Daha doğrusu çabalar mısınız yoksa değer görmüyorsam anında çeker giderim der misiniz:))

Daha doğrusu çabalar mısınız yoksa değer görmüyorsam anında çeker giderim der misiniz:))

Evet, olmuştu. Tek başıma çabaladığım, didindiğim olmuştu, her bakımdan yorulmuştum. Onun kahrını, memnuniyetsizliğini, nabkörlüğünü, fesatlığını, yetinememesini çekmek beni bunaltmıştı, bunalıyordum lakin o cendereden çıkamıyordum, kurtulmak , nefes almak istiyordum aslında içten içe lakin bunu kendime itiraf bile edemiyordum, o kişi çocukluğumun bir yansımasıydı bana, çocukluğumda bana yaşatılanların, bir mıknatıs gibi onun için onu çektim kendime. Bencil, değer bilmez, kibirli, aşağılık kompleksi olan, kırmaktan haz duyan, hiçbir güzelliği haketmeyen bir leşti o. Şükürler olsun ki onu hayatımdan tamamen attım, gelmemi istedi lakin ben dönmedim, çünkü sıkılmıştım, hep veren olmaktan, hakettiğim değeri görmemekten, onun egosunu şişirmekten, onun terbiyesizliklerinden, onun keyfi olarak beni aşağılamalarından, utandırmalarından ve bana öyle geliyor diyerek mütemadiyen onu savunmalarımdan, onun kötülüklerinde dahi iyi niyet aramaktan bunalmıştım. İlişkiler karşılıklı emekle yürümeli, tek kanatlı kuş uçmuyor lakin tüm saygısızlıklarına rağmen ona hesap sormadım biliyorum ki hayatın kendi içinde bir adaleti var ve bana yaşattıları ona döndü, çünkü sıkıntılı günler yaşıyordu onu en son bıraktığımda ve o kişi benim için çöp lakin çöp dahi ondan daha temiz, o şeytanın vücut bulmuş hali. Kendini kaf dağında gören ama içten içe kendini aşağılayan , mutluluk rolü yapan aslında mutsuzluktan geberen ve gücünün yettiklerinin mutluluğunu baltalayan, iyi gibi görünen, herkesin imrendiği lakin ciğeri beş para etmez, çünkü bazı kişiler güçlerinin yettiğine gövde gösterisinde bulunur, diğerlerine de içi şeytanken melekmiş gibi davranır, iyi oynar, oscarlık performans sergiler, aslında kendisini de sevmez, tüm bu fesatlığının altında kendine olan nefreti gizlidir. İyi ki böyle bir şeytandan kurtuldum ve o kişinin de hayatıma girmesi, hayatımda olması bir öğreti oldu bana, kendimi şeytanlardan nasıl koruyacağımı öğrendim, aslında ne denli güçlü olduğumu gördüm
Oldu tabi kii karşı tarafta Çapada aslında ben bir şeyleri oluşturmaya çalıştım oda bir şeyleri böyle yıkmaya çalıştı filan çaba iki taraflıydı ama aynı şey için değildi.
İyi günler, Hayır hiç olmadı maalesef. yani maalesef dememin nedeni bir ilişkim olmadı çünkü bu zamana kadar, flörtüm de olmadı aşk konularında şimdiye kadar kendimi şanssız görüyorum hep. gerçi bir gün çıkabilir umudum var o konuda. ama eğer bir ilişkim olsaydı ben tek taraflı mücadele etmezdim benim bakış açımda göre ilişki iki kişiliktir yani karşılıklı sevgi saygı sadakat yoksa o ilişki biter zaten. eğer bir hatam var sevgilimden ya da eşimden tabi ki de özür dileirm ve elimden geleni yapardım beni affetmesi için,
Ama günümüzde ki ilişkiler o kadar toksik ki yani kişiler ya tek taraflı seviyor ya da birbirlerine kötü davranıyorlar. bu yüzden de ya bir taraf takıntı yapıyor sürekli karşı tarafı elde etmek için ya da geri döndürmek için uğraşıyor ya da sonu mutlaka ayrılık oluyor.
Merhaba Adminim,
İlişkimi kurtarmak için daima çalışır çabalar elimden geleni yaparım. Bir zamanlar değer vermiş olması yeterli, bir zamanlar iyiydik sonuç olarak, nedir bizi kötü yapan eden? Bunları bulup çözmeye çalışırım. Şimdiye kadar hep çabaladım. Aklım beynim yok dese de kalbim yapıştır gitsin diyor. Belki elimdedir ama bana elimde değil gibi geliyor..
Ben çekip gitmem ama benimde bir sabrım var, o taşarsa bir yerden sonra çokta fifi! 😅
Olmuyorsa olmuyor, koptuğu yerde bırakırım!
Cevap
13Cevap
Olmuştu geçmişte ama şimdi çabasını görmesem kılımı kıpırdamadan seyrederim
Zannetmiyorum. Hiçbir ilişkimde israrcı olmadım. Ve kurtarmaya çalışmadım. bittiyse bitmiştir. İyi ya da kötü. Ama saygılı bir şekilde bitti. hiçbir eski sevgilimle düşman değilim. Onlarda bana değil eminim:) Tek taraflı çabayı sevmem. Bir yerden sonra olmuyorsa zaten kalmam, giderim yani :D
Oldu.. Ama üstünden çok uzun zaman geçti.. Artık çabalamak bana göree değil.. Gidene gitme demem.. Gidiyorum demekte de zorlanmam..
