Aşk İlişkileri Sizce sizin hâlâ bekâr olma sebebiniz nedir? MütefekkirSeyyah_ Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizce sizin hâlâ bekâr olma sebebiniz nedir?Ben çözemedim aşırı mantıksız benim bekar olmam..#Vesselam Sizce sizin hâlâ bekâr olma sebebiniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. sevilip sevebileceğim kişiyle karşılaşmadım daha.. 1 8 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Nasıl birini seversin cidden merak ediyorum 😄 Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl ruhuma dokunabilen birini :)) Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Ruhuna mı :) kirletme bence kimse dokunmasın :)) Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl di mii bence de haklısın :)) peki ama nasıl evlenecem 😄 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Ruhun ısınsın yeter..Gelin ata binmiş ya nasip demis deki gelin sen ol 😄 Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl ben sonunu bilemediğimden sevgili bile yapamıyorum ya nasip diyerek hayatta evlenemem ehehe Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl 64.media.tumblr.com/.../...bYsFe1s7vsdoo2_400.gifv Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl shhd öyle de işte.. Yorumla
ToprakBey_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl İstemiyorum aga istemiyorum kadınlar zarar veriyor bana 1 0 Yorumla
_priwyett Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. Ruh öküzümü bulamadım daha bro 😎 1 1 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl İneğine bak bir de Yorumla
Blodeuwedd Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Okuyorum ve evlilik düşünmüyorum 1 1 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl 👍👍 Yorumla
YasayanAydinlik Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Nasip olmaması.. 2 2 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Olur inşallah :) YasayanAydinlik +1 yıl Amin ecmain🌿
Hayalperest340 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bahtımin kara olması 1 5 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Boyatiriz Yorumla Hayalperest340 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Dert ettiğin şeye bak :)) Yorumla Hayalperest340 +1 yıl Boyattik ya oda çare değil Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Boyacıyı değiştir olmadıysaBen öyle yaptım benim arabanın boyacisini değiştirdim Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Düşünce yapım 1 6 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Nasıl yani Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Evliliğe bir türlü sıcak bakamadım Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Seni ısındıracak biri olmamış o zaman Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Muhakkak 😊 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Olur inşallah kısa zamanda :) Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Insallah Yorumla
aaysima Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı. Güvensizlik 1 0 Yorumla
Mayybusee Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. çünkü küçüğüm :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sevilip sevebileceğim kişiyle karşılaşmadım daha..
Nasıl birini seversin cidden merak ediyorum 😄
ruhuma dokunabilen birini :))
Ruhuna mı :) kirletme bence kimse dokunmasın :))
di mii bence de haklısın :)) peki ama nasıl evlenecem 😄
Ruhun ısınsın yeter..
Gelin ata binmiş ya nasip demis deki gelin sen ol 😄
ben sonunu bilemediğimden sevgili bile yapamıyorum ya nasip diyerek hayatta evlenemem ehehe
64.media.tumblr.com/.../...bYsFe1s7vsdoo2_400.gifv
shhd öyle de işte..
İstemiyorum aga istemiyorum kadınlar zarar veriyor bana
Ruh öküzümü bulamadım daha bro 😎
İneğine bak bir de
Okuyorum ve evlilik düşünmüyorum
👍👍
Nasib kısmet bu işler ondandır.
Evlenmek için daha kafayı yemediğim için.
Nasip olmaması..
Olur inşallah :)
Amin ecmain🌿
Bahtımin kara olması
Boyatiriz
😂😂😂
Dert ettiğin şeye bak :))
Boyattik ya oda çare değil
Boyacıyı değiştir olmadıysa
Ben öyle yaptım benim arabanın boyacisini değiştirdim
Düşünce yapım
Nasıl yani
Evliliğe bir türlü sıcak bakamadım
Seni ısındıracak biri olmamış o zaman
Muhakkak 😊
Olur inşallah kısa zamanda :)
Insallah
Güvensizlik
çünkü küçüğüm :D
Kariyer için. Evlenmeyi düşünmüyorum zaten.