerinize önem veriyorsa, sizi değiştirmeye çalışmadan olduğunuz gibi kabul ediyorsa, kusurlarınız bile onun için kusur gibi değilse ve bunu belli ediyorsa, maddi manevi hep yanınızda duruyorsa, uzun süre size dargın kalamıyorsa, her tartışma ve zorlukta size sırt dönmüyorsa, sizin başarılarınıza sizden çok seviniyorsa, hayallerinizi asla hor görmüyorsa sizi gerçekten seviyor demektir.
10 Yorumla - +1 yıl
Bu mümkün değil..
Sadece öyle olmasını ister, ona inandırırsın kendini..12 Yorumla- +1 yıl
Hiç kimse gerçekten sevmez mi yani
- +1 yıl
Sevebilir elbette.. Sevdiğine sen emin olursun, sevilene bunu kanıtlamak asıl mesele..
- +1 yıl
Anlamak pek kolay değil.
Bir başkalarının yanında sevgisini anlamak daha kolay.
Ya da hasta olduğumuz zaman.
Bir başkalarında görmeye tahammül edemediği şeyleri sevdiği kişi de keyif ile seyrediyor ise bu kişi seviyor diyebiliriz.10 Yorumla - +1 yıl
Mesela eğer beni üşenmeyip gece saat 2 te stalklayıp, bana hesap sorarsa demek seviyor😂
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂düşününce çoksel
- +1 yıl
Tabi😂
Öncelikleri arasında yer alıp almadığıma bakarım. Herkesten değilse bile çoğu şeyden önde tutuyorsa beni, işte o zaman kıymet verdiğini ve gerçekten sevdiğini düşünürüm.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı. Arkanızı döndüğünüzde anlarsınız.. siz yokkende sizi sevmeye devam ediyorsa özlüyorsa size bağlıysa gerçekten seviyordur..
10 Yorumla- +1 yıl
Sözler değil davranışlardır belli eder.. Seviyorum demez yüzüne gülümser sadece, sen onun gözlerindeki ışıltıdan anlarsın seni sevdigini..
10 Yorumla - +1 yıl
Anlayamam. Sadece bir his oluşur o da Yanlış ya da doğrudur.
10 Yorumla Normâlin dışındaki zamanlarda ortaya koyduğu davranışlarından
10 Yorumla- +1 yıl
Anlayamazsın, anladığını sandığında fiasco çıkabiliyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kendisi için özel bir zamanı sadece bana ayırması sevildiğimi anlamam için yeterli
10 Yorumla- +1 yıl
zaman ayırıyorsa her daim yanında oluyorsa değer veriyorsa
10 Yorumla - +1 yıl
Ya anlayamıyorum ya da cidden kimse sevmiyor
20 Yorumla u
+1 yılHiç bir şekilde vaz geçmiyorsa
10 Yorumla- +1 yıl
Hep beni düşünür
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. kendini belli eder zaten
10 Yorumlaanlaşılmaz zten 7 sene sonra bile aldatan var
10 Yorumlahal ve hareketlerinden
10 YorumlaTahammül seviyesiyle ilgisiyle
10 Yorumla- +1 yıl
kendinden çok beni düşünüyorsa..
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kimse beni gercekten sevmez
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bakışlarından anlarım.
10 Yorumla- +1 yıl
Anlayamam. Bu devirde hiç anlayamazsın
10 Yorumla - +1 yıl
Hissettirir herhalde
10 Yorumla - +1 yıl
Hissettiğim oldu
10 Yorumla - +1 yıl
Anlayamam 🤷♂️
10 Yorumla Sen üzgünken sana nasıl davranıyor
10 Yorumlau
+1 yılİlgi ve alaka
10 Yorumla- +1 yıl