Eşimden boşanmak istiyorum, kızımıza vurmuş. Haksız mıyım?

Ben 25 yasindayim esim 28. Biz 5 senedir evliyiz ve bir kizimiz var 4 yasinda. 2 gun once kizim aglayarak yanima geldi ne oldu diye sordum babam bana vurdu arkadaslarim yanimdayken dedi. Bir onceki gun 6 tane kiz bizim evdeydi esim gelince ben ciktim bir isim vardi hem evde yardimcilarda var bisey olmaz dedim. Hemen evdeki yardimcilara sordum onlarda evet oyle oldu dedi. Dellendim resmen. Bana neden demediler diye kizdim onlara. Ben cocuguma kesinlikle siddet uygulanmasina izin vermem. Hemde arkaslarinin yaninda nedir ya o cocuklarda allah bilir nasil korktular. Duyar duymaz esimin is yerine gittim. Toplanti odasinda icki icerek is konusuyorlardi. Esime onunla konusmam gerek falan dedim oda “ugrasamam senle git” gibisinden bir seyler dedi. Simdi benim esim asla boyle biri degildi ne zaman bu arkadaslari girdi is yerine o zaman sapitti. Bende esime orada tokati yapistirdim “sende benim kizima boylemi vurdun herkesin icinde” diye bagirdim. Esim kolumdan tuttu cekistirmeye basladi ama ben delirdim bir kere bagirdim cagirdim tokatladim. Sonrada “aksam eve gel esyalarini topla sonrada s*kt*r ol git bir dahada gelme dedim”. Aksama kadar esyalarini kapinin onune hazirladim konusalim dedi seninle artik mahkemede konusuruz anca dedim. Aile buyukleri abartiyorsun falan diyorlar. Bir yapan bir daha yapar dedim. Sizce haksizmiyim?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar ben evlenmeden once onu uyardim gun gelir bana veya gelecekti cocuklarimiza el kaldirirsan seni ogrendigim an kapinin onune koyar bosarim dedim. Bilmedigi birsey degildi bu. Zaten yardimcilara bu yuzden demeyin demis.
Eşimden boşanmak istiyorum, kızımıza vurmuş. Haksız mıyım?