Bir ilişki bitme noktasına gelmişse tek taraflı ne kadar çabalarsak çabalayalım biter. Çünkü, tek tarafın çabasıyla bir şey olmaz. Bazı şeylerin karşılıklı olması gerekiyor...
Bana sen yaptın mı diyorsan, evet yaptım...
Anında çeker giderim ya.. bazen çok ciddi fevrilikler yapabiliyorum bilerek ve istiyerek :D onda bitmişse ben neye çabalayacağım ki? Ne kendime ne de ilişkimize zorla anlam kazandırmam çünkü ikisi de bu kadar değersiz değil.
Huyum değil. Kabullenmeyi kendime öğrettim dolayısıyla ayrılığı şaka olsun diye söyleyenle bile görüşme süremiz kısalıyor ve ardına ayrılık geliyor.
Evet bazen bazı şeylerin sınırını aşana kadar bırakmak gerek izlemek gerek tek taraflı yürütüldüğünü kendi gözüne sokmak gerek başka türlüsü kabullenilmiyor insan beyninde
Çabaladım, yine olsa yine çabalarım. Bence istenmediğin yerde durmak, istenmediğin kişiler için çabalamak yanlış ama ben de yanlış olanları yapmak için yaşıyorum😅
Tek taraflı çaba içerisinde olduğumu fark ettiğim an bırakırım bu kişi kim olursa olsun konu ne olursa olsun hiç fark etmez.
değer görmüyorsam o da görmez :D 1-2 yoklamadan sonra olmuyorsa olmuyordur uğraşmam daha ben :D
İlişkimi kurtarmak için çok çabaladığım oldu. Bu bir zaman sonra yormaya başlar. Çaba denen şey iki taraflı olmalı.
Çeşmeden akan son damlaya oldu bir zamanlar ama pişman da değilim yani. Bir tarafın fadakarlığı lazım.
Değer görmediğim yerde bulunmak istemem. İnsan değer görmediği yerde yıpranır
Olmayan ilişkiyi oldurmak için çabaladığım olmuştu.
Oldu evet ama karşımdaki çabalamadığı için bitmek zorunda kaldı
"Meme at da barışalım" demişliğim çok var asdjdk
Çabaladığım oldu. Bir daha yapar mıyım? Yapmam
Açıkçası zamanla kendine saygı duymayı öğreniyorsun birilerinin verdiği bos ilgi artik sana zaman kaybı geliyor. Dolayısı ile o ilginin dopaminini o yazmayınca yazarak aramıyorsun.
Hiçbir çaba içerisinde olmam direkt çeker giderim
Asla tek başıma çaba harcamam. Yapımda yok o benim.. Keyifli geceler..
Tek taraflı çabalamak duvardan hareket etmesini beklemek gibidir.
Uğraşmam.
Hayır
Ama sevdiğim biri olursa gerçekten bunu denerim
Ben genel manada değer verdiğim insanlari kaybetmemek için çabalarım.
Evet, yaparım...
Ne demiş Sıla;
Niye gidemiyorum biliyor musun, çünkü emek verdiysen zor..
Eğer hakeden biriyse çabalayin sonuna kadar. Mutlu oluyorsanız o kişiyle bırakmayın çabayı ama kendinize zarar veriyorsanız bırakın gitsin. Hem zaten çaba göstermiyorsa bir şeylerin devam etmesini istemiyordur
Çabalamak için oncesinde mutlaka sevgi görmek lazım daha önce karşı tarafın çabası olmuş sa olur ama tek başına kürek çekmek aynı yerde dönmeni sağlar boş iş yani
Oldu, ama artık değil.
Evet oldu ama artık değecek bir şeyse çabalarım.
Benim için çabalamayana ben hiç çabalamam karşılıklı olması lazım bu işlerin
Is tek taraflı cabaya geldiyse bitmiştir o iliski zaten
aslında çekip giden biriydim ama biriyle tanıştım 4 yıldır birlikteyiz tek taraflıydı, sonra bende bitti onda başladı ama artık bir önemi kalmadı çünkü tükendim. tek taraflı olan her şey yorar.
Yok böyle bişey yapmadım tek başıma kürek çekmem
Karşımdaki kişiye bağlı tamamen
Her ilişkimde öyle oluyor
Olmuştu toy zamanlarımda tüm Gzekalılığımla
Evet ama hep terkediliyorum.
Ilişki bir denge işi
Bazen tek başınada olsan çabalamak gerekiyor.
Tek tarafli caba fayda etmez de sonuc da getirmez
3 5 denerim yine de. Vicdanım rahat olsun
İlişkim olmadığı için noo.
Cooook, sonunda da gitti zaten😁
Çabalamam benim için çabalamayan kimse için.
Olmadı, olmayacak 😁
Çaba gösterirdim ben öyle hemen ayrılacak biri değilim.
evet ve assla değmez
Tek taraflı çabaladığımı farkettiğim an giderim
Olmadı hiç
Oldu valla
1.5 yıl :')
Evett
Haklısınz
hiç çift taraflı olmadı ki
Olmuştu
Hem de nasıl
Çok çabaladım halada uğraşıyorum
Çok.