Çevrenizdeki herkes evlenirken siz neden hala bekarsınız?

Çevrenizdeki herkes evlenirken siz neden hala bekarsınız?

Geçen gün komşumuz evlendi. Cidden moralim bozuldu. Şu yaşıma kadar hiç ciddiye alınmamış olmama çok içerledim. Oysa ben sadık ve sadakatlıyım. Hiç bir hatam ve yanlışım olmadı. Eşimi utandıracak, gururunu güvenini sarsacak hiç bir geçmişim de yok. Ona rağmen tercih edilmiyorum ne yapabilirim ki. Yemek yapıyorum, işim var, sevgiyi güveni dostluğu paylaşmayı, karşımda ki insanı dinlemeyi, anlamayı seviyorum. Değer vermeyi de, verdiği değeri korumayı da biliyorum. Sağda solda gezmiyorum, kimseyle takılmıyorum diye kimsem de olmuyor resmen. Bakarlığı hiç tercih etmedim. Bağlılık duymayı ve aidiyet hissetmeyi hep çok sevdim. Ama beni alan olmadı. 🤷♂️ Yapcak bir şey yok, o insan beni görüp tanıyıp istemedikçe kendi kendime bir şeyler olmuyor. Bazı şeyler karşımda ki insanın istekleriyle de ilgili. Demek ki şimdiye kadar isteyenim olmadı o yuzden bekarım.
Bazı şeyler elimizde olmuyor ne yazık ki..
Benim tercihim değildi aslında bakarsak ayni ben her zaman için evlenmek ve mutlu olmak istemiştim ama işte maalesef kader denen şey yüzünden olmadı çünkü bu dünyaya herkes şanslı şekilde gelmiyor bir de kadınların gerçekten sevdiğine inanmıyorum çoğu dış görünüşe aşlık oluyorlar aslında kalbi seven karakteri seven kimse yok ne yazık ki ama bir gün evlenmek gibi bir hayalim var sadece sevdiğim kadınla mutlu olmak yani
Bu dünyaya herkes şanslı gelmiyor demişsin ya belki de asıl şanslı olan sensindir kimbilir
Çevremde gördüğüm evliler yüzünden
Rica ederim
Evlenmedim çünkü önceliğim ömürlük ve gerçek tek bir aşk. Tek şartım bu. Evlilik muazzam bir olay ve kesinlikle heveslerin değil hakiki aşkın hatırına yapılmalı. Yoksa kimseyi çekmeyecek kadar bencilim, yalnızlığım da harika!
Son cümle tam benlik ✨️🧚
Cevap
13Cevap
Yalnız iken mutlu, keyifli ve özgür olduğum kadar bir başka insan ile olabileceğime inanmadığım için olabilir..
Merhaba,
Bu yaşıma kadar bekar kalmamın sebebi, tamamı ile maddi durumdur. Maddi açıdan kendimi toparlayamamış oluşumdur. Çok borç harç verdim ve hiçbiri geri gelmedi, mecburen çok çalışmak zorunda kaldım. Hatta dört sene gece gündüz çalıştım ve kendimi toparladım çok şükür. Bu sene düşünüyorum! 😅
İnşallah gönlüne göre olur her şey
Amin inşaAllah cümlemizin 😊
Tişkürler 😊
Ricalarımı iletiyorum 🫡
Hakkında hayırlısı olsun
Amin inşaAllah cümlemizin 😅 Sağolasın
Aminnn
Bu hayatta bir tek tipten sınıfta kalıyorsam bekarlığa da razıyım, önceden arıyordum sonra sırf bu neden için vazgeçtim de denebilir... yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?
Tipe göre evlenilmiyor. Karakterin nasıl olduğu önemli olan
Bende aynı düşünüyorum ama çoğu insan farklı düşünüyor. Sıkıntı şu bende istediğim gibi gördüğüm birisine hemen açılmam, o kişi ile aynı hisleri paylaşıyor muyuz birbirimizden anlıyor muyuz, benim için bunlar hep önemli oldu. Sadece aynaya bakarken onu, o da aynaya bakarken beni görsün ki uyum içinde aşkımızı yaşayabilelim. Çok kastım sanırım.
Sülalede bir bekarlık rekoru lazımdı ben üstlendim 😃
Tebrik ediyorum başarından dolayı
Rica ederim sizleri de beklerim tacımı nihayetinde birilerine teslim etmem gerekiyor
Ben aday olabilerimm bana sakla tacını
Beklerim beklerim devir teslim partisi de olacak
Hah bir sen kalmıştın bu soruyu soracak sen de sor
Ben olmadan olmazdı
😅 yaramiza tuz basmayın jdjdb
Düzgün erkek bulamadığım için. Hiçbirisi ne baba olmak istiyor ne eş ne sevgi. Tek dertleri SEKS.
Aynen katılıyorum
Aslında tercih değildi, 23 yaşımdan beri evlenme adımları atmak için çabaladık ama olmayınca yaklaşık 2 senedir sevgiden emek vermekten elimizi çektik🥲
🤣🤣
En güzel yoldasin kardeşim tabi o yolda isen
Baskılanmaktan hoşlanmıyorum, Böylesi daha rahat
Gencim, okulum var, ilişkiye hazır değilim, güvenmiyorum
Daha yaşım erken yahu😅 sevgili anlamında tercih değil ama denk gelmiyor 😅😅😅
😪😪
Her şey sebep ülkenin kendisi sorunlu olunca evlenesi gelmiyor insanın.
Çünkü yaşasın özgürlük diyorum 😃
İşte bu 😆😆
Daha küçüğüm ben sjsjs
Doğruları bulamıyoruz, saygı ve saygı ama yok.
Aranmıyoruz diye herhalde ne biliyim 😅
Erkeklere evlenecek kadar güvenmiyorum.
İstediğim erkeği bulsam nikâhı basarim ztn.
Kısmet değilmiş
Milletin tek derdi seks
Tek eşlilik zor ya boşanır ya da aldatırım
Evlenebileceğim bir kızla tanışmadım
Hayat şartları diyelim
Harika bir şey çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?