Seven sevdiğine seni seviyorum desin çünkü ben desem bile inanmadı kimse. Gerçekten seven insan gider mi ona yol verirmi ya da seviyorum diyen gerçekten seven insan git der mi🥀🥀
~kalbim bu asrın dengi değil~🍁
~kalbim bu asrın dengi değil~🍁
Kimsenin Sevgisinden Emin Olamassın, Sadece Kendi Sevginden Emin Olabilirsin. Seni Güzelliğin/Yakışıklılığın İçin Seveni Hayatından Çıkar Ki Seni Karakterinle Seven Biri Olsun Hayatında. Yakışıklılık/Güzellik Geçicidir, Karakter Kalıcıdır.
Sorularına Gelirsek; Seni Seviyorum Artık Gerçek Sevenlerin Değil Ağza Alışık Olmuş Yalandan Farkı Değil Artık Bu Kelime O Kadar Küçülmüş Ki Yılda 5-6 Kişiyle Çıkanlar Bile Bunu Diyor, Hatta Değeri O Kadar Azalmış Ki Oyuncak Ayılara Bile Deniyor. Gerçekten Seven Asla Gitmez Sadece Bir Şekilde Gider Dayanacak Gücü Kalmamıştır Çok Kırılmıştır Ve Gitmek Zorunda Kalmıştır. O Yüzden Ki Gidene Daha Zordur Çünkü Giden En Çok Yıpranandır Tıpkı Ben Gibi. Gerçekten Severse Sevdiğini Canından Fazla Düşünürse Git Der Tıpkı Ben Gibi. Ama Sevmeyenler Ve İnsanların Kalpleriyle Oynayanlarda Git Der Onlar Kendi İyilikleri İçin Der Gerçek Seven Tıpkı Ben Gibi Sevdiği İçin Der.
Cevap
3Cevap
Seven insan sevdiği için fedakarlık yapan insandır onun kusurları ile seven insandır hatalarını ayıplarını yüzüne vurmayan ve onun mutlu olmasını isteyen insandır yani kim fedakarlık yapıyorsa senin için o seni seviyordur
Demekki kimse gerçekten sevmedi..
Haklısın
Ne de güzel açıklamışsınız. 👏👏Tebrik ederim.
Aynen de dediğiniz gibi ama bazı insanlar çok sevilmeyi haketmiyorlar maalesef.
sevgi tükenebilen bir şey. sevdiğini anlasan bile bir süre sonra sevmeyi bırakabilir
Bunu bende bilmiyorum yetkili değilim😂
Tecrübem yok bunda
Yanımda durararak gidiyorsa ya sevmiyor ya da bir işler peşinde ya da başkası için gitmiştir
seven gidiyor mu
Gitti bile..
zzamanla