Bu konuda defalarca kez sorguladım onu. Sürekli temas kurmak istiyor. Seni görünce dayanamıyorum diyor ellerimi tutuyor, öpüyor. evet seven insan da bunları yapabilir. daha 2. 3. görüşmeden fazla ileriye gitti. 2 aydır konuşuyorduk. detay girmeyeceğim fakat sevişmenin biraz daha ilerisine gitti. Gün içinde sürekli yazıyor iletişim kurmaya çalışıyor. Beni gerçekten sevdiğini nasıl anlarım. Normalde olsa direkt anlardım. Bu kişi arada bıraktı beni. Bir şey yapıyor sevmiyor diyorum başka bir şey yapıyor ulan seviyor mu yoksa diyorum.
Öpme konusunda ona ben cesaret vermiş olabilirim önceki yazışmalarımızda. Ama göğsümü falan okşaması bi tık fazla. Onu nasıl sınayabilir anlayabilirim. Bu konuda tecrübesi olan biri yanıt paylaşırsa sevinirim. Mesela aramızda 30 dk mesafe var sırf beni görmek için gelmişti ama ben ona geç saatlere kalma demiştim tersledim 10 dk yazdı sonra geri gitmek zorunda kalmiş. Seni görmek istememin nesi kötü dedi ve aynı gün içinde yine geldi. İşimde bir evrağa ihtiyacım vardı çıktı geldi yanıma. sakal bıyık almak yüzüne hiç yakışmıyor bunu da benim için yaptı. Ama ben arada kalıyorum ya o beni çok üzüyor.
Nasıl anlarım? Aramızda 10 yaş var. Yok senin gibisi boyun boyuma denk diyor. İlk başlarda evlilikten bahsediyordu ben evlilik düşünmediğimi söyledim. Toplumsal konulardaki fikrimi anlattım. Ve daha önce cinsel deneyimim vardı bunu da ima etmiştim. Bundan dolayı mı iş bu noktaya geldi. Yorum yapmanızı istemiyorum sevdiğini nasıl anlarım bu konuda fikir istiyorum lütfen.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